Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » SK Brann – AZ op tv | Conference League

SK Brann – AZ op tv | Conference League

SK Brann – AZ op tv kijken? Op donderdag 31 augustus 2023 om 19:00 uur spelen SK Brann en AZ tegen elkaar in de Conference League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SK Brann: Brann Stadion. Wil je de wedstrijd SK Brann (Noorwegen) – AZ (Nederland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 17,686 toeschouwers. In het Brann Stadion nemen SK Brann (Noorwegen, Bergen) en AZ (Nederland, Alkmaar) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook SK Brann – AZ via een livestream kijken. De aftrap is om 19:00 uur.

 • Wat: Wedstrijd in de Conference League.
 • Wie: SK Brann – AZ op tv.
 • Wanneer: donderdag 31 augustus 2023.
 • Tijd: 19:00 uur.
 • Waar: Brann Stadion, het stadion van SK Brann.
 • Uitgezonden op: Veronica.
 • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
SK Brann - AZ op tv

SK Brann – AZ op tv

Wil je SK Brann – AZ op tv kijken? De wedstrijd tussen SK Brann uit Noorwegen en AZ uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

 • SK Brann – AZ op TV
 • 18:35 uur: Voorbeschouwing SK Brann – AZ
 • 19:00 uur : SK Brann – AZ LIVE
 • 21:10 uur: Nabeschouwing SK Brann – AZ

Over SK Brann-AZ Livestream

Alles over de Conference League wedstrijd tussen SK Brann en AZ:

 • SK Brann staat op dit moment5e in de Eliteserien.
 • AZ staat op dit moment 2e in de Eredivisie.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van SK Brann: “Brann Stadion” (17,686 toeschouwers).
 • De thuisclub is SK Brann uit Noorwegen. SK Brann komt uit Bergen in Noorwegen en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eliteserien.
 • De uitclub is AZ uit Nederland. SK Brann komt uit Alkmaar in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
 • Competitie: Conference League
 • De aftrap is om 19:00 uur.

AZ gaat op bezoek bij SK Brann uit Noorwegen. Afgelopen week eindigde het duel in Alkmaar in een 1-1 gelijkspel. Daardoor moet AZ nu in Noorwegen vol aan de bak om de Conference League te halen. Er moet gewonnen worden. In de competitie heeft AZ nog niet verloren en dit laat zien dat de ploeg in vorm is. Wij verwachten dan ook dat AZ sterk genoeg is om op bezoek in Noorwegen SK Brann te verslaan en zich daardoor te plaatsen voor de poulefase van de Conference League. Onze voorspelling van Brann-AZ is 0-2.

SK Brann – AZ op Veronica

De Conference League wedstrijd tussen SK Brann en AZ is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Voor de Conference League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

Programma SK Brann-AZ bij Veronica:

 • donderdag 31 augustus 2023
 • 19:00 uur, SK Brann -AZ (LIVE)
 • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.

Voetbal bij Veronica:

De wedstrijd van AZ in de laatste kwalificatieronde van de UEFA Conference League wordt uitgezonden op Veronica. Tegelijkertijd met de wedstrijd van AZ speelt ook FC Twente in de kwalificatie van de Conference League. Dat duel wordt uitgezonden op SBS 9. Op Veronica kijk je live naar AZ. Bovendien is er een voor- en nabschouwing te zien op Veronica. Ook is er na afloop van het duel om kwalificatie voor de Conference League een uitgebreide analyse te zien.

Conference League op tv

De match tussen SK Brann en AZ is een wedstrijd in de Conference League. De UEFA Conference League is aangekomen bij de laatste kwalificatieronde voordat het hoofdtoernooi van start gaat. Het is voor de clubs in de laatste voorronde dus van groot belang om te winnen. De winnaar (over 2 wedstrijden) plaatst zich voor de poulefase van de Conference League. De verliezer moet het doen zonder Europees voetbal dit seizoen. Namens Nederland spelen FC Twente en AZ in de voorronde van de Conference League.

Europees voetbal op tv

Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Conference League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
Competitie Zender(s)
Conference League ESPN Veronica
Europa League ESPN Veronica
Champions League RTL 7 Ziggo Sport
De Conference League wedstrijd tussen SK Brann en AZ is vanaf 19:00 uur live te zien op Veronica.

SK Brann – AZ bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je SK Brann-AZ op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

De wedstrijd SK Brann – AZ kijk je op Veronica.

 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

SK Brann – AZ bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen SK Brann en AZ uit de Conference League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Conference League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

GRATIS SK Brann – AZ kijken

Wil je gratis naar SK Brann tegen AZ kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SK Brann-AZ gratis te bekijken. De wedstrijd tussen SK Brann en AZ in de Conference League is te zien op Veronica.

Livestream SK Brann – AZ (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen SK Brann en AZ via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting SK Brann – AZ kijken

De samenvatting van SK Brann – AZ kijken? Wil je de wedstrijd tussen SK Brann en AZ nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Conference League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Op welke zender is SK Brann – AZ op tv?

Op welke zender kijk je de Conference League wedstrijd tussen SK Brann – AZ? De wedstrijd begint om 19:00 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is SK Brann – AZ op tv?
Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
NPO 1 1 1
NPO 2 2 2
NPO 3 3 3
RTL 4 4 4
RTL 5 5 5
SBS 6 6 6
RTL 7 7 7
Veronica 8 9
FOX 11 16
RTL Z 12 11
Ziggo Sport 401 233
Ziggo Sport Select 401 233
Ziggo Sport Voetbal 402 234
Ziggo Sport Golf 403 235
Ziggo Sport Racing 404 236
Ziggo Sport Docu 405 237
Ziggo Sport Tennis 406 238
Eurosport 20 35
Eurosport 2 411 36
ESPN 421 14 en 221
ESPN 2 422 222
ESPN 3 423 223
ESPN 4 424 224
ESPN UHD 425
Viaplay 154 225

Alle voetbalcompetities op tv kijken?

Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

Providers:

Voetbal pakketten:

Voetbal Livestreams vandaag

Naast SK Brann vs AZ zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SK Brann-AZ:

Wanneer is de SK Brann – AZ livestream?

De Conference League wedstrijd tussen SK Brann en AZ wordt gespeeld op donderdag 31 augustus 2023.

Hoe laat is SK Brann – AZ op tv?

De wedstrijd tussen SK Brann en AZ begint om 19:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt SK Brann – AZ live op tv uitgezonden?

Ja, de wedstrijd tussen SK Brann uit Bergen, Noorwegen en AZ (Alkmaar), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt SK Brann – AZ via livestream uitgezonden?

De wedstrijd tussen SK Brann en AZ wordt uitgezonden op Veronica.

Op welke zender kan ik SK Brann – AZ kijken?

Je kijkt SK Brann – AZ op Veronica.

Kan ik gratis naar SK Brann en AZ op tv kijken?

Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SK Brann – AZ kunt kijken.

Kan ik SK Brann – AZ ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast SK Brann -AZ zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *