Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Shahktar Donetsk – FC Barcelona op tv | UEFA Champions League

Shahktar Donetsk – FC Barcelona op tv | UEFA Champions League

  Shahktar Donetsk – FC Barcelona op tv kijken? Op dinsdag 7 november 2023 om 18:45 uur spelen Shahktar Donetsk en FC Barcelona tegen elkaar in de UEFA Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Shahktar Donetsk: Volksparkstadion. Wil je de wedstrijd Shahktar Donetsk (Oekraïne) – FC Barcelona (Spanje) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Select. De wedstrijd wordt gespeeld voor 57,274 toeschouwers. In het Volksparkstadion nemen Shahktar Donetsk (Oekraïne, Donetsk) en FC Barcelona (Spanje, Barcelona) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Shahktar Donetsk – FC Barcelona via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de UEFA Champions League.
  • Wie: Shahktar Donetsk – FC Barcelona op tv.
  • Wanneer: dinsdag 7 november 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Volksparkstadion, het stadion van Shahktar Donetsk.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Select.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  Shahktar Donetsk - FC Barcelona op tv

  Shahktar Donetsk – FC Barcelona op tv

  Wil je Shahktar Donetsk – FC Barcelona op tv kijken? De wedstrijd tussen Shahktar Donetsk uit Oekraïne en FC Barcelona uit Spanje wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Select. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Select een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Shahktar Donetsk – FC Barcelona op TV
  • 18:00 uur: Voorbeschouwing Shahktar Donetsk – FC Barcelona
  • 18:45 uur : Shahktar Donetsk – FC Barcelona LIVE
  • 20:50 uur: Nabeschouwing Shahktar Donetsk – FC Barcelona

  Over Shahktar Donetsk-FC Barcelona Livestream

  Alles over de UEFA Champions League wedstrijd tussen Shahktar Donetsk en FC Barcelona:
  • Shahktar Donetsk staat op dit moment3e in de Premjer Liha.
  • FC Barcelona staat op dit moment 3e in de La Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Shahktar Donetsk: “Volksparkstadion” (57,274 toeschouwers).
  • De thuisclub is Shahktar Donetsk uit Oekraïne. Shahktar Donetsk komt uit Donetsk in Oekraïne en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premjer Liha.
  • De uitclub is FC Barcelona uit Spanje. Shahktar Donetsk komt uit Barcelona in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • Competitie: UEFA Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Sjachtar Donetsk speelt, vanwege de oorlog in Oekraïne, in het Volksparkstadion in Hamburg. Normaal is dit de thuishaven van HSV. Na het verlies van Barca tegen Real Madrid twee weken geleden won FC Barcelona afgelopen weekend moeizaam van Real Sociedad. In de thuiswedstrijd won FC Barcelona met 2-1 van Sjachtar. Daardoor heeft FC Barcelona nu 9 punten uit 3 wedstrijden. Sjachtar heeft 3 punten uit 3 wedstrijden.

  Shahktar Donetsk – FC Barcelona op Ziggo Sport Select

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Shahktar Donetsk en FC Barcelona is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Select. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de UEFA Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Select naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Shahktar Donetsk-FC Barcelona bij Ziggo Sport Select:
  • dinsdag 7 november 2023
  • 18:45 uur, Shahktar Donetsk -FC Barcelona (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Select. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Select.
  Kijk Shahktar Donetsk – FC Barcelona in de UEFA Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Select: Ziggo Sport Select is het eerste kanaal van sportzender Ziggo Sport. Om naar wedstrijden op Ziggo Sport Select te kunnen kijken heb je een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Tenzij je Ziggo Abonnee bent, dan kijk je gratis naar Ziggo Sport Select (op kanaal 14). Deze week zijn er een aantal Champions League wedstrijden op Ziggo Sport Select: Barcelona-Sjachtar en Napoli-Union zijn live te zien op Ziggo Sport Select.

  UEFA Champions League op tv

  De match tussen Shahktar Donetsk en FC Barcelona is een wedstrijd in de UEFA Champions League. De UEFA Champions League is het belangrijkste club toernooi ter wereld. De grootste clubs, de beste spelers en de mooiste stadions… In de UEFA Champions League zijn geen saaie wedstrijden. Er staan altijd twee clubs van topklasse tegenover elkaar. Het is dan ook niet voor niets dat miljoenen mensen de Champions League op tv kijken. Er valt bovendien een hoop te winnen. Naast de roem en eer is ook het prijzengeld heel hoog. Er staat dus een hoop op het spel. Namens Nederland doen Feyenoord en PSV in 2023/2024 mee aan de Champions League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De UEFA Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Select. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Shahktar Donetsk en FC Barcelona is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport Select.

  Shahktar Donetsk – FC Barcelona bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Shahktar Donetsk-FC Barcelona op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Shahktar Donetsk – FC Barcelona kijk je op Ziggo Sport Select.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Shahktar Donetsk – FC Barcelona bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Shahktar Donetsk en FC Barcelona uit de UEFA Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de UEFA Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Shahktar Donetsk – FC Barcelona kijken

  Wil je gratis naar Shahktar Donetsk tegen FC Barcelona kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Shahktar Donetsk-FC Barcelona gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Shahktar Donetsk en FC Barcelona in de UEFA Champions League is te zien op Ziggo Sport Select.

  Livestream Shahktar Donetsk – FC Barcelona (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Shahktar Donetsk en FC Barcelona via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Shahktar Donetsk – FC Barcelona kijken

  De samenvatting van Shahktar Donetsk – FC Barcelona kijken? Wil je de wedstrijd tussen Shahktar Donetsk en FC Barcelona nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de UEFA Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Select. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Shahktar Donetsk – FC Barcelona op tv?

  Op welke zender kijk je de UEFA Champions League wedstrijd tussen Shahktar Donetsk – FC Barcelona? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Select. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Shahktar Donetsk – FC Barcelona op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Shahktar Donetsk vs FC Barcelona zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Shahktar Donetsk-FC Barcelona:
  Wanneer is de Shahktar Donetsk – FC Barcelona livestream?

  De UEFA Champions League wedstrijd tussen Shahktar Donetsk en FC Barcelona wordt gespeeld op dinsdag 7 november 2023.

  Hoe laat is Shahktar Donetsk – FC Barcelona op tv?

  De wedstrijd tussen Shahktar Donetsk en FC Barcelona begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Shahktar Donetsk – FC Barcelona live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Shahktar Donetsk uit Donetsk, Oekraïne en FC Barcelona (Barcelona), Spanje wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Shahktar Donetsk – FC Barcelona via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Shahktar Donetsk en FC Barcelona wordt uitgezonden op Ziggo Sport Select.

  Op welke zender kan ik Shahktar Donetsk – FC Barcelona kijken?

  Je kijkt Shahktar Donetsk – FC Barcelona op Ziggo Sport Select.

  Kan ik gratis naar Shahktar Donetsk en FC Barcelona op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Select in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Shahktar Donetsk – FC Barcelona kunt kijken.

  Kan ik Shahktar Donetsk – FC Barcelona ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Shahktar Donetsk -FC Barcelona zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *