Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sevilla – Manchester City op tv | Champions League

Sevilla – Manchester City op tv | Champions League

  Sevilla – Manchester City op tv kijken? Op dinsdag 6 september 2022 om  uur spelen Sevilla en Manchester City tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sevilla: Etihad Stadium. Wil je de wedstrijd Sevilla (Spanje) – Manchester City (Engeland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld voor 55,097 toeschouwers. In het Etihad Stadium nemen Sevilla (Spanje, Sevilla) en Manchester City (Engeland, Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Sevilla – Manchester City op tv.
  • Wanneer: dinsdag 6 september 2022.
  • Tijd: uur.
  • Waar: Etihad Stadium, het stadion van Sevilla.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal.
  Sevilla - Manchester City op tv

  Sevilla – Manchester City op tv

  Wil je Sevilla – Manchester City op tv kijken? De wedstrijd tussen Sevilla uit Spanje en Manchester City uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Voetbal een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Sevilla – Manchester City op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Sevilla – Manchester City
  • uur : Sevilla – Manchester City LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Sevilla – Manchester City

  Over Sevilla-Manchester City op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Sevilla en Manchester City:
  • Sevilla staat op dit momentzeventiende in de La Liga.
  • Manchester City staat op dit moment tweede in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sevilla: “Etihad Stadium” (55,097 toeschouwers).
  • De thuisclub is Sevilla uit Spanje. Sevilla komt uit Sevilla in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • De uitclub is Manchester City uit Engeland. Sevilla komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om uur.
  Sevilla neemt het in eigen huis op tegen Manchester City. Man City won nog nooit de UEFA Champions League. Sevilla daarentegen heeft veel ervaring met het spelen van belangrijke Europese wedstrijden. De ploeg won namelijk sinds 2013/2014 maar liefst vier keer de Europa League. Het is dan ook niet vanzelfsprekend dat Manchester City deze wedstrijd zomaar even gaat winnen. Het belooft een prachtige wedstrijd te worden.

  Sevilla – Manchester City op Ziggo Sport Voetbal

  De Champions League wedstrijd tussen Sevilla en Manchester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sevilla-Manchester City bij Ziggo Sport Voetbal:
  • dinsdag 6 september 2022
  • uur, Sevilla -Manchester City (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Voetbal. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Voetbal.
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Op Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Ziggo Sport heeft meerdere kanalen waardoor ze dus meerdere wedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Hierdoor hoef je geen wedstrijd te missen in de UEFA Champions League. Van de poulefase tot de finale, alle wedstrijden kijk je live op één van de Ziggo Sport kanalen.

  Champions League op tv

  De match tussen Sevilla en Manchester City is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Sevilla en Manchester City is vanaf uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Sevilla – Manchester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sevilla-Manchester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Sevilla – Manchester City kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Sevilla – Manchester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla en Manchester City uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Sevilla – Manchester City kijken

  Wil je gratis naar Sevilla tegen Manchester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sevilla-Manchester City gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Sevilla en Manchester City in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Livestream Sevilla – Manchester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla en Manchester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sevilla – Manchester City kijken

  De samenvatting van Sevilla – Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sevilla en Manchester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Sevilla – Manchester City op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Sevilla – Manchester City? De wedstrijd begint om uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Sevilla – Manchester City op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Sevilla vs Manchester City zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sevilla-Manchester City:
  Wanneer is Sevilla – Manchester City op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Sevilla en Manchester City wordt gespeeld op dinsdag 6 september 2022.

  Hoe laat is Sevilla – Manchester City op tv?

  De wedstrijd tussen Sevilla en Manchester City begint om uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sevilla – Manchester City live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Sevilla uit Sevilla, Spanje en Manchester City (Manchester), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sevilla – Manchester City uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sevilla en Manchester City wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Sevilla – Manchester City kijken?

  Je kijkt Sevilla – Manchester City op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Sevilla en Manchester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sevilla – Manchester City kunt kijken.

  Kan ik Sevilla – Manchester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sevilla -Manchester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *