Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op tv | Champions League

SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op tv | Champions League

  SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? Op woensdag 5 oktober 2022 om 21:00 uur spelen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SL Benfica: Estádio da Luz. Wil je de wedstrijd SL Benfica (Portugal) – Paris Saint-Germain F.C. (Frankrijk) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. De wedstrijd wordt gespeeld voor 65,000 toeschouwers. In het Estádio da Luz nemen SL Benfica (Portugal, Lissabon) en Paris Saint-Germain F.C. (Frankrijk, Parijs) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op tv.
  • Wanneer: woensdag 5 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estádio da Luz, het stadion van SL Benfica.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu.
  SL Benfica - Paris Saint-Germain F.C. op tv

  SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op tv

  Wil je SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen SL Benfica uit Portugal en Paris Saint-Germain F.C. uit Frankrijk wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Docu een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C.
  • 21:00 uur : SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C.

  Over SL Benfica-Paris Saint-Germain F.C. op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C.:
  • SL Benfica staat op dit momenteerste in de Primeira Liga.
  • Paris Saint-Germain F.C. staat op dit moment eerste in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SL Benfica: “Estádio da Luz” (65,000 toeschouwers).
  • De thuisclub is SL Benfica uit Portugal. SL Benfica komt uit Lissabon in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primeira Liga.
  • De uitclub is Paris Saint-Germain F.C. uit Frankrijk. SL Benfica komt uit Parijs in Frankrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Benfica krijgt het grote PSG op bezoek. PSG in de Champions League is altijd de moeite waard om te kijken. Messi, Mbappé en Neymar samen zijn natuurlijk al een lust voor het oog en staan garant voor hoogstandjes. Zeker in de Champions League laten ze altijd het beste van zichzelf zien.

  SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op Ziggo Sport Docu

  De Champions League wedstrijd tussen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SL Benfica-Paris Saint-Germain F.C. bij Ziggo Sport Docu:
  • woensdag 5 oktober 2022
  • 21:00 uur, SL Benfica -Paris Saint-Germain F.C. (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Docu. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Docu.
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: Op Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Ziggo Sport heeft meerdere kanalen waardoor ze dus meerdere wedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Hierdoor hoef je geen wedstrijd te missen in de UEFA Champions League. Van de poulefase tot de finale, alle wedstrijden kijk je live op één van de Ziggo Sport kanalen.

  Champions League op tv

  De match tussen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Docu.

  SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SL Benfica-Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. kijk je op Ziggo Sport Docu.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. kijken

  Wil je gratis naar SL Benfica tegen Paris Saint-Germain F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SL Benfica-Paris Saint-Germain F.C. gratis te bekijken. De wedstrijd tussen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Docu.

  Livestream SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. kijken

  De samenvatting van SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C.? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast SL Benfica vs Paris Saint-Germain F.C. zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SL Benfica-Paris Saint-Germain F.C.:
  Wanneer is SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. wordt gespeeld op woensdag 5 oktober 2022.

  Hoe laat is SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op tv?

  De wedstrijd tussen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen SL Benfica uit Lissabon, Portugal en Paris Saint-Germain F.C. (Parijs), Frankrijk wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. kijken?

  Je kijkt SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar SL Benfica en Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. kunt kijken.

  Kan ik SL Benfica – Paris Saint-Germain F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SL Benfica -Paris Saint-Germain F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *