Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Sparta – Almere City op tv | Livestream en online kijken

Sparta – Almere City op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 5 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Sparta en Almere City in de Eredivisie gespeeld. Sparta – Almere City is live op tv te zien. Sparta–Almere City begint om 16:45 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Kasteelheren en De Zwarte Schapen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Kasteel, het stadion van Sparta.
  Sparta - Almere City op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Sparta-Almere City LIVE.
   • Locatie: het Kasteel (10,250 toeschouwers).
   • Speelronde: 11 van de 34.
   • Datum: zondag 5 november 2023.
   • Aftrap: 16:45 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 6-1 (7 december 2018).
  Sparta – Almere City wordt een interessante wedstrijd. Sparta speelt namelijk heel sterk dit seizoen, maar Almere City lijkt zijn draai te vinden in de Eredivisie. Het kan daarom wel eens een zware wedstrijd worden waarbij om iedere bal gestreden gaat worden. Sparta staat op een prima zesde plek in de Eredivisie. Bovendien won Sparta afgelopen week in de KNVB Beker van de Ijsselmeervogels. In eigen huis wil Sparta tegen het gepromoveerde Almere City de volle drie punten pakken. Ze zullen dan ook vol op de aanval gaan spelen. Almere City begint zijn draai te vinden in het eerste jaar ooit in de Eredivisie. Na een heel stroef begin is de ploeg nu al vier wedstrijden ongeslagen. Bovendien maakte Almere City afgelopen week korte metten met de amateurs van Rosmalen. Het werd maar liefst 8-1. Ook tegen Sparta wil Almere weer punten halen.

  Hoe laat is Sparta – Almere City op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Sparta – Almere City vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Sparta en Almere City begint vandaag om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Sparta – Almere City. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 18:45 uur de nabeschouwing van Sparta – Almere City. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Sparta – Almere City te zien.

  Waar wordt Sparta – Almere City uitgezonden?

  De wedstrijd Sparta – Almere City wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Dit betekent dat de Eredivisie op tv te zien zijn op één van de vier kanalen van ESPN. Hoewel ESPN 1 gratis te zien is, zijn ESPN 2, 3 en 4 dat niet. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je dus een abonnement op ESPN Compleet nodig. Je kunt gemakkelijk een abonnement op ESPN Compleet afsluiten. Dit kan bij alle grote providers. Dit weekend zie je op ESPN 2 de wedstrijden Heracles Almelo – PSV, FC Utrecht – FC Twente en Sparta – Almere City.

  TV-gids: programma Sparta – Almere City

  De TV-gids voor Sparta – Almere City op zondag 5 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Sparta – Almere City op tv begint om 16:45 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Sparta – Almere City op tv:
  TijdWatZender
  16:15 uurVoorbeschouwingESPN 2
  16:45 uurSparta – Almere City LIVEESPN 2
  18:45uurNabeschouwingESPN 2
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Sparta – Almere City en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Sparta – Almere City op tv

  Op welke zender is Sparta – Almere City?

  De wedstrijd tussen Sparta en Almere City is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 16:15 uur. Vervolgens is om 16:45 uur de wedstrijd Sparta – Almere City LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit het Kasteel wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Sparta – Almere City uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Sparta -Almere City online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Sparta en Almere City via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Sparta en Almere City kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Sparta – Almere City op zondag 5 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Sparta VS Almere City

  De wedstrijd tussen Sparta en Almere City is een duel in speelronde Sparta Rotterdam van de Eredivisie. Sparta staat op dit moment 6e in de Eredivisie. Almere City staat op de 14e plek in de competitie. De clubtopscorers van Sparta en Almere City zijn Tobias Lauritsen met 3 goals (Sparta) en Thomas Robinet met 3 goals (Almere City). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Sparta en Almere City:

  Over Sparta

   • Sparta | Sparta Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kasteelheren”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 6e
   • Trainer: Jeroen Rijsdijk
   • Topscorer: Tobias Lauritsen met 3 doelpunt(en)).

  Over Almere City

   • Almere City | Almere City FC
   • Bijnaam: “De Zwarte Schapen”
   • Plaats: Almere
   • Clubkleuren: Zwart en rood
   • Stand in de Eredivisie: 14e
   • Trainer: Alex Pastoor
   • Topscorer: Thomas Robinet met 3 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Sparta – Almere City uitgezonden?

  Je kijkt Sparta – Almere City op ESPN 2.

  Wanneer is Sparta – Almere City?

  Sparta – Almere City wordt gespeeld op zondag 5 november 2023.

  Hoe laat begint Sparta – Almere City?

  Sparta – Almere City begint om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Sparta – Almere City live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Sparta en Almere City wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Sparta – Almere City online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Sparta – Almere City beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *