Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sevilla FC – Borussia Dortmund op tv | Champions League

Sevilla FC – Borussia Dortmund op tv | Champions League

  Sevilla FC – Borussia Dortmund op tv kijken? Op woensdag 5 oktober 2022 om 21:00 uur spelen Sevilla FC en Borussia Dortmund tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sevilla FC: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Wil je de wedstrijd Sevilla FC (Spanje) – Borussia Dortmund (Duitsland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Tennis. De wedstrijd wordt gespeeld voor 43,883 toeschouwers. In het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán nemen Sevilla FC (Spanje, Sevilla) en Borussia Dortmund (Duitsland, Dortmund) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Sevilla FC – Borussia Dortmund op tv.
  • Wanneer: woensdag 5 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, het stadion van Sevilla FC.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Tennis.
  Sevilla FC - Borussia Dortmund op tv

  Sevilla FC – Borussia Dortmund op tv

  Wil je Sevilla FC – Borussia Dortmund op tv kijken? De wedstrijd tussen Sevilla FC uit Spanje en Borussia Dortmund uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Tennis een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Sevilla FC – Borussia Dortmund op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Sevilla FC – Borussia Dortmund
  • 21:00 uur : Sevilla FC – Borussia Dortmund LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Sevilla FC – Borussia Dortmund

  Over Sevilla FC-Borussia Dortmund op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Sevilla FC en Borussia Dortmund:
  • Sevilla FC staat op dit momentzeventiende in de La Liga.
  • Borussia Dortmund staat op dit moment vierde in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sevilla FC: “Estadio Ramón Sánchez Pizjuán” (43,883 toeschouwers).
  • De thuisclub is Sevilla FC uit Spanje. Sevilla FC komt uit Sevilla in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • De uitclub is Borussia Dortmund uit Duitsland. Sevilla FC komt uit Dortmund in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Sevilla-Dortmund op tv is één van de wedstrijden om naar uit te kijken. Sevilla is de competitie beroerd gestart en staat op de 17e plek. Daarom wil Sevilla koste wat kost hun vorm hervinden. Gaat dat gebeuren in de lastige Champions League wedstrijd tegen Dortmund? We gaan het zien.

  Sevilla FC – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Tennis

  De Champions League wedstrijd tussen Sevilla FC en Borussia Dortmund is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Tennis naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sevilla FC-Borussia Dortmund bij Ziggo Sport Tennis:
  • woensdag 5 oktober 2022
  • 21:00 uur, Sevilla FC -Borussia Dortmund (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Tennis. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Tennis.
  Voetbal bij Ziggo Sport Tennis: Op Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden van de UEFA Champions League live op tv. Ziggo Sport heeft meerdere kanalen waardoor ze dus meerdere wedstrijden tegelijk kunnen uitzenden. Hierdoor hoef je geen wedstrijd te missen in de UEFA Champions League. Van de poulefase tot de finale, alle wedstrijden kijk je live op één van de Ziggo Sport kanalen.

  Champions League op tv

  De match tussen Sevilla FC en Borussia Dortmund is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Sevilla FC en Borussia Dortmund is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Tennis.

  Sevilla FC – Borussia Dortmund bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sevilla FC-Borussia Dortmund op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Sevilla FC – Borussia Dortmund kijk je op Ziggo Sport Tennis.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Sevilla FC – Borussia Dortmund bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla FC en Borussia Dortmund uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Sevilla FC – Borussia Dortmund kijken

  Wil je gratis naar Sevilla FC tegen Borussia Dortmund kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sevilla FC-Borussia Dortmund gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Sevilla FC en Borussia Dortmund in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Tennis.

  Livestream Sevilla FC – Borussia Dortmund (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla FC en Borussia Dortmund via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sevilla FC – Borussia Dortmund kijken

  De samenvatting van Sevilla FC – Borussia Dortmund kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sevilla FC en Borussia Dortmund nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Sevilla FC – Borussia Dortmund op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Sevilla FC – Borussia Dortmund? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Sevilla FC – Borussia Dortmund op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Sevilla FC vs Borussia Dortmund zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sevilla FC-Borussia Dortmund:
  Wanneer is Sevilla FC – Borussia Dortmund op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Sevilla FC en Borussia Dortmund wordt gespeeld op woensdag 5 oktober 2022.

  Hoe laat is Sevilla FC – Borussia Dortmund op tv?

  De wedstrijd tussen Sevilla FC en Borussia Dortmund begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sevilla FC – Borussia Dortmund live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Sevilla FC uit Sevilla, Spanje en Borussia Dortmund (Dortmund), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sevilla FC – Borussia Dortmund uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sevilla FC en Borussia Dortmund wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis.

  Op welke zender kan ik Sevilla FC – Borussia Dortmund kijken?

  Je kijkt Sevilla FC – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Tennis.

  Kan ik gratis naar Sevilla FC en Borussia Dortmund op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Tennis in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sevilla FC – Borussia Dortmund kunt kijken.

  Kan ik Sevilla FC – Borussia Dortmund ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sevilla FC -Borussia Dortmund zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *