Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Southampton – Aston Villa

Southampton – Aston Villa

  Southampton – Aston Villa op tv kijken? Op zaterdag 21 januari 2023 om 16:00:00 uur spelen Southampton en Aston Villa tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Southampton: St. Mary’s Stadium. Wil je de wedstrijd Southampton – Aston Villa live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 32,384 toeschouwers in het St. Mary’s Stadium nemen Southampton (Southampton) en Aston Villa (Birmingham) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Southampton – Aston Villa op tv.
  • Wanneer: zaterdag 21 januari 2023.
  • Tijd: 16:00:00 uur.
  • Waar: St. Mary’s Stadium, het stadion van Southampton.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Southampton - Aston Villa op tv

  Southampton – Aston Villa op tv

  Wil je Southampton – Aston Villa op tv kijken? De wedstrijd tussen Southampton uit Southampton en Aston Villa uit Birmingham wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00:00 uur. Om 15:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Southampton – Aston Villa op TV
  • 15:45 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00:00 uur : Southampton – Aston Villa LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Southampton-Aston Villa op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Southampton en Aston Villa:
  • Southampton staat op dit moment op plaats 16 in de Premier League.
  • Aston Villa staat op dit moment op plaats 15 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Southampton: “St. Mary’s Stadium” (32,384 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00:00 uur.
  Southampton kent een heel matig seizoen. De ploeg staat laatste in de Premier League en wist bovendien van de laatste vijf wedstrijden slechts één keer te winnen. Nu staat de wedstrijd tegen Aston Villa op het programma. Aston Villa verkeert in goede vorm. Van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts één keer verloren. Onder andere Tottenham en Chelsea werden al verslagen door Aston Villa. Het belooft dus wederom een lastige wedstrijd te worden voor Southampton. De wedstrijd is voor Southampton wel heel belangrijk om uit de degradatiezone te komen.

  Southampton – Aston Villa op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Southampton en Aston Villa is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Southampton-Aston Villa bij Viaplay:
  • 15:45 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00:00 uur, Southampton -Aston Villa LIVE
  • 17:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Premier League is in Nederland live te zien op Viaplay. Dit is een relatief nieuwe aanbieder van voetbal in Nederland. Je kent ze misschien al wel van de races in de Formule 1, maar ze hebben zich nu dus ook op het voetbal gestort. Viaplay heeft meteen de uitzendrechten voor de Premier League gekocht en daardoor kun je bij Viaplay terecht voor de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Daarnaast heeft Viaplay ook de uitzendrechten voor de Bundesliga. Rondom de wedstrijden kijk je naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing en bovendien worden er ook hoogtepunten getoond. De tv-rechten voor de Premier League zijn dus in goede handen bij Viaplay.

  Premier League op tv

  De match tussen Southampton en Aston Villa is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League is natuurlijk de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Als voetballiefhebber wil jij natuurlijk geen moment missen van de Engelse competitie. Veel grote clubs, de beste spelers en aantrekkelijk voetbal zorgen ervoor dat iedere wedstrijd de moeite waard is om naar te kijken. De competitie is niet voor niets de best bekeken voetbalcompetitie op tv. Doordat er in Engeland eigenlijk geen kleine clubs zijn is iedere wedstrijd leuk om naar te kijken. Alle clubs hebben een heel groot transferbudget waardoor er veel mooie, goede spelers te zien zijn. Bovendien zijn er ieder jaar een groot aantal clubs die kans maken op het kampioenschap in Engeland.

  Southampton – Aston Villa bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Southampton-Aston Villa op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Southampton – Aston Villa kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Southampton – Aston Villa bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Southampton en Aston Villa uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Southampton – Aston Villa kijken

  Wil je gratis naar Southampton tegen Aston Villa kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Southampton-Aston Villa gratis te bekijken.

  Livestream Southampton – Aston Villa (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Southampton en Aston Villa via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Southampton – Aston Villa kijken

  De samenvatting van Southampton – Aston Villa kijken? Wil je de wedstrijd tussen Southampton en Aston Villa nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Southampton-Aston Villa:
  Wanneer is Southampton – Aston Villa op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Southampton en Aston Villa wordt gespeeld op zaterdag 21 januari 2023.

  Hoe laat is Southampton – Aston Villa op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Southampton en Aston Villa is om 16:00:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Southampton – Aston Villa live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Southampton (Southampton) en Aston Villa (Birmingham) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Southampton – Aston Villa uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Southampton en Aston Villa wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Southampton – Aston Villa kijken?

  Je kijkt Southampton – Aston Villa op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Southampton en Aston Villa op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Southampton – Aston Villa kunt kijken.

  Kan ik Southampton – Aston Villa ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Southampton -Aston Villa zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *