Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Southampton F.C. – Manchester City op tv | Premier League

Southampton F.C. – Manchester City op tv | Premier League

  Southampton F.C. – Manchester City op tv kijken? Op zaterdag 8 april 2023 om 18:30 uur spelen Southampton F.C. en Manchester City tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Southampton F.C.: St. Mary’s. Wil je de wedstrijd Southampton F.C. – Manchester City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 32,384 toeschouwers in het St. Mary’s nemen Southampton F.C. (Southampton) en Manchester City (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Southampton F.C. – Manchester City op tv.
  • Wanneer: zaterdag 8 april 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: St. Mary’s, het stadion van Southampton F.C..
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Southampton F.C. - Manchester City op tv

  Southampton F.C. – Manchester City op tv

  Wil je Southampton F.C. – Manchester City op tv kijken? De wedstrijd tussen Southampton F.C. uit Southampton en Manchester City uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Southampton F.C. – Manchester City op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Southampton F.C. – Manchester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Southampton F.C.-Manchester City op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Southampton F.C. en Manchester City:
  • Southampton F.C. staat op dit moment op plaats 20e in de Premier League.
  • Manchester City staat op dit moment op plaats 2e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Southampton F.C.: “St. Mary’s” (32,384 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 18:30 uur.
  De nummer laatste van de Premier League krijgt dit weekend de nummer twee uit de Premier League op bezoek. Southampton – Man City kan dus maar zo eens een doelpuntenfestijn worden. Spits Haaland is namelijk nog steeds op dreef. Hij zal de wedstrijd tegen Southampton dan ook willen gebruiken om zijn toch al imposante doelpuntenaantal op te krikken. Het belooft een leuke wedstrijd te worden.

  Southampton F.C. – Manchester City op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Southampton F.C. en Manchester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Southampton F.C.-Manchester City bij Viaplay:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Southampton F.C. -Manchester City LIVE
  • 20:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de tv-rechten op het Engelse voetbal. Op Viaplay kun je dus kijken naar alle wedstrijden uit de Premier League. Je kunt Viaplay kijken bij KPN, Ziggo, T-Mobile of alle andere grote providers. Bovendien wordt er op Viaplay ook veel aandacht besteed aan het laatste nieuws rondom de Premier League. Tijdens de voor- en nabeschouwing wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de analyses, de laatste ontwikkelingen en nog veel meer.

  Premier League op tv

  De match tussen Southampton F.C. en Manchester City is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is aangekomen bij speeldag 30 van de 38. Dit betekent dus dat de competitie naar het einde toe gaat. Voor veel Engelse clubs is het dus erop of eronder. De strijd om het kampioenschap ligt nog volop open. Ook daaronder wordt er nog hard gestreden om tickets voor Europees voetbal. Dit is dus hét moment om de Premier League live op tv te kijken.

  Southampton F.C. – Manchester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Southampton F.C.-Manchester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Southampton F.C. – Manchester City kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Southampton F.C. – Manchester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Southampton F.C. en Manchester City uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Southampton F.C. – Manchester City kijken

  Wil je gratis naar Southampton F.C. tegen Manchester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Southampton F.C.-Manchester City gratis te bekijken.

  Livestream Southampton F.C. – Manchester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Southampton F.C. en Manchester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Southampton F.C. – Manchester City kijken

  De samenvatting van Southampton F.C. – Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen Southampton F.C. en Manchester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Southampton F.C.-Manchester City:
  Wanneer is Southampton F.C. – Manchester City op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Southampton F.C. en Manchester City wordt gespeeld op zaterdag 8 april 2023.

  Hoe laat is Southampton F.C. – Manchester City op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Southampton F.C. en Manchester City is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Southampton F.C. – Manchester City live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Southampton F.C. (Southampton) en Manchester City (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Southampton F.C. – Manchester City uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Southampton F.C. en Manchester City wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Southampton F.C. – Manchester City kijken?

  Je kijkt Southampton F.C. – Manchester City op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Southampton F.C. en Manchester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Southampton F.C. – Manchester City kunt kijken.

  Kan ik Southampton F.C. – Manchester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Southampton F.C. -Manchester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *