Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sevilla FC – Cádiz CF op TV (vrijdag 29 april 2022)

Sevilla FC – Cádiz CF op TV (vrijdag 29 april 2022)

  Sevilla FC – Cádiz CF op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sevilla FC en Cádiz CF live op TV kijken? De wedstrijd uit de Primera Division wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Racing. De Primera Division wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, het stadion van Sevilla FC. De wedstrijd begint om 21:00.  
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division (Spanje)
  • Wie: Sevilla FC – Cádiz CF
  • Wanneer: vrijdag 29 april 2022
  • Tijd: 21:00.
  • Waar: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Stadion van Sevilla FC)
  • Op TV: Ziggo Sport Racing
  Sevilla FC - Cádiz CF op TV

  Sevilla FC – Cádiz CF op TV

  De wedstrijd Sevilla FC – Cádiz CF in de Primera Division wordt gespeeld op vrijdag 29 april 2022. De wedstrijd begint om 21:00. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Sevilla FC – Cádiz CF op TV
  • : Voorbeschouwing
  • 21:00 : Sevilla FC – Cádiz CF LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sevilla FC – Cádiz CF

  Alles over Sevilla FC – Cádiz CF:
  • Sevilla FC staat op dit moment derde in de Primera Division.
  • Cádiz CF staat op dit moment zeventiende in de Primera Division.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sevilla FC, Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.
  • Competitie: Primera Division, Spanje.

  Sevilla FC – Cádiz CF bij Ziggo Sport Racing

  Sevilla FC – Cádiz CF kijk je bij Ziggo Sport Racing. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Primera Division op TV

  De Spaanse Primera Division, of La Liga, is natuurlijk één van de mooiste competities ter wereld. Al is het alleen maar vanwege Barcelona en Real Madrid. Maar er zijn nog veel mooie clubs in de Spaanse competitie! Wat dacht je van Valencia, Atletico Madrid of Sevilla. Daarom is de Spaanse Primera Division ook een hele mooie competitie om op tv te kijken. Veel wedstrijden worden live uitgezonden. Bovendien worden de meeste wedstrijden ook nog eens ’s avonds gespeeld. Na een dagje werk kun je dus heerlijk voor de buis gaan zitten voor een wedstrijd in de Spaanse Liga.

  Sevilla FC – Cádiz CF GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Sevilla FC – Cádiz CF kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Wil je weten welke wedstrijden er dit weekend nog meer live op TV te zien zijn? Dit weekend komen onder andere Ajax, PSV en Feyenoord in actie. Maar ook de Twentse derby Heracles-Twente is live op TV te zien. Bekijk alle Eredivisie wedstrijden live vandaag. Naast de Nederlandse Eredivisie wordt er dit weekend ook in het buitenland volop gevoetbald. Zo is de Champions League voor vrouwen te zien, maar ook andere topteams zoals Real Madrid, Manchester City en FC Barcelona. Bekijk het overzicht van alle buitenlandse voetbalwedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *