Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SL Benfica – Internazionale op tv | Champions League

SL Benfica – Internazionale op tv | Champions League

  SL Benfica – Internazionale op tv kijken? Op dinsdag 11 april 2023 om 21:00 uur spelen SL Benfica en Internazionale tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SL Benfica: Estádio da Luz. Wil je de wedstrijd SL Benfica (Portugal) – Internazionale (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. De wedstrijd wordt gespeeld voor 65,000 toeschouwers. In het Estádio da Luz nemen SL Benfica (Portugal, Lissabon) en Internazionale (Italië, Milaan) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook SL Benfica – Internazionale via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: SL Benfica – Internazionale op tv.
  • Wanneer: dinsdag 11 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estádio da Luz, het stadion van SL Benfica.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  SL Benfica - Internazionale op tv

  SL Benfica – Internazionale op tv

  Wil je SL Benfica – Internazionale op tv kijken? De wedstrijd tussen SL Benfica uit Portugal en Internazionale uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • SL Benfica – Internazionale op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing SL Benfica – Internazionale
  • 21:00 uur : SL Benfica – Internazionale LIVE
  • 23:03 uur: Nabeschouwing SL Benfica – Internazionale

  Over SL Benfica-Internazionale Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen SL Benfica en Internazionale:
  • SL Benfica staat op dit momenteerste in de Primeira Liga.
  • Internazionale staat op dit moment vijfde in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SL Benfica: “Estádio da Luz” (65,000 toeschouwers).
  • De thuisclub is SL Benfica uit Portugal. SL Benfica komt uit Lissabon in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primeira Liga.
  • De uitclub is Internazionale uit Italië. SL Benfica komt uit Milaan in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Benfica-Inter op tv kijken? Benfica tegen Internazionale is de eerste van twee wedstrijden in de kwartfinale van de UEFA Champions League. Het is een wedstrijd die ook voor de Nederlandse voetbalfan interessant is. We zijn bij beide clubs namelijk een aantal oude bekenden. Zo speelt David Neres (ex-Ajax) bij Benfica. Bij Internazionale zien we Denzel Dumfries (ex-PSV), Stefan de Vrij (ex-Feyenoord) en André Onana (ex-Ajax) in de selectie. Benfica – Inter is dus een leuke wedstrijd in de Champions League om live op tv te kijken.

  SL Benfica – Internazionale op Ziggo Sport

  De Champions League wedstrijd tussen SL Benfica en Internazionale is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SL Benfica-Internazionale bij Ziggo Sport:
  • dinsdag 11 april 2023
  • 21:00 uur, SL Benfica -Internazionale (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport.
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Champions League wedstrijden worden live uitgezonden op Ziggo Sport. Daarnaast zijn er verschillende Champions League duels live op RTL 7 te zien. Ook de returns in de kwartfinale van de Champions League worden live op tv uitgezonden. Naast het live-verslag van de wedstrijd kun je ook kijken naar een uitgebreide voor- en nabeschouwing. Daarin zie je onder andere het laatste Champions League nieuws, analyses en natuurlijk de samenvattingen. Zo hoef je geen moment te missen van de Champions League op tv.

  Champions League op tv

  De match tussen SL Benfica en Internazionale is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League wordt ook wel het miljoenenbal genoemd. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst het vele prijzengeld dat er te verdienen valt voor de clubs. De Champions League is een hele lucratieve competitie. Daarnaast spelen de grootste clubs en de beste spelers in de Champions League. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om te kijken. Het toernooi is aangekomen bij de returns van de kwartfinale. De club die over twee wedstrijden wint gaat door naar de halve finales. Iedere club droomt ervan om de Champions League te winnen en dat moment komt nu steeds dichterbij. De wedstrijden in de UEFA Champions League gaan dan ook steeds spannender worden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen SL Benfica en Internazionale is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport.

  SL Benfica – Internazionale bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SL Benfica-Internazionale op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd SL Benfica – Internazionale kijk je op Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  SL Benfica – Internazionale bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SL Benfica en Internazionale uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS SL Benfica – Internazionale kijken

  Wil je gratis naar SL Benfica tegen Internazionale kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SL Benfica-Internazionale gratis te bekijken. De wedstrijd tussen SL Benfica en Internazionale in de Champions League is te zien op Ziggo Sport.

  Livestream SL Benfica – Internazionale (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SL Benfica en Internazionale via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SL Benfica – Internazionale kijken

  De samenvatting van SL Benfica – Internazionale kijken? Wil je de wedstrijd tussen SL Benfica en Internazionale nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is SL Benfica – Internazionale op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen SL Benfica – Internazionale? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is SL Benfica – Internazionale op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast SL Benfica vs Internazionale zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SL Benfica-Internazionale:
  Wanneer is de SL Benfica – Internazionale livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen SL Benfica en Internazionale wordt gespeeld op dinsdag 11 april 2023.

  Hoe laat is SL Benfica – Internazionale op tv?

  De wedstrijd tussen SL Benfica en Internazionale begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SL Benfica – Internazionale live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen SL Benfica uit Lissabon, Portugal en Internazionale (Milaan), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SL Benfica – Internazionale via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SL Benfica en Internazionale wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik SL Benfica – Internazionale kijken?

  Je kijkt SL Benfica – Internazionale op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar SL Benfica en Internazionale op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SL Benfica – Internazionale kunt kijken.

  Kan ik SL Benfica – Internazionale ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SL Benfica -Internazionale zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *