Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sevilla FC – RCD Mallorca | Primera Division

Sevilla FC – RCD Mallorca | Primera Division

  Sevilla FC – RCD Mallorca op tv kijken? Op zaterdag 11 februari 2023 om 18:30 uur spelen Sevilla FC en RCD Mallorca tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sevilla FC: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Wil je de wedstrijd Sevilla FC – RCD Mallorca live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 43,883 toeschouwers in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán nemen Sevilla FC (Sevilla) en RCD Mallorca (Palma de Mallorca) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Sevilla FC – RCD Mallorca op tv.
  • Wanneer: zaterdag 11 februari 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, het stadion van Sevilla FC.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Sevilla FC - RCD Mallorca op tv

  Sevilla FC – RCD Mallorca op tv

  Wil je Sevilla FC – RCD Mallorca op tv kijken? De wedstrijd tussen Sevilla FC uit Sevilla en RCD Mallorca uit Palma de Mallorca wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Sevilla FC – RCD Mallorca op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Sevilla FC – RCD Mallorca LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sevilla FC-RCD Mallorca op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Sevilla FC en RCD Mallorca:
  • Sevilla FC staat op dit moment op plaats 16e in de Primera Division.
  • RCD Mallorca staat op dit moment op plaats 10e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sevilla FC: “Estadio Ramón Sánchez Pizjuán” (43,883 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 18:30 uur.
  Sevilla-Mallorca op tv word teen spannende wedstrijd. Sevilla draait een heel slecht seizoen en wil nu dus iedere wedstrijd winnen om toch nog een beetje glans aan dit jaar te geven. Mallorca daarentegen draait een prima seizoen en staat netjes in de middenmoot. Toch zijn de uitslagen de laatste weken wat wisselvallig van beide clubs.

  Sevilla FC – RCD Mallorca op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen Sevilla FC en RCD Mallorca is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sevilla FC-RCD Mallorca bij Ziggo Sport:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Sevilla FC -RCD Mallorca LIVE
  • 20:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De uitzendrechten van de Spaanse voetbalcompetitie zijn in handen van Ziggo Sport. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kijk je dan ook altijd wel naar een mooie wedstrijd in de Spaanse competitie. Bovendien is er altijd extra aandacht voor de wedstrijden van FC Barcelona en Real Madrid bij Ziggo Sport. Je kunt Ziggo Sport afsluiten bij KPN, Ziggo, Vodafone, T-Mobile en alle andere grote providers. Zo hoef je nooit meer een wedstrijd uit La Liga te missen.

  Primera Division op tv

  De match tussen Sevilla FC en RCD Mallorca is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Primera Divison is de hoogste voetbalcompetitie in Spanje. La Liga, zoals de Primera Division ook wel wordt genoemd, staat bekend om zijn grote clubs en wereldspelers. Natuurlijk hebben Messi en Ronaldo jarenlang in de Spaanse competitie gespeeld, maar de volgende talenten staan alweer klaar om ze op te volgen. Dat maakt de Spaanse competitie natuurlijk zeer de moeite waard om live op tv te volgen.

  Sevilla FC – RCD Mallorca bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sevilla FC-RCD Mallorca op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Sevilla FC – RCD Mallorca kijk je op Ziggo Sport.

  Sevilla FC – RCD Mallorca bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla FC en RCD Mallorca uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Sevilla FC – RCD Mallorca kijken

  Wil je gratis naar Sevilla FC tegen RCD Mallorca kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sevilla FC-RCD Mallorca gratis te bekijken.

  Livestream Sevilla FC – RCD Mallorca (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla FC en RCD Mallorca via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sevilla FC – RCD Mallorca kijken

  De samenvatting van Sevilla FC – RCD Mallorca kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sevilla FC en RCD Mallorca nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sevilla FC-RCD Mallorca:
  Wanneer is Sevilla FC – RCD Mallorca op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Sevilla FC en RCD Mallorca wordt gespeeld op zaterdag 11 februari 2023.

  Hoe laat is Sevilla FC – RCD Mallorca op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Sevilla FC en RCD Mallorca is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sevilla FC – RCD Mallorca live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Sevilla FC (Sevilla) en RCD Mallorca (Palma de Mallorca) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sevilla FC – RCD Mallorca uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sevilla FC en RCD Mallorca wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Sevilla FC – RCD Mallorca kijken?

  Je kijkt Sevilla FC – RCD Mallorca op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Sevilla FC en RCD Mallorca op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sevilla FC – RCD Mallorca kunt kijken.

  Kan ik Sevilla FC – RCD Mallorca ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sevilla FC -RCD Mallorca zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *