Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SL Benfica – F.C. Porto op tv | Primeira Liga

SL Benfica – F.C. Porto op tv | Primeira Liga

  SL Benfica – F.C. Porto op tv kijken? Op vrijdag 7 april 2023 om 19:00 uur spelen SL Benfica en F.C. Porto tegen elkaar in de Primeira Liga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SL Benfica: Estádio da Luz. Wil je de wedstrijd SL Benfica – F.C. Porto live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 65,000 toeschouwers in het Estádio da Luz nemen SL Benfica (Lissabon) en F.C. Porto (Porto) het tegen elkaar op. De aftrap is om 19:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primeira Liga.
  • Wie: SL Benfica – F.C. Porto op tv.
  • Wanneer: vrijdag 7 april 2023.
  • Tijd: 19:00 uur.
  • Waar: Estádio da Luz, het stadion van SL Benfica.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  SL Benfica - F.C. Porto op tv

  SL Benfica – F.C. Porto op tv

  Wil je SL Benfica – F.C. Porto op tv kijken? De wedstrijd tussen SL Benfica uit Lissabon en F.C. Porto uit Porto wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Om 18:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • SL Benfica – F.C. Porto op TV
  • 18:45 uur, Voorbeschouwing
  • 19:00 uur : SL Benfica – F.C. Porto LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SL Benfica-F.C. Porto op tv

  Alles over de Primeira Liga wedstrijd tussen SL Benfica en F.C. Porto:
  • SL Benfica staat op dit moment op plaats eerste in de Primeira Liga.
  • F.C. Porto staat op dit moment op plaats tweede in de Primeira Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SL Benfica: “Estádio da Luz” (65,000 toeschouwers).
  • Competitie: Primeira Liga, Portugal
  • De aftrap is om 19:00 uur.
  Benfica – Porto is dé wedstrijd in het Portugese voetbal. Het is de klassieker van Portugal, vergelijkbaar met Feyenoord-Ajax hier in Nederland. De wedstrijd heet dan ook O Clássico. Het duel tussen Benfica en Porto is altijd een waar voetbalgevecht waarbij beide clubs vol voor de overwinning gaan. Ook nu staan de clubs eerste en tweede in de Primeira Liga. Dit maakt de wedstrijd natuurlijk extra spannend. De voorsprong van koploper Benfica op Porto is nu 10 punten. Als Porto wint kunnen ze het gat dus weer verkleinen en misschien nog een gooi naar het kampioenschap doen.

  SL Benfica – F.C. Porto op Ziggo Sport

  De Primeira Liga wedstrijd tussen SL Benfica en F.C. Porto is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Voor de Primeira Liga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SL Benfica-F.C. Porto bij Ziggo Sport:
  • 18:45 uur, voorbeschouwing.
  • 19:00 uur, SL Benfica -F.C. Porto LIVE
  • 21:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Portugese voetbalcompetitie is live te zien op Ziggo Sport. Omdat Ziggo Sport over maar liefst zes kanalen beschikt, is er ook aandacht voor het voetbal uit Portugal. Natuurlijk is er extra aandacht voor topclubs als Porto, Benfica en Sporting, maar ook andere clubs komen aan bod. Daarnaast worden vaak de topwedstrijden of derby’s uit Portugal uitgezonden.

  Primeira Liga op tv

  De match tussen SL Benfica en F.C. Porto is een wedstrijd in de Primeira Liga (De voetbalcompetitie in Portugal). De Portugese voetbalcompetitie heet de Primeira Liga. In de voetbalcompetitie van Portugal spelen veel grote, bekende clubs. Denk daarbij aan Porto, Benfica en Sporting Clube de Portugal. Ook andere clubs zijn interessant om te volgen. Bovendien spelen er vaak veel grote talenten in de Portugese competitie. Dit maakt het natuurlijk nog interessante om live te kijken.

  SL Benfica – F.C. Porto bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SL Benfica-F.C. Porto op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd SL Benfica – F.C. Porto kijk je op Ziggo Sport.

  SL Benfica – F.C. Porto bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SL Benfica en F.C. Porto uit de Primeira Liga (Portugal) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primeira Liga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Portugal op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SL Benfica – F.C. Porto kijken

  Wil je gratis naar SL Benfica tegen F.C. Porto kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SL Benfica-F.C. Porto gratis te bekijken.

  Livestream SL Benfica – F.C. Porto (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SL Benfica en F.C. Porto via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SL Benfica – F.C. Porto kijken

  De samenvatting van SL Benfica – F.C. Porto kijken? Wil je de wedstrijd tussen SL Benfica en F.C. Porto nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primeira Liga worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SL Benfica-F.C. Porto:
  Wanneer is SL Benfica – F.C. Porto op tv?

  De Primeira Liga wedstrijd tussen SL Benfica en F.C. Porto wordt gespeeld op vrijdag 7 april 2023.

  Hoe laat is SL Benfica – F.C. Porto op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SL Benfica en F.C. Porto is om 19:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SL Benfica – F.C. Porto live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SL Benfica (Lissabon) en F.C. Porto (Porto) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SL Benfica – F.C. Porto uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SL Benfica en F.C. Porto wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik SL Benfica – F.C. Porto kijken?

  Je kijkt SL Benfica – F.C. Porto op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar SL Benfica en F.C. Porto op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SL Benfica – F.C. Porto kunt kijken.

  Kan ik SL Benfica – F.C. Porto ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SL Benfica -F.C. Porto zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *