Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Shakhtar Donetsk – Feyenoord op tv | Europa League

Shakhtar Donetsk – Feyenoord op tv | Europa League

  Shakhtar Donetsk – Feyenoord op tv kijken? Op donderdag 9 maart 2023 om 21:00 uur spelen Shakhtar Donetsk en Feyenoord tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion: Wojska Polskiego in Polen. Wil je de wedstrijd Shakhtar Donetsk (Oekraïne) – Feyenoord (Nederland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Veronica. De wedstrijd wordt gespeeld voor 31,800 toeschouwers. In het Wojska Polskiego nemen Shakhtar Donetsk (Oekraïne, Donetsk) en Feyenoord (Nederland, Rotterdam) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Shakhtar Donetsk – Feyenoord via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Shakhtar Donetsk – Feyenoord op tv.
  • Wanneer: donderdag 9 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Wojska Polskiego, het stadion van Legia Warschau (ivm oorlog in Oekraïne)
  • Uitgezonden op: Veronica.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Shakhtar Donetsk - Feyenoord op tv

  Shakhtar Donetsk – Feyenoord op tv

  Wil je Shakhtar Donetsk – Feyenoord op tv kijken? De wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk uit Oekraïne en Feyenoord uit Nederland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Veronica een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.

  • Shakhtar Donetsk – Feyenoord op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Shakhtar Donetsk – Feyenoord
  • 21:00 uur : Shakhtar Donetsk – Feyenoord LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Shakhtar Donetsk – Feyenoord

  Over Shakhtar Donetsk-Feyenoord Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord:

  • Shakhtar Donetsk staat op dit momenttweede in de Premjer Liha.
  • Feyenoord staat op dit moment eerste in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Legia Warschau: “Wojska Polskiego” (31,800 toeschouwers).
  • De thuisclub is Shakhtar Donetsk uit Oekraïne. Shakhtar Donetsk komt uit Donetsk in Oekraïne en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premjer Liha.
  • De uitclub is Feyenoord uit Nederland. Shakhtar Donetsk komt uit Rotterdam in Nederland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Eredivisie.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Feyenoord speelt tegen Shakhtar Donetsk in de achtste finale van de UEFA Europa League. Dat belooft natuurlijk een onwijs gekkenhuis te worden in de Kuip in Rotterdam. Het wordt een lastige uitwedstrijd voor Feyenoord, al heeft Shahktar wellicht niet het thuisvoordeel dat ze gewend zijn. In verband met de oorlog in Oekraïne wordt de wedstrijd gespeeld in het Wojska Polskiego stadion. Dit is het stadion van Legia Warschau in Polen. Feyenoord-Shakhtar Donetsk op tv is om meerdere redenen de moeite waard. Natuurlijk omdat Feyenoord samen met AZ de coëfficiënten van het Nederlandse voetbal binnen te slepen. Bovendien wil Feyenoord, net als vorig seizoen, ver komen in het Europese voetbaltoernooi. Vorig jaar was dat de Conference League, nu is het de Europa League. Feyenoord doet het in eigen land ook heel goed. De club staat eerste en won bovendien zijn laatste vier wedstrijden. Ook Shakhtar doet het goed en is al drie wedstrijden op rij ongeslagen. Leuk feitje: bij Shahktar speelt ex-Ajaxcied Lassina Traoré. Sjaktar-Feyenoord belooft een leuke wedstrijd te worden.

  Shakhtar Donetsk – Feyenoord op Veronica

  De Europa League wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Veronica. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Veronica naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Shakhtar Donetsk-Feyenoord bij Veronica:

  • donderdag 9 maart 2023
  • 21:00 uur, Shakhtar Donetsk -Feyenoord (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Veronica. Na afloop zijn er interviews en analyses op Veronica.

  Voetbal bij Veronica:

  Veronica zendt de wedstrijden in de UEFA Europa League live op tv uit. Dit betekent dat jij van begin tot eind de wedstrijd live op het open net kunt volgen. Veronica is namelijk gewoon voor iedereen beschikbaar met een tv-abonnement. Op Veronica kun je ook kijken naar de voor- en nabeschouwing van de Europa League wedstrijden. Natuurlijk is er extra aandacht voor de wedstrijden van Feyenoord. Toch worden ook de andere clubs niet vergeten. Zo zitten Arsenal, Juventus, Manchester United en AS Roma nog in het Europa League toernooi. Het belooft dus een prachtige ontknoping in de Europa League te worden. Om de Europa League wedstrijden van Feyenoord, of de andere topteams te kijken kun je terecht bij Veronica of op ESPN.

  Europa League op tv

  De match tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League het belangrijkste Europese toernooi. Feyenoord is de enige Nederlandse club die nog in de Europa League zit. Na de uitschakeling van Ajax en PSV moet het nu dus van Feyenoord komen. Het toernooi is aangekomen bij de achtste finales. Dit betekent dat er nog maar drie rondes te gaan zijn voordat de Europa League finale bereikt wordt. Vanaf nu gaat het toernooi er dus echt toe doen. Het belooft alleen maar spannender te worden in de Europa League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op Veronica. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord is vanaf 21:00 uur live te zien op Veronica.

  Shakhtar Donetsk – Feyenoord bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Shakhtar Donetsk-Feyenoord op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig.

  De wedstrijd Shakhtar Donetsk – Feyenoord kijk je op Veronica.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Shakhtar Donetsk – Feyenoord bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Shakhtar Donetsk – Feyenoord kijken

  Wil je gratis naar Shakhtar Donetsk tegen Feyenoord kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Shakhtar Donetsk-Feyenoord gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord in de Europa League is te zien op Veronica.

  Livestream Shakhtar Donetsk – Feyenoord (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Shakhtar Donetsk – Feyenoord kijken

  De samenvatting van Shakhtar Donetsk – Feyenoord kijken? Wil je de wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op Veronica. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Shakhtar Donetsk – Feyenoord op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk – Feyenoord? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Veronica. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Shakhtar Donetsk – Feyenoord op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig.

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Shakhtar Donetsk vs Feyenoord zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Shakhtar Donetsk-Feyenoord:

  Wanneer is de Shakhtar Donetsk – Feyenoord livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord wordt gespeeld op donderdag 9 maart 2023.

  Hoe laat is Shakhtar Donetsk – Feyenoord op tv?

  De wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Shakhtar Donetsk – Feyenoord live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk uit Donetsk, Oekraïne en Feyenoord (Rotterdam), Nederland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Shakhtar Donetsk – Feyenoord via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord wordt uitgezonden op Veronica.

  Op welke zender kan ik Shakhtar Donetsk – Feyenoord kijken?

  Je kijkt Shakhtar Donetsk – Feyenoord op Veronica.

  Kan ik gratis naar Shakhtar Donetsk en Feyenoord op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Veronica in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Shakhtar Donetsk – Feyenoord kunt kijken.

  Kan ik Shakhtar Donetsk – Feyenoord ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Shakhtar Donetsk -Feyenoord zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *