Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Schalke 04 – Stuttgart op tv | Bundesliga

Schalke 04 – Stuttgart op tv | Bundesliga

  Schalke 04 – Stuttgart op tv kijken? Op zaterdag 25 februari 2023 om 18:30 uur spelen Schalke 04 en Stuttgart tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Schalke 04: Veltins-Arena. Wil je de wedstrijd Schalke 04 – Stuttgart live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 62.271  toeschouwers in het Veltins-Arena nemen Schalke 04 (Gelsenkirchen) en Stuttgart (Stuttgart) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Schalke 04 – Stuttgart op tv.
  • Wanneer: zaterdag 25 februari 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: Veltins-Arena, het stadion van Schalke 04.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Schalke 04 - Stuttgart op tv

  Schalke 04 – Stuttgart op tv

  Wil je Schalke 04 – Stuttgart op tv kijken? De wedstrijd tussen Schalke 04 uit Gelsenkirchen en Stuttgart uit Stuttgart wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:29 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Schalke 04 – Stuttgart op TV
  • 18:20 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Schalke 04 – Stuttgart LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Schalke 04-Stuttgart op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Schalke 04 en Stuttgart:
  • Schalke 04 staat op dit moment op plaats 18e in de Bundesliga.
  • Stuttgart staat op dit moment op plaats 14e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Schalke 04: “Veltins-Arena” (62.271  toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 18:30 uur.

  Schalke 04 – Stuttgart op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Schalke 04 en Stuttgart is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Schalke 04-Stuttgart bij Viaplay:
  • 18:20 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Schalke 04 -Stuttgart LIVE
  • 20:29 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Bundesliga wordt live uitgezonden door Viaplay. Viaplay heeft de uitzendrechten voor de Duitse voetbalcompetitie. Ze kochten de tv-rechten in 2022 en hebben nog tot en met 2029 de rechten voor de Bundesliga. Dit betekent dat de Duitse competitie de komende jaren uitgebreid aan bod komt bij Viaplay. Naast het live verslag van de wedstrijden besteedt Viaplay ook veel aandacht aan al het nieuws rondom de Bundesliga. Daarnaast zijn is er een uitgebreide voorbeschouwing. Na afloop van de duels zijn er nabeschouwingen in analyses.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Schalke 04 en Stuttgart is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse competitie is de Bundesliga. Het is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. De competitie is opgericht op 28 juli 1962. De recordkampioen is Bayern München. Zij wonnen de Bundesliga al 32 keer. De Bundesliga kent een heleboel goede clubs. Bovendien zijn er veel topwedstrijden. Het niveau in de Duitse competitie is heel hoog. De wedstrijden zijn snel en zitten bomvol actie en spanning.

  Schalke 04 – Stuttgart bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Schalke 04-Stuttgart op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Schalke 04 – Stuttgart kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Schalke 04 – Stuttgart bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Schalke 04 en Stuttgart uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Schalke 04 – Stuttgart kijken

  Wil je gratis naar Schalke 04 tegen Stuttgart kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Schalke 04-Stuttgart gratis te bekijken.

  Livestream Schalke 04 – Stuttgart (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Schalke 04 en Stuttgart via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Schalke 04 – Stuttgart kijken

  De samenvatting van Schalke 04 – Stuttgart kijken? Wil je de wedstrijd tussen Schalke 04 en Stuttgart nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Schalke 04-Stuttgart:
  Wanneer is Schalke 04 – Stuttgart op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Schalke 04 en Stuttgart wordt gespeeld op zaterdag 25 februari 2023.

  Hoe laat is Schalke 04 – Stuttgart op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Schalke 04 en Stuttgart is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Schalke 04 – Stuttgart live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Schalke 04 (Gelsenkirchen) en Stuttgart (Stuttgart) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Schalke 04 – Stuttgart uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Schalke 04 en Stuttgart wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Schalke 04 – Stuttgart kijken?

  Je kijkt Schalke 04 – Stuttgart op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Schalke 04 en Stuttgart op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Schalke 04 – Stuttgart kunt kijken.

  Kan ik Schalke 04 – Stuttgart ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Schalke 04 -Stuttgart zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *