Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Sevilla FC – Arsenal op tv | Champions League

Sevilla FC – Arsenal op tv | Champions League

  Sevilla FC – Arsenal op tv kijken? Op dinsdag 24 oktober 2023 om 21:00 uur spelen Sevilla FC en Arsenal tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sevilla FC: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Wil je de wedstrijd Sevilla FC (Spanje) – Arsenal (Engeland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Golf. De wedstrijd wordt gespeeld voor 43,883 toeschouwers. In het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán nemen Sevilla FC (Spanje, Sevilla) en Arsenal (Engeland, Londen) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Sevilla FC – Arsenal via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Sevilla FC – Arsenal op tv.
  • Wanneer: dinsdag 24 oktober 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, het stadion van Sevilla FC.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Golf.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  Sevilla FC - Arsenal op tv

  Sevilla FC – Arsenal op tv

  Wil je Sevilla FC – Arsenal op tv kijken? De wedstrijd tussen Sevilla FC uit Spanje en Arsenal uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Golf een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Sevilla FC – Arsenal op TV
  • 20:55 uur: Voorbeschouwing Sevilla FC – Arsenal
  • 21:00 uur : Sevilla FC – Arsenal LIVE
  • 23:00 uur: Nabeschouwing Sevilla FC – Arsenal

  Over Sevilla FC-Arsenal Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Sevilla FC en Arsenal:
  • Sevilla FC staat op dit moment13e in de La Liga.
  • Arsenal staat op dit moment 2e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sevilla FC: “Estadio Ramón Sánchez Pizjuán” (43,883 toeschouwers).
  • De thuisclub is Sevilla FC uit Spanje. Sevilla FC komt uit Sevilla in Spanje en speelt zijn competitiewedstrijden in de La Liga.
  • De uitclub is Arsenal uit Engeland. Sevilla FC komt uit Londen in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Sevilla – Arsenal is de andere wedstrijd in de poule van PSV. Het is dus ook voor de Nederlandse voetbalfans een wedstrijd om met een schuin oog in de gaten te houden. De uitslag kan namelijk wel eens belangrijk worden voor PSV. PSV moet zelf natuurlijk winnen van Lens, maar het is dan gunstig voor PSV als Arsenal bij Sevilla wint. Daarnaast is Sevilla-Arsenal in de Champions League natuurlijk ook gewoon een prachtige wedstrijd om te kijken.

  Sevilla FC – Arsenal op Ziggo Sport Golf

  De Champions League wedstrijd tussen Sevilla FC en Arsenal is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Golf naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Sevilla FC-Arsenal bij Ziggo Sport Golf:
  • dinsdag 24 oktober 2023
  • 21:00 uur, Sevilla FC -Arsenal (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Golf. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Golf.
  Kijk Sevilla FC – Arsenal in de Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Golf: De uitzendrechten van de UEFA Champions League zijn in handen van Ziggo Sport. In totaal heeft Ziggo Sport zes verschillende kanalen. Bovendien kunnen Ziggo abonnees gratis naar Ziggo Sport Select kijken. Voor de andere kanalen heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal. Dat abonnement kun je eenvoudig afsluiten bij alle grote providers. Met een abonnement op Ziggo Sport Totaal kijk je de Champions League wedstrijden live op tv.

  Champions League op tv

  De match tussen Sevilla FC en Arsenal is een wedstrijd in de Champions League. Poule B in de Champions League is de poule van PSV. De groep bestaat uit Lens, Arsenal, Sevilla en natuurlijk PSV. Arsenal is natuurlijk de grote favoriet in poule B. Toch is er na twee duels een verrassende tussenstand. Underdog Lens staat namelijk bovenaan in de poule. PSV staat op een teleurstellende vierde plek. Toch is er, met nog vier wedstrijden te spelen, nog vanalles mogelijk in de Champions League poule van PSV. Het belooft een spannende poule te worden. Het verschil tussen de nummer één en vier is namelijk maar drie punten.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Sevilla FC en Arsenal is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Golf.

  Sevilla FC – Arsenal bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sevilla FC-Arsenal op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Sevilla FC – Arsenal kijk je op Ziggo Sport Golf.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Sevilla FC – Arsenal bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla FC en Arsenal uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Sevilla FC – Arsenal kijken

  Wil je gratis naar Sevilla FC tegen Arsenal kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sevilla FC-Arsenal gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Sevilla FC en Arsenal in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Golf.

  Livestream Sevilla FC – Arsenal (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla FC en Arsenal via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sevilla FC – Arsenal kijken

  De samenvatting van Sevilla FC – Arsenal kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sevilla FC en Arsenal nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Sevilla FC – Arsenal op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Sevilla FC – Arsenal? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Sevilla FC – Arsenal op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Sevilla FC vs Arsenal zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sevilla FC-Arsenal:
  Wanneer is de Sevilla FC – Arsenal livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Sevilla FC en Arsenal wordt gespeeld op dinsdag 24 oktober 2023.

  Hoe laat is Sevilla FC – Arsenal op tv?

  De wedstrijd tussen Sevilla FC en Arsenal begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sevilla FC – Arsenal live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Sevilla FC uit Sevilla, Spanje en Arsenal (Londen), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sevilla FC – Arsenal via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sevilla FC en Arsenal wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf.

  Op welke zender kan ik Sevilla FC – Arsenal kijken?

  Je kijkt Sevilla FC – Arsenal op Ziggo Sport Golf.

  Kan ik gratis naar Sevilla FC en Arsenal op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Golf in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sevilla FC – Arsenal kunt kijken.

  Kan ik Sevilla FC – Arsenal ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sevilla FC -Arsenal zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *