Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Spanje – Schotland op tv | donderdag 12 oktober 2023

Spanje – Schotland op tv | donderdag 12 oktober 2023

  Spanje – Schotland op tv kijken? Wil je de EK Kwalificatie wedstrijd tussen Spanje – Schotland live op tv kijken? De wedstrijd in de EK-kwalificatie wordt live uitgezonden op televisie. De interland wedstrijd in de EK Kwalificatie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Op Ziggo Sport Voetbal kijk je de wedstrijd in A van poule A van de EK Kwalifactie voor het EK van 2024 live. Daarnaast kijk je naar een voorbeschouwing van het duel op Ziggo Sport Voetbal. Ook kun je na afloop van de kwalificatiewedstrijd kijken naar een uitgebreide nabeschouwing en een analyse van de wedstrijd. De wedstrijd tussen Spanje en Schotland begint om 20:45 uur. De wedstrijd in de Kwalificatie voor het EK 2024 wordt gespeeld in het stadion: Estadio de La Cartuja in Sevilla. Normaal wordt dit stadion gebruikt door Spaans voetbalelftal.
  Spanje - Schotland op tv
       

  Spanje – Schotland op TV

  De wedstrijd Spanje – Schotland in de EK kwalificatiestrijd in groep A wordt gespeeld op donderdag 12 oktober 2023. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Vanaf 20:20 kun je kijken naar een voorbeschouwing van de wedstrijd. Om ongeveer 22:45 is de wedstrijd afgelopen. Dan volgt er een nabeschouwing en wordt de wedstrijd geanalyseerd.
  • Soort wedstrijd: Interland
  • Toernooi: EK Kwalifcatie (EURO 2024).
  • Spanje – Schotland op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Spanje – Schotland LIVE
  • 22:45 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Spanje – Schotland

  Alles over Spanje – Schotland:
  • Spanje staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep A.
  • Schotland staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep A.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Estadio de La Cartuja in Sevilla. Er kunnen in totaal toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het stadion is naast de interlands van Spanje ook het stadion van Spaans voetbalelftal.

  EK Kwalificatie 2024 Duitsland

  De wedstrijd tussen Spanje en Schotland is een wedstrijd in de kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland. Tijdens de kwalificatie voor EURO 2024 in Duitsland kunnen landen zich kwalificeren voor het eindtoernooi. De nummers 1 & 2 uit iedere poule kwalificeren zich automatisch voor het EK. Daarnaast worden er nog drie EK tickets vergeven via play-offs. De match tussen Spanje en Schotland is een wedstrijd in groepA. Poule A van de kwalificatie voor EURO 2024 bestaat uit Schotland, Spanje, Noorwegen, Georgië en Cyprus. De stand in groep A van de EK Kwalificatie is als volgt: 1. Schotland (5-15), 2. Spanje (4-9), 3. Noorwegen (5-7), 4. Georgië (5-4), 5. Cyprus (5-0). De nummer 1 en 2 uit poule A kwalificeren zich rechtstreeks voor het Europees Kampioenschap voetbal 2024 in Duitsland. De grote favorieten om eerste en tweede te worden in groep A zijn Spanje en Schotland. In totaal worden er acht wedstrijden gespeeld. De landen hebben nu vier of vijf duels gespeeld.

    Spanje:
  • Spanje staat op dit moment 2e in groep A.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Spanje op de 10e plek.
  Schotland:
  • Schotland staat op dit moment 1e in groep A.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Schotland op de 31e plek.

  Voorspelling Spanje – Schotland

  Spanje – Schotland is een lastige wedstrijd om te voorspellen. Eerder dit jaar in de eerste wedstrijd won Schotland namelijk met maar liefst 2-0 van Spanje. Ook historisch gezien doen de schotten het niet slecht tegen Spanje. Spanje en Schotland namen het in het verleden al veertien keer tegen elkaar op in verschillende toernooien en vriendschappelijke wedstrijden. Daarvan won Spanje 6x, Schotland 4x en 4x eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Nu heeft Spanje echter het thuisvoordeel. Dat kan het duel wel eens over de streep trekken. Onze voorspelling van Spanje-Schotland in de EK 2024 kwalificatie: 2-0.

  Spanje – Schotland bij Ziggo Sport Voetbal

  Spanje – Schotland kijk je bij Ziggo Sport Voetbal. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Spanje-Schotland livestream

  Wil je de EK kwalificatiewedstrijd tussen Spanje en Schotland online kijken? Dan kun je de wedstrijd streamen. Je kunt ervoor kiezen om de EK kwalificatiewedstrijd tussen Spanje en Schotland te streamen bij onder andere Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Online.nl of Youfone. Bekijk de mogelijkheden voor het stream van de wedstrijd hieronder. Overzicht livestreams Spanje-Schotland:  

  Overige wedstrijden vandaag op tv

  Wil je weten welke voetbalwedstrijden er vandaag nog meer op tv zijn? Bekijk dan ons overzicht voetbal vandaag. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er op welke zender uitgezonden worden. Bovendien vind je daar allerlei informatie over welke zenders er zijn, welke providers voetbalwedstrijden uitzenden en welke voetbalpakketten er beschikbaar zijn.  

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *