Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sheffield United – Nottingham Forest op TV (zaterdag 14 mei 2022)

Sheffield United – Nottingham Forest op TV (zaterdag 14 mei 2022)

  Sheffield United – Nottingham Forest op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sheffield United en Nottingham Forest live op TV kijken? De wedstrijd uit de Championship wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. De Championship wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane, het stadion van Sheffield United. De wedstrijd begint om 16:00.  
  • Wat: Wedstrijd in de Championship (Engeland)
  • Wie: Sheffield United – Nottingham Forest
  • Wanneer: zaterdag 14 mei 2022
  • Tijd: 16:00.
  • Waar: Bramall Lane (Stadion van Sheffield United)
  • Op TV: Ziggo Sport Voetbal
  Sheffield United - Nottingham Forest op TV

  Sheffield United – Nottingham Forest op TV

  De wedstrijd Sheffield United – Nottingham Forest in de Championship wordt gespeeld op zaterdag 14 mei 2022. De wedstrijd begint om 16:00. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Sheffield United – Nottingham Forest op TV
  • 15:55: Voorbeschouwing
  • 16:00 : Sheffield United – Nottingham Forest LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sheffield United – Nottingham Forest

  Alles over Sheffield United – Nottingham Forest:
  • Sheffield United staat op dit moment vijfde in de Championship.
  • Nottingham Forest staat op dit moment vierde in de Championship.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sheffield United, Bramall Lane.
  • Competitie: Championship, Engeland.

  Sheffield United – Nottingham Forest bij Ziggo Sport Voetbal

  Sheffield United – Nottingham Forest kijk je bij Ziggo Sport Voetbal. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Championship op TV

  De Engelse Championship is de op één na hoogste voetbalcompetitie in Engeland. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niveau niet hoog is. Ook daar spelen veel bekende spelers en is het niveau zeer hoog. Net zoals in de Premier League gaat daar namelijk ook veel geld om. Bovendien zijn daar ook veel grote stadions die overigens iedere week bijna altijd uitverkocht zijn. Een goede reden om dus eens een Championship wedstrijd op tv te kijken.

  Sheffield United – Nottingham Forest GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Sheffield United – Nottingham Forest kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Sheffield United – Nottingham Forest

  Samenvatting Sheffield United-Nottingham Forest kijken? Wil je de wedstrijd Sheffield United – Nottingham Forest van zaterdag 14 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Championship zijn te zien bij Ziggo Sport Voetbal. In de samenvatting van Sheffield United tegen Nottingham Forest zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er staan vandaag veel wedstrijden op het programma. Natuurlijk wordt de Engelse FA-cup finale gespeeld. De finale van de Engelse beker tussen Liverpool en Chelsea kijk je live op tv. Maar ook staan er wedstrijden in de Bundesliga, de Serie A en de Football League Championship op het voetbal programma vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *