Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Sparta – Ajax op tv | Eredivisie

Sparta – Ajax op tv | Eredivisie

SpartaAjax op tv kijken of streamen? Op zondag 17 maart 2024 om 16:45 uur spelen Sparta en Ajax tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Sparta – Ajax op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 1.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Sparta - Ajax op tv

Sparta – Ajax op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 17 maart 2024 16:45 uur Sparta – Ajax ESPN 1
Je kunt Sparta – Ajax op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 1. De aftrap van Sparta – Ajax is om 16:45. Voorafgaand aan het duel tussen Sparta en Ajax is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 16:15 uur. Vanaf 18:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Sparta en Ajax. Programma Sparta – Ajax op tv en livestream:
  • 16:15 uur, Voorbeschouwing
  • 16:45 uur : Sparta – Ajax LIVE
  • 18:45 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Sparta – Ajax bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Sparta en Ajax is te zien op ESPN. Sparta – Ajax wordt uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het open en gratis kanaal van sportzender ESPN. Dit betekent enerzijds dat je de wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Anderzijds heb je voor de wedstrijden op ESPN 2, 3 en 4 wél een abonnement nodig. Iedere week wordt er een selectie van Eredivisiewedstrijden gratis op ESPN uitgezonden. Dit verschilt per week. Wil je alle wedstrijden van jouw favoriete club live op tv kijken? Dan zul je een abonnement op ESPN Compleet af moeten sluiten.

(Gratis) livestream Sparta – Ajax

Wil je Sparta – Ajax streamen? Je kunt Sparta – Ajax ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Je kunt de Sparta – Ajax gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Sparta – Ajax kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Sparta en Ajax in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 17 maart 2024 om 16:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het Kasteel, het stadion van Sparta. Bij de wedstrijd kunnen 10,250 aanwezig zijn. Sparta – Ajax wordt een prachtige wedstrijd. Het is niet alleen een wedstrijd tussen Rotterdam en Amsterdam, het is ook een duel tussen twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn. Beide clubs hebben namelijk een vormdip. Enerzijds heeft Sparta al drie wedstrijden op rij niet gewonnen. Anderzijds zijn de resultaten van Ajax eigenlijk het hele seizoen al wisselend. Het is dan ook heel lastig om Sparta – Ajax te voorspellen. We gaan er op zondagmiddag maar gewoon goed voor zitten en kijken naar een prachtig potje voetbal in Het Kasteel in Rotterdam. Het belooft een leuke wedstrijd te worden om live op tv te kijken. Het duel begint om 16:45 uur en wordt live uitgezonden op het open kanaal van ESPN. Sparta – Ajax is dus ook nog eens gratis op tv te zien.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sparta-Ajax:
Wanneer is Sparta – Ajax op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Sparta en Ajax wordt gespeeld op zondag 17 maart 2024.

Hoe laat is Sparta – Ajax op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Sparta en Ajax is om 16:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Sparta – Ajax live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Sparta (Rotterdam) en Ajax (Amsterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Sparta – Ajax uitgezonden?

De wedstrijd tussen Sparta en Ajax wordt uitgezonden op ESPN 1.

Op welke zender kan ik Sparta – Ajax kijken?

Je kijkt Sparta – Ajax op ESPN 1.

Kan ik gratis naar Sparta en Ajax op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 1 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sparta – Ajax kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Sparta -Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *