Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sparta – Feyenoord op tv | Eredivisie

Sparta – Feyenoord op tv | Eredivisie

  Sparta – Feyenoord op tv kijken? Op zondag 2 april 2023 om 14:30 uur spelen Sparta en Feyenoord tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sparta: Het Kasteel. Wil je de wedstrijd Sparta – Feyenoord live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 11,026 toeschouwers in het Het Kasteel nemen Sparta (Rotterdam) en Feyenoord (Rotterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Sparta – Feyenoord op tv.
  • Wanneer: zondag 2 april 2023.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Het Kasteel, het stadion van Sparta.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Sparta - Feyenoord op tv

  Sparta – Feyenoord op tv

  Wil je Sparta – Feyenoord op tv kijken? De wedstrijd tussen Sparta uit Rotterdam en Feyenoord uit Rotterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Sparta – Feyenoord op TV
  • 14:10 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Sparta – Feyenoord LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sparta-Feyenoord op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord:
  • Sparta staat op dit moment op plaats 6e in de Eredivisie.
  • Feyenoord staat op dit moment op plaats 1e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sparta: “Het Kasteel” (11,026 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.

  Sparta – Feyenoord op ESPN 3

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sparta-Feyenoord bij ESPN 3:
  • 14:10 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, Sparta -Feyenoord LIVE
  • 16:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: De Eredivisie kijk je natuurlijk live op ESPN. Op één van de vier kanalen van ESPN worden de Eredivisie-wedstrijden live uitgezonden. Bovendien volg je het laatste nieuws rondom de Eredivisie op ESPN. ESPN bestaat uit ESPN 1 (gratis), ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Daardoor kan ESPN ook meerdere Eredivisie wedstrijden tegelijkertijd uitzenden. Daarnaast houdt ESPN jou op de hoogte van het laatste nieuws in de Nederlandse Eredivisie.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Sparta en Feyenoord is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is natuurlijk het hoogste voetbalniveau in de Nederland. Nu de Eredivisie aangekomen is bij speelronde 25 wordt het steeds spannender. Vanaf nu telt echt iedere wedstrijd. Clubs gaan strijden om het kampioenschap. Ook zijn er natuurlijk clubs die moeten vechten voor degradatie. Als je nog geen abonnement hebt om de Eredivisie live te kijken, dan is dit toch echt het moment. Jij wilt natuurlijk ook geen moment missen van de ontknoping in de Eredivisie.

  Sparta – Feyenoord bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sparta-Feyenoord op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Sparta – Feyenoord kijk je op ESPN 3.

  Sparta – Feyenoord bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta en Feyenoord uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Sparta – Feyenoord kijken

  Wil je gratis naar Sparta tegen Feyenoord kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sparta-Feyenoord gratis te bekijken.

  Livestream Sparta – Feyenoord (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta en Feyenoord via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sparta – Feyenoord kijken

  De samenvatting van Sparta – Feyenoord kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sparta-Feyenoord:
  Wanneer is Sparta – Feyenoord op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord wordt gespeeld op zondag 2 april 2023.

  Hoe laat is Sparta – Feyenoord op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sparta – Feyenoord live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Sparta (Rotterdam) en Feyenoord (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sparta – Feyenoord uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Sparta – Feyenoord kijken?

  Je kijkt Sparta – Feyenoord op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Sparta en Feyenoord op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sparta – Feyenoord kunt kijken.

  Kan ik Sparta – Feyenoord ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sparta -Feyenoord zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *