Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sevilla FC – Fenerbahce op tv | Europa League

Sevilla FC – Fenerbahce op tv | Europa League

  Sevilla FC – Fenerbahce op tv kijken? Op donderdag 9 maart 2023 om 21:00 uur spelen Sevilla FC en Fenerbahce tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sevilla FC: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Wil je de wedstrijd Sevilla FC (Spanje) – Fenerbahce (Turkije) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 4. De wedstrijd wordt gespeeld voor 43,883 toeschouwers. In het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán nemen Sevilla FC (Spanje, Sevilla) en Fenerbahce (Turkije, Istanboel) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Sevilla FC – Fenerbahce via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Sevilla FC – Fenerbahce op tv.
  • Wanneer: donderdag 9 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, het stadion van Sevilla FC.
  • Uitgezonden op: ESPN 4.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Sevilla FC - Fenerbahce op tv

  Sevilla FC – Fenerbahce op tv

  Wil je Sevilla FC – Fenerbahce op tv kijken? De wedstrijd tussen Sevilla FC uit Spanje en Fenerbahce uit Turkije wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 4 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Sevilla FC – Fenerbahce op TV
  • 20:40 uur: Voorbeschouwing Sevilla FC – Fenerbahce
  • 21:00 uur : Sevilla FC – Fenerbahce LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Sevilla FC – Fenerbahce

  Over Sevilla FC-Fenerbahce Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Sevilla FC en Fenerbahce:
  • Sevilla FC staat op dit momentzeventiende in de Primera Division.
  • Fenerbahce staat op dit moment tweede in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sevilla FC: “Estadio Ramón Sánchez Pizjuán” (43,883 toeschouwers).
  • De thuisclub is Sevilla FC uit Spanje. Sevilla FC komt uit Sevilla in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primera Division.
  • De uitclub is Fenerbahce uit Turkije. Sevilla FC komt uit Istanboel in Turkije en speelt zijn competitiewedstrijden in de Süper Lig.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Sevilla – Fenerbahce wedstrijd 1 van de 2 in de achtste finale van de UEFA Europa League. Sevilla schakelde in de play-off ronde natuurlijk PSV uit. Toch draait de club in de Spaanse competitie voor geen meter. Sevilla staat namelijk op de zeventiende plaats en moet dus zelfs vrezen voor degradatie. Aan de andere kant is het Europees voetbal dan nog het enige waar Sevilla “echt” voor kan spelen. Dit zal extra motivatie geven. Fenerbahce doet het daarentegen heel goed in de Turkse Super Lig. De club staat tweede achter Galatasaray en won bovendien vier van de laatste vijf wedstrijden. Bij beide clubs zien we ook een aantal grote en bekende spelers. Zo zien we bij Sevilla: Karim Rekik, Nemanja Gudelj en Ivan Rakitic bij de selectie zitten. Bij Fenerbahce spelen onder meer Ferdi Kardioglu, Jayden Oosterwolde en Enner Valencia. Toch kent Fenerbahce wel een aantal blessures waardoor het wel eens puzzelen kan worden voor coach Jorge Jesus. Sevilla – Fenerbahce is op tv of via een livestream online te kijken.

  Sevilla FC – Fenerbahce op ESPN 4

  De Europa League wedstrijd tussen Sevilla FC en Fenerbahce is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 4 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sevilla FC-Fenerbahce bij ESPN 4:
  • donderdag 9 maart 2023
  • 21:00 uur, Sevilla FC -Fenerbahce (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 4. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 4.
  Voetbal bij ESPN 4: Op ESPN kijk je natuurlijk live naar de Europa League wedstrijden. Sommige wedstrijden worden ook op Veronica uitgezonden, maar voor de overige duels kun je bij ESPN terecht. Veronica geeft natuurlijk de voorkeur aan Feyenoord. Daardoor zijn er tal van andere topclubs die ook in actie komen in de Europa League en waarvan jij wellicht de wedstrijd live wilt kijken. Dat kan dan op ESPN.

  Europa League op tv

  De match tussen Sevilla FC en Fenerbahce is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is na de Champions League het belangrijkste Europese toernooi. Feyenoord is de enige Nederlandse club die nog in de Europa League zit. Na de uitschakeling van Ajax en PSV moet het nu dus van Feyenoord komen. Het toernooi is aangekomen bij de achtste finales. Dit betekent dat er nog maar drie rondes te gaan zijn voordat de Europa League finale bereikt wordt. Vanaf nu gaat het toernooi er dus echt toe doen. Het belooft alleen maar spannender te worden in de Europa League.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 4. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Sevilla FC en Fenerbahce is vanaf 21:00 uur live te zien op ESPN 4.

  Sevilla FC – Fenerbahce bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sevilla FC-Fenerbahce op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Sevilla FC – Fenerbahce kijk je op ESPN 4.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Sevilla FC – Fenerbahce bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla FC en Fenerbahce uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Sevilla FC – Fenerbahce kijken

  Wil je gratis naar Sevilla FC tegen Fenerbahce kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sevilla FC-Fenerbahce gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Sevilla FC en Fenerbahce in de Europa League is te zien op ESPN 4.

  Livestream Sevilla FC – Fenerbahce (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla FC en Fenerbahce via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sevilla FC – Fenerbahce kijken

  De samenvatting van Sevilla FC – Fenerbahce kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sevilla FC en Fenerbahce nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 4. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Sevilla FC – Fenerbahce op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Sevilla FC – Fenerbahce? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 4. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Sevilla FC – Fenerbahce op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Sevilla FC vs Fenerbahce zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sevilla FC-Fenerbahce:
  Wanneer is de Sevilla FC – Fenerbahce livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Sevilla FC en Fenerbahce wordt gespeeld op donderdag 9 maart 2023.

  Hoe laat is Sevilla FC – Fenerbahce op tv?

  De wedstrijd tussen Sevilla FC en Fenerbahce begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sevilla FC – Fenerbahce live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Sevilla FC uit Sevilla, Spanje en Fenerbahce (Istanboel), Turkije wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sevilla FC – Fenerbahce via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sevilla FC en Fenerbahce wordt uitgezonden op ESPN 4.

  Op welke zender kan ik Sevilla FC – Fenerbahce kijken?

  Je kijkt Sevilla FC – Fenerbahce op ESPN 4.

  Kan ik gratis naar Sevilla FC en Fenerbahce op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 4 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sevilla FC – Fenerbahce kunt kijken.

  Kan ik Sevilla FC – Fenerbahce ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sevilla FC -Fenerbahce zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *