Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Servië – Zwitserland WK 2022

Servië – Zwitserland WK 2022

  Servië – Zwitserland WK 2022 op tv kijken? Op vrijdag 2 december 2022 om 20:00 uur spelen Servië en Zwitserland tegen elkaar in poule G van het WK 2022. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion: Stadium 974 in Qatar. Stadium 974 ligt in Ras Abu Aboud, 10 km ten Oosten van Doha. Wil je de wedstrijd Servië – Zwitserland live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op NPO 1 (Nederland 1). Het Stadium 974 heeft een capaciteit van 40000 en hier nemen Servië en Zwitserland het tegen elkaar op. De aftrap van deze WK Poule wedstrijd is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in poule G van het WK 2022.
  • Wie: Servië – Zwitserland op tv.
  • Wanneer: vrijdag 2 december 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Stadium 974, Ras Abu Aboud, 10 km ten Oosten van Doha.
  • Aantal Toeschouwers: 40000
  • Uitgezonden op: NPO (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Servië - Zwitserland op tv

  Servië – Zwitserland op tv

  Wil je Servië – Zwitserland op tv kijken? De WK wedstrijd tussen Servië uit en Zwitserland uit wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op de NPO en ook via livestreams. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een voorbeschouwing waarbij vanuit het stadion Stadium 974 vooruitgeblikt wordt naar de wedstrijd. Direct na afloop van de wedstrijd is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews met o.a. de bondscoaches Dragan Stojkovic (SRB) en Murat Yakin (SUI).
  • Servië – Zwitserland op TV
  • Half uur voor de wedstrijd start de voorbeschouwing SRB-SUI
  • 20:00 uur : Servië – Zwitserland LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Servië-Zwitserland op tv

  Alles over de poule G wedstrijd op het WK 2022 tussen Servië en Zwitserland:
  • Poule G van het WK Qatar bestaat uit Servië, Brazilië, Kameroen en Zwitserland.
  • De match wordt gespeeld in het stadion Stadium 974 met 40000 toeschouwers).
  • Competitie: WK 2022, poulefase, poule G
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  Over het Elftal van Servië

  Wat meer informatie over de WK selectie van Servië. Servië ligt in het werelddeel Europa. De taal die men spreekt is Servisch en het tijdsverschil met Qatar is 1 uur (later). Servië staat op plaats 25e van de FIFA wereld ranglijst. Ze gaan tijdens deze wedstrijd proberen om van Zwitserland te winnen. De binnenlandse competitie heet Superliga en de topclub is FK Rode Ster. De historische prestaties van Servië op een WK zijn: 2 WK deelnames, 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Servië ooit op een WK is Groepsfase. Het elftal van Servië heeft als bijnaam Beli Orlovi. De alltime topscorer van SRB is Aleksandar Mitrović (50). Branislav Ivanović (105) is de record international met de meest gespeelde wedstrijden voor Servië. De bondscoach van Servië is Dragan Stojkovic en samen met zijn sterspeler Dusan Tadic wil hij de verwachtingen van de 6,91 miljoen fans uit Servië overtreffen. Wij verwachten dat Servië tijdens het WK 2022 zal stranden in de Groepsfase.

  Over het Elftal van Zwitserland

  De tegenstander van vandaag is het team van Zwitserland. Zwitserland ligt in het continent Europa. In Zwitserland spreekt men Duits / Frans / Italiaans en het tijdsverschil met Qatar is 1 uur (later). Zwitserland staat momenteel op positie 16e van de FIFA wereld ranglijst. De belangrijkste voetbalcompetitie in Zwitserland is Super League en de grootste club van Zwitserland is Young Boys. Zwitserland heeft 11 keer meegedaan aan het WK. 11 heeft 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Zwitserland op een WK voetbal is Kwart finales. Zwitserland heeft als geuzennaam Rossocrociati en ze zijn erop gebrand om Servië te verslaan. De international met de meeste goals voor SUI is Alexander Frei (42). De speler Heinz Hermann (118) heeft de meeste internationale wedstrijden gespeeld voor Zwitserland. De bondscoach van Zwitserland is Murat Yakin en een van de bekendste spelers uit het elftal is Xherdan Shaqiri. In Zwitserland zijn er 8,64 miljoen supporters die Zwitserland naar de overwinning op Servië gaan schreeuwen. De verwachtingen zijn hoog en wij denken dat Zwitserland tijdens het WK in Qatar de Achtste finales zal bereiken.

  Servië – Zwitserland op de NPO

  De Poule G wedstrijd tussen Servië en Zwitserland is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op NPO 1. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor deze WK poule wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je bij de NPO naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. In deze poule nemen Servië, Brazilië, Kameroen en Zwitserland het tegen elkaar op. Servië - Zwitserland poule G

  Stadion Servië – Zwitserland: Stadium 974

  Servië – Zwitserland wordt gespeeld in het stadion Stadium 974. Stadium 974 heeft een capaciteit van 40000 toeschouwers. Het Stadium 974 is gelegen in Ras Abu Aboud, 10 km ten Oosten van Doha.. De bouwkosten van dit stadion zijn 177 miljoen. Stadium 974 dankt zijn naam aan het aantal zeecontainers dat is gebruikt voor de bouw van het stadion. Daarnaast is 974 de internationale toegangscode voor Qatar. Het stadion heeft al veel teweeggebracht nog voordat de eerste wedstrijd er gespeeld werd. Er is met het ontwerp rekening gehouden met de duurzaamheid en kosten efficiëntie. Na het toernooi worden de containers en bovenbouw hergebruikt. Een ontwikkeling aan het water met fantastische faciliteiten voor de lokale gemeenschap zal tot leven komen, evenals een dynamisch knooppunt voor bedrijven.

  Servië – Zwitserland Livestream

  Ben jij op zoek naar een livestream tussen Servië en Zwitserland? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube. Deze wedstrijd uit poule G van het WK 2022 wordt via een livestream uitgezonden. Hierdoor kan je de wedstrijd altijd onderweg of op je werk kijken.  Er zijn een aantal methodes om de livestream van SRB – SUI te kijken. Bekijk hieronder een overzicht van de streams:
  • Livestream Servië – Zwitserland via de NOS website
  • Livestream Servië – Zwitserland via de KPN App
  • Livestream Servië – Zwitserland via de Ziggo App

  Servië – Zwitserland bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Servië-Zwitserland op tv kijken? Dat kan! Bij de NPO heb je toegang tot alle wedstrijden van het WK in Qatar. Je hebt voor NPO 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis als je klant bent bij KPN. Je vindt de gratis WK uitzending van de NPO bij KPN op kanaal 1 of 3. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wellicht een abonnement nodig. De wedstrijd Servië – Zwitserland kijk je op NPO 1.

  Servië – Zwitserland bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Servië en Zwitserland tijdens het WK 2022 in Qatar bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je alle wedstrijden van het WK 2022 kijken. Dit gaat gemakkelijk via de NPO zenders die in alle TV pakketten van Ziggo zitten. Daardoor kijk je dus alle wedstrijden uit poule G op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere Sportzenders zoals Ziggo Sport.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Servië – Zwitserland kijken

  Wil je gratis naar Servië tegen Zwitserland kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast zijn de meeste wedstrijden van het WK 2022 via de website van de NOS te volgen. Op de NOS website staan de gratis livestreams klaar van de voetbalwedstrijden in Qatar.  Vrijwel elke  wedstrijd van het WK 2022 is te zien op het open net. Keuze zat dus om Servië-Zwitserland gratis te bekijken.

  Servië – Zwitserland op de radio luisteren

  Wil jij Servië – Zwitserland via de radio volgen? Dat kan! Luister live naar het wedstrijdverslag van Servië – Zwitserland op de radio. Van de Nederlandse WK wedstrijden wordt live verslag gedaan via Radio 1. Voor de overige wedstrijden uit poule G krijg je regelmatig updates via de radio. Je kan deze radiozender vinden via de FM frequentie, DAB+ en online via de webplayer. Lees hier alles over het volgen van het WK op de radio. Het radioverslag van de Nederlands elftal wedstrijden wordt gedaan door Jan Vincent van Zuiden. De analisten op NPO radio 1 zijn Hedwiges Maduro, Andries Jonker, Sjors Ultee en Leonne Stentler. De FM frequentie waarop Servië – Zwitserland te volgen is verschilt. Zie hieronder het overzicht:
  Servië – Zwitserland luisteren in: Radio Frequentie Servië – Zwitserland
  Friesland 91.8 MHz en 95.0 MHz
  Groningen 91.8 MHz
  Drenthe 91.8 MHz
  Overijssel 98.4 MHz
  Gelderland 98.4 MHz, 98.6 MHz en 98.9 MHz
  Flevoland 98.9 MHz
  Utrecht 98.9 MHz
  Noord-Holland 95.0 MHz en 98.9 MHz
  Zuid-Holland 98.9 MHz
  Zeeland 104.4 MHz
  Noord-Brabant 98.9 MHz
  Limburg 104.8 MHz en 105.3 MHz

  Samenvatting Servië – Zwitserland kijken

  De samenvatting van Servië – Zwitserland kijken? Wil je de wedstrijd tussen Servië en Zwitserland nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden op het WK 2022 in Qatar worden uitgezonden op de NPO. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie en WK Qatar ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Zeker tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Servië-Zwitserland:

  Hoe laat is Servië – Zwitserland op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Servië en Zwitserland is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Servië – Zwitserland live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Servië () en Zwitserland () wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Op welke zender kan ik Servië – Zwitserland kijken?

  Je kijkt Servië – Zwitserland op NPO.

  Kan ik Servië – Zwitserland ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Servië -Zwitserland zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Wanneer is Servië – Zwitserland op tv?

  De WK 2022 wedstrijd tussen Servië en Zwitserland wordt gespeeld op vrijdag 2 december 2022.

  Waar wordt Servië – Zwitserland uitgezonden?

  Je kijkt Servië – Zwitserland op NPO.

  Kan ik gratis naar Servië en Zwitserland op tv kijken?

  Bij vrijwel alle TV providers zit de NPO in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Servië – Zwitserland kunt kijken. Daarnaast worden veel wedstrijden tijdens het WK in Qatar aangeboden via de website van de NOS.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *