Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Sparta – Feyenoord op tv

Sparta – Feyenoord op tv

Sparta – Feyenoord op tv kijken? Op zondag 20 augustus 2023 om 14:30 uur spelen Sparta en Feyenoord tegen elkaar in speelronde 2 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sparta: het Kasteel. Wil je de wedstrijd Sparta – Feyenoord live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 11,026 toeschouwers in het Kasteel nemen Sparta en Feyenoord het tegen elkaar op. Sparta-Feyenoord is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 14:30 uur. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Sparta - Feyenoord op tv

Sparta – Feyenoord op tv

  • Wat: Sparta-Feyenoord op tv
  • Datum: zondag 20 augustus 2023
  • Tijd: 14:30 uur
  • Waar:het Kasteel, Rotterdam
  • Zender: ESPN 2
De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta uit Rotterdam en Feyenoord uit Rotterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Sparta – Feyenoord op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

Programma Sparta – Feyenoord op tv

  • Wedstrijd op tv: Sparta-Feyenoord LIVE
  • Speelronde: 2
  • Datum: zondag 20 augustus 2023
  • Voorbeschouwing: 14:10 uur.
  • Aftrap: 14:30 uur.
  • Nabeschouwing: 16:35 uur.
Na afloop van de Sparta-Feyenoord live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Sparta – Feyenoord, analyses en interviews.

Sparta – Feyenoord kijken

De wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord op zondag 20 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Sparta - Feyenoord bij Canal Digitaal
Sparta - Feyenoord Online.nl
Sparta - Feyenoord Ziggo
Sparta - Feyenoord KPN
Sparta - Feyenoord Youfone
Sparta - Feyenoord T-Mobile

Over Sparta – Feyenoord

Uitslag laatste wedstrijd Sparta-Feyenoord: 1-3 (2 april 2023) . Sparta – Feyenoord op tv is natuurlijk een leuke wedstrijd om te kijken. Het duel wordt ook wel de Rotterdamse derby of de Derby aan de Maas genoemd. Feyenoord is de club uit Rottedam Zuid, terwijl Sparta in Rotterdam West ligt. Het is de eerste Eredivisiewedstrijd in het seizoen 2023/2024 op “Het Kasteel”. Het iconische stadion van Sparta, dat al in 1916 in gebruik werd genomen, zorgt altijd voor extra sfeer bij wedstrijden. Sparta-Feyenoord 23/24 op tv belooft dan ook een mooie wedstrijd te worden. De wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 2 van de 34 in de Eredivisie. In de tweede speelronde van de Eredivisie zijn er negen wedstrijden. Het is speelronde 2 van de 34. Enkele van de mooiste wedstrijden in speelronde 2 van het Eredivisie-seizoen 23/24 zijn een aantal mooie wedstrijden. Onder andere de Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord en FC Utrecht-Heerenveen staan op het programma. Ook het duel tussen Vitesse en PSV kan wel eens een mooie wedstrijd worden in speelronde 2.

Over Sparta

  • Sparta
  • Bijnaam: “De Kasteelheren”
  • Plaats: Rotterdam
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 7e
  • Trainer : Jeroen Rijsdijk
  • Topscorer: Tobias Lauritsen (1 doelpunt(en)).
Sparta is de oudste professionele voetbalclub van Nederland. De club werd al in 1888 opgericht. De club ligt in Spangen, in Rotterdam. Hoewel Sparta maar liefst zes keer landskampioen werd en drie keer de KNVB beker won, is het laatste succes al een tijd geleden. In 1959 werd de club voor het laatst landskampioen. In 1966 werd nog wel de KNVB beker gewonnen, maar ook dat is al een tijd geleden. Afgelopen seizoen was Sparta echter wel dichtbij succes. De club eindigde knap zesde, maar wist net geen Europees voetbal te halen. Wellicht dat er dit seizoen nóg meer in zit voor Sparta.

Over Feyenoord

  • Feyenoord
  • Bijnaam: “De club van het volk”
  • Plaats: Rotterdam
  • Clubkleuren: Wit en rood
  • Stand op de ranglijst: 9e
  • Trainer: Arne Slot
  • Topscorer Nog geen goals( 0 doelpunt(en)).
Feyenoord is natuurlijk de regerend landskampioen. Afgelopen jaar was voor de Rotterdammers een waar topjaar. Ze werden kampioen en in de Europa League werd bovendien de kwartfinale bereikt. Dit seizoen is voor de Rotterdammers nog niet zo goed begonnen. In de eerste wedstrijd kwam Feyenoord niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Fortuna Sittard. Dit kwam mede door een vroege rode kaart van Bart Nieuwkoop. Kan Feyenoord zich op bezoek bij stadsgenoot Sparta revancheren?

Sparta – Feyenoord bij ESPN 2

Sparta-Feyenoord is live op tv te zien op ESPN 2. Op ESPN 2 kijk je live naar de Eredivisie op tv. Het is het tweede van vier kanalen die ESPN aanbiedt. ESPN 1 is gratis te zien bij iedere provider. ESPN 2 is dat niet. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je kunt een abonnement afsluiten op ESPN 2 bij alle grote providers. Bovendien zijn er vaak verschillende aanbiedingen om ESPN 2 te kijken. Je kijkt Sparta-Feyenoord op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream Sparta – Feyenoord (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en Feyenoord kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Sparta – Feyenoord op zondag 20 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Sparta – Feyenoord

De wedstrijd tussen Sparta – Feyenoord op tv wordt gespeeld op zondag 20 augustus 2023. De aftrap is om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Kasteel. Er is plek voor 11,026 toeschouwers. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 16:35 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Sparta – Feyenoord is de een wedstrijd in speelronde 2 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Sparta – Feyenoord uitgezonden?

Je kijkt Sparta – Feyenoord op ESPN 2.

Wanneer is Sparta – Feyenoord?

Sparta – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 20 augustus 2023.

Hoe laat begint Sparta – Feyenoord?

Sparta – Feyenoord begint om 14:30 uur. Om 14:10 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Sparta – Feyenoord live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Sparta – Feyenoord wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Sparta – Feyenoord online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Sparta – Feyenoord beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *