Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers | Premier League

Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers | Premier League

  Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 16:00 uur spelen Southampton F.C. en Wolverhampton Wanderers tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Southampton F.C.: St. Mary’s Stadium. Wil je de wedstrijd Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 32,384 toeschouwers in het St. Mary’s Stadium nemen Southampton F.C. (Southampton) en Wolverhampton Wanderers (Wolverhampton) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: St. Mary’s Stadium, het stadion van Southampton F.C..
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Southampton F.C. - Wolverhampton Wanderers op tv

  Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers op tv

  Wil je Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers op tv kijken? De wedstrijd tussen Southampton F.C. uit Southampton en Wolverhampton Wanderers uit Wolverhampton wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers op TV
  • 15:45 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Southampton F.C.-Wolverhampton Wanderers op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Southampton F.C. en Wolverhampton Wanderers:
  • Southampton F.C. staat op dit moment op plaats 20e in de Premier League.
  • Wolverhampton Wanderers staat op dit moment op plaats 15e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Southampton F.C.: “St. Mary’s Stadium” (32,384 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.
  De degradatiekraker van dit weekend in de Premier League is Southampton tegen Wolverhampton Wanderers. De ploegen staan vijftiende en twintigste op de ranglijst en ontlopen elkaar bovendien maar vijf punten. Dit is voor Southampton natuurlijk dé kans om de weg naar boven in te slaan. Het belooft een zwaar bevochten duel te worden.

  Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Southampton F.C. en Wolverhampton Wanderers is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Southampton F.C.-Wolverhampton Wanderers bij Viaplay:
  • 15:45 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Southampton F.C. -Wolverhampton Wanderers LIVE
  • 18:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft sinds dit seizoen de uitzendrechten op de Premier League. Dit betekent dat je nu alle Premier League wedstrijden live op Viaplay kunt kijken. Je kunt een abonnement nemen op Viaplay bij KPN, Ziggo, Vodafone, T-Mobile en alle andere grote providers. Ook kun je ervoor kiezen om een abonnement bij Viaplay zelf af te sluiten. Dan kun je op telefoon, tablet, laptop of pc een livestream van de Premier League bij Viaplay kijken. Viaplay heeft veel kanalen dus ook als er wedstrijden tegelijkertijd zijn kun je altijd jouw favoriete wedstrijd kijken. Zo hoef je dus nooit meer een wedstrijd te missen in de Premier League.

  Premier League op tv

  De match tussen Southampton F.C. en Wolverhampton Wanderers is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De mooiste voetbalcompetitie ter wereld is natuurlijk de Engelse Premier League. Er zijn geen kleine clubs in Engeland en dat maakt het extra leuk om naar te kijken. Iedere week is er daardoor wel een topper in Engeland op tv te zien. Liverpool, Arsenal, Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Chelsea en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De Premier League is dus zeker de moeite waard om in zijn geheel op tv te kijken. De competitie is ieder jaar weer onwijs spannend omdat er zoveel clubs zijn die kampioen kunnen worden. In de Premier League wordt iedere wedstrijd op het scherpst van de snede gespeeld. Iedere wedstrijd is zwaarbevochten en dat maakt de competitie dus de moeite waard om op tv te kijken.

  Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Southampton F.C.-Wolverhampton Wanderers op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Southampton F.C. en Wolverhampton Wanderers uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers kijken

  Wil je gratis naar Southampton F.C. tegen Wolverhampton Wanderers kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Southampton F.C.-Wolverhampton Wanderers gratis te bekijken.

  Livestream Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Southampton F.C. en Wolverhampton Wanderers via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers kijken

  De samenvatting van Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers kijken? Wil je de wedstrijd tussen Southampton F.C. en Wolverhampton Wanderers nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Southampton F.C.-Wolverhampton Wanderers:
  Wanneer is Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Southampton F.C. en Wolverhampton Wanderers wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Southampton F.C. en Wolverhampton Wanderers is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Southampton F.C. (Southampton) en Wolverhampton Wanderers (Wolverhampton) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Southampton F.C. en Wolverhampton Wanderers wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers kijken?

  Je kijkt Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Southampton F.C. en Wolverhampton Wanderers op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers kunt kijken.

  Kan ik Southampton F.C. – Wolverhampton Wanderers ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Southampton F.C. -Wolverhampton Wanderers zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *