Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Southampton F.C. – Newcastle United

Southampton F.C. – Newcastle United

  Southampton F.C. – Newcastle United op tv kijken? Op dinsdag 24 januari 2023 om 21:00 uur spelen Southampton F.C. en Newcastle United tegen elkaar in de EFL Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Southampton F.C.: St . Mary’s Stadium. Wil je de wedstrijd Southampton F.C. – Newcastle United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 32,384 toeschouwers in het St . Mary’s Stadium nemen Southampton F.C. (Southampton) en Newcastle United (Newcastle) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de EFL Cup.
  • Wie: Southampton F.C. – Newcastle United op tv.
  • Wanneer: dinsdag 24 januari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: St . Mary’s Stadium, het stadion van Southampton F.C..
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Southampton F.C. - Newcastle United op tv

  Southampton F.C. – Newcastle United op tv

  Wil je Southampton F.C. – Newcastle United op tv kijken? De wedstrijd tussen Southampton F.C. uit Southampton en Newcastle United uit Newcastle wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Southampton F.C. – Newcastle United op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Southampton F.C. – Newcastle United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Southampton F.C.-Newcastle United op tv

  Alles over de EFL Cup wedstrijd tussen Southampton F.C. en Newcastle United:
  • Southampton F.C. staat op dit moment op plaats 20e in de EFL Cup.
  • Newcastle United staat op dit moment op plaats 3e in de EFL Cup.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Southampton F.C.: “St . Mary’s Stadium” (32,384 toeschouwers).
  • Competitie: EFL Cup, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Southampton speelt deze week voor de League Cup tegen Newcastle United. Bij Newcastle zien we voormalig Ajaxcied Sven Botman in actie. Ook oud Eredivisie speler Alexander Isak speelt bij Newcastle United. Newcastle United kent dit seizoen een uitstekend seizoen en staan op de derde plek in de Premier League. Southampton daarentegen staat op de laatste plaats en knokt tegen degradatie. Het kan dus maar zo dat Southampton de wedstrijd in de League Cup daarom met een B-Elftal gaat spelen. Wij voorspellen dat Newcastle deze wedstrijd gaat winnen.

  Southampton F.C. – Newcastle United op Viaplay

  De EFL Cup wedstrijd tussen Southampton F.C. en Newcastle United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de EFL Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Southampton F.C.-Newcastle United bij Viaplay:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Southampton F.C. -Newcastle United LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De EFL Cup kijk je net als de Engelse Premier League bij Viaplay. De EFL Cup wordt ook wel de League Cup genoemd. Dat is na de FA Cup het tweede bekertoernooi in Engeland. De wedstrijden van de League Cup in Engeland worden live uitgezonden op Viaplay. Die zender besteedt uitgebreid aandacht aan het Engelse bekervoetbal op tv. Bovendien kijk je naar de voor- en nabeschouwing van iedere wedstrijd. Ook is er natuurlijk ruimte voor analyses door goede analisten en worden de hoogtepunten van verschillende wedstrijden getoond. Tenslotte ben je ook voor de samenvatting van de League Cup bij Viaplay aan het juiste adres.

  EFL Cup op tv

  De match tussen Southampton F.C. en Newcastle United is een wedstrijd in de EFL Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De EFL Cup is de English Footbal League Cup en wordt vaak ook afgekort tot alleen de “League Cup”. Na de FA Cup is de EFL Cup het tweede bekertoernooi in Engeland. Aan de EFL Cup doen alle 92 profclubs uit Engeland mee. Alle clubs uit de Premier League, Championship, League One en League Two doen mee aan de League Cup in Engeland. Dit betekent dat er veel mooie wedstrijden op het programma staan in de League Cup. De EFL Cup, of de League Cup, is dan ook zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Southampton F.C. – Newcastle United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Southampton F.C.-Newcastle United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Southampton F.C. – Newcastle United kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Southampton F.C. – Newcastle United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Southampton F.C. en Newcastle United uit de EFL Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de EFL Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Southampton F.C. – Newcastle United kijken

  Wil je gratis naar Southampton F.C. tegen Newcastle United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Southampton F.C.-Newcastle United gratis te bekijken.

  Livestream Southampton F.C. – Newcastle United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Southampton F.C. en Newcastle United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Southampton F.C. – Newcastle United kijken

  De samenvatting van Southampton F.C. – Newcastle United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Southampton F.C. en Newcastle United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de EFL Cup worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Southampton F.C.-Newcastle United:
  Wanneer is Southampton F.C. – Newcastle United op tv?

  De EFL Cup wedstrijd tussen Southampton F.C. en Newcastle United wordt gespeeld op dinsdag 24 januari 2023.

  Hoe laat is Southampton F.C. – Newcastle United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Southampton F.C. en Newcastle United is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Southampton F.C. – Newcastle United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Southampton F.C. (Southampton) en Newcastle United (Newcastle) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Southampton F.C. – Newcastle United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Southampton F.C. en Newcastle United wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Southampton F.C. – Newcastle United kijken?

  Je kijkt Southampton F.C. – Newcastle United op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Southampton F.C. en Newcastle United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Southampton F.C. – Newcastle United kunt kijken.

  Kan ik Southampton F.C. – Newcastle United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Southampton F.C. -Newcastle United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *