Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Sevilla – Atletico Madrid op tv | zaterdag 1 oktober 2022

Sevilla – Atletico Madrid op tv | zaterdag 1 oktober 2022

  Sevilla – Atletico Madrid op tv kijken? Op zaterdag 1 oktober 2022 om 18:30 uur spelen Sevilla en Atletico Madrid tegen elkaar in de La Liga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Sevilla: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Wil je de wedstrijd Sevilla – Atletico Madrid live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 43,883 toeschouwers in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán nemen Sevilla (Sevilla) en Atletico Madrid (Madrid) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de La Liga.
  • Wie: Sevilla – Atletico Madrid op tv.
  • Wanneer: zaterdag 1 oktober 2022.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, het stadion van Sevilla.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Sevilla - Atletico Madrid op tv

  Sevilla – Atletico Madrid op tv

  Wil je Sevilla – Atletico Madrid op tv kijken? De wedstrijd tussen Sevilla uit Sevilla en Atletico Madrid uit Madrid wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Sevilla – Atletico Madrid op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Sevilla – Atletico Madrid LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Sevilla-Atletico Madrid op tv

  Alles over de La Liga wedstrijd tussen Sevilla en Atletico Madrid:
  • Sevilla staat op dit moment op plaats vijftiende in de La Liga.
  • Atletico Madrid staat op dit moment op plaats zevende in de La Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Sevilla: “Estadio Ramón Sánchez Pizjuán” (43,883 toeschouwers).
  • Competitie: La Liga, Spanje
  • De aftrap is om 18:30 uur.
  Sevilla neemt het in eigen huis op tegen Atletico Madrid. Atletico verloor de vorige wedstrijd tegen Real Madrid en zal zich na de verloren stadsderby natuurlijk willen herpakken. Ze staan nu namelijk op een teleurstellende zevende plek. Ook voor Sevilla is het seizoen tot nu toe beroerd verlopen. De club staat op een slechte vijftiende plek en wil graag in de subtop eindigen. Het zal dan ook een boeiende wedstrijd worden. Kijk daarom Sevilla – Atletico live op tv.

  Sevilla – Atletico Madrid op Ziggo Sport Voetbal

  De La Liga wedstrijd tussen Sevilla en Atletico Madrid is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de La Liga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.
  Programma Sevilla-Atletico Madrid bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Sevilla -Atletico Madrid LIVE
  • 20:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Bij Ziggo Sport kijk je veel voetbalwedstrijden uit verschillende competities. Onder andere voor de Italiaanse competitie, de Franse competitie en de Spaanse competitie zit je bij Ziggo Sport goed. Ziggo Sport heeft al jaren ervaring met het uitzenden van Europese topcompetities. Naast de livewedstrijd krijg je dan ook haarscherpe analyses, samenvattingen, hoogtepunten en interviews. Een sterk team van analisten bespreekt voor en na de wedstrijden het belangrijkste nieuws rondom de wedstrijden.

  La Liga op tv

  De match tussen Sevilla en Atletico Madrid is een wedstrijd in de La Liga (De voetbalcompetitie in Spanje). De Spaanse La Liga is natuurlijk een competitie die we al jaren op de voet volgen. Clubs als FC Barcelona en Real Madrid horen natuurlijk bij de grootste voetbalclubs ter wereld. Wedstrijden van beide clubs zijn daarom altijd extra interessant om te volgen. Bovendien spelen er bij FC Barcelona natuurlijk een groot aantal Nederlanders die we graag in actie zien. De Spaanse La Liga (of Liga BBVA) op tv kijken? Wij raden het in ieder geval aan!

  Sevilla – Atletico Madrid bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Sevilla-Atletico Madrid op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Sevilla – Atletico Madrid kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Sevilla – Atletico Madrid bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla en Atletico Madrid uit de La Liga (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de La Liga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Sevilla – Atletico Madrid kijken

  Wil je gratis naar Sevilla tegen Atletico Madrid kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Sevilla-Atletico Madrid gratis te bekijken.

  Livestream Sevilla – Atletico Madrid (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Sevilla en Atletico Madrid via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Sevilla – Atletico Madrid kijken

  De samenvatting van Sevilla – Atletico Madrid kijken? Wil je de wedstrijd tussen Sevilla en Atletico Madrid nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de La Liga worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Sevilla-Atletico Madrid:
  Wanneer is Sevilla – Atletico Madrid op tv?

  De La Liga wedstrijd tussen Sevilla en Atletico Madrid wordt gespeeld op zaterdag 1 oktober 2022.

  Hoe laat is Sevilla – Atletico Madrid op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Sevilla en Atletico Madrid is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Sevilla – Atletico Madrid live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Sevilla (Sevilla) en Atletico Madrid (Madrid) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Sevilla – Atletico Madrid uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Sevilla en Atletico Madrid wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Sevilla – Atletico Madrid kijken?

  Je kijkt Sevilla – Atletico Madrid op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Sevilla en Atletico Madrid op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Sevilla – Atletico Madrid kunt kijken.

  Kan ik Sevilla – Atletico Madrid ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Sevilla -Atletico Madrid zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *