Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sparta – FC Utrecht op tv | Eredivisie

Sparta – FC Utrecht op tv | Eredivisie

  Sparta – FC Utrecht op tv kijken? Op vrijdag 24 februari 2023 om 20:00 uur spelen Sparta en FC Utrecht tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sparta: De Galgenwaard. Wil je de wedstrijd Sparta – FC Utrecht live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 23,750 toeschouwers in het De Galgenwaard nemen Sparta (Rotterdam) en FC Utrecht (Utrecht) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Sparta – FC Utrecht op tv.
  • Wanneer: vrijdag 24 februari 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: De Galgenwaard, het stadion van Sparta.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Sparta - FC Utrecht op tv

  Sparta – FC Utrecht op tv

  Wil je Sparta – FC Utrecht op tv kijken? De wedstrijd tussen Sparta uit Rotterdam en FC Utrecht uit Utrecht wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Sparta – FC Utrecht op TV
  • 19:40 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Sparta – FC Utrecht LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sparta-FC Utrecht op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en FC Utrecht:
  • Sparta staat op dit moment op plaats 6e in de Eredivisie.
  • FC Utrecht staat op dit moment op plaats 7e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sparta: “De Galgenwaard” (23,750 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Sparta – Utrecht op de vrijdagavond is meteen een wedstrijd die erom spant. Het is de nummer 6 tegen de nummer 7 in de competitie. Bovendien is het verschil tussen beide clubs maar drie punten in het voordeel van Sparta. Hoewel beide clubs de aansluiting met de subtop in de Eredivisie nog wel hebben, zijn er de laatste weken behoorlijk wat punten verloren gegaan bij beide clubs. De resultaten zijn wisselvallig. Sparta won maar één van de laatste vijf wedstrijden, Utrecht won twee keer. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden tussen twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn.

  Sparta – FC Utrecht op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en FC Utrecht is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sparta-FC Utrecht bij ESPN 2:
  • 19:40 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Sparta -FC Utrecht LIVE
  • 22:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: De Eredivisie wedstrijden worden live uitgezonden op ESPN. Op één van de vier zenders van ESPN worden de wedstrijden uit de Nederlandse competitie in zijn geheel uitgezonden. Ook de wedstrijd van vandaag, Sparta Rotterdam-FC Utrecht is live te zien op ESPN. De wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN 2. Sparta – Utrecht wordt uitgebreid voor- en nabesproken op ESPN 2. Bovendien zie je na afloop van Sparta-Utrecht een uitgebreide analyse met daarin de hoogtepunten van de wedstrijd. Ook kijk je naar de interviews met de spelers en trainers na de wedstrijd.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Sparta en FC Utrecht is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie gaat weer een spannend weekend tegemoet. De vrijdagavond wedstrijd tussen Sparta en FC Utrecht is daar een goed voorbeeld van. Nu we over de helft van de competitie zijn, gaat het er echt om spannen. Welke club wordt landskampioen? Wie plaatst zich voor Europees voetbal? En welke club moet vrezen voor degradatie? In de Eredivisie gaat het er nu echt om spannen. Dit zal ook te zien zijn tijdens de wedstrijden. De spanning loopt op en de belangen worden groter.

  Sparta – FC Utrecht bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sparta-FC Utrecht op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Sparta – FC Utrecht kijk je op ESPN 2.

  Sparta – FC Utrecht bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta en FC Utrecht uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Sparta – FC Utrecht kijken

  Wil je gratis naar Sparta tegen FC Utrecht kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sparta-FC Utrecht gratis te bekijken.

  Livestream Sparta – FC Utrecht (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sparta en FC Utrecht via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sparta – FC Utrecht kijken

  De samenvatting van Sparta – FC Utrecht kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sparta en FC Utrecht nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sparta-FC Utrecht:
  Wanneer is Sparta – FC Utrecht op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en FC Utrecht wordt gespeeld op vrijdag 24 februari 2023.

  Hoe laat is Sparta – FC Utrecht op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Sparta en FC Utrecht is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sparta – FC Utrecht live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Sparta (Rotterdam) en FC Utrecht (Utrecht) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sparta – FC Utrecht uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sparta en FC Utrecht wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Sparta – FC Utrecht kijken?

  Je kijkt Sparta – FC Utrecht op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Sparta en FC Utrecht op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sparta – FC Utrecht kunt kijken.

  Kan ik Sparta – FC Utrecht ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sparta -FC Utrecht zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *