Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart

SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart

  SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart op tv kijken? Op dinsdag 31 januari 2023 om 18:00 uur spelen SC Paderborn 07 en VfB Stuttgart tegen elkaar in de DFB-Pokal. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SC Paderborn 07: Benteler-Arena. Wil je de wedstrijd SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 15,000 toeschouwers in het Benteler-Arena nemen SC Paderborn 07 (Paderborn) en VfB Stuttgart (Stuttgart) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de DFB-Pokal.
  • Wie: SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart op tv.
  • Wanneer: dinsdag 31 januari 2023.
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Benteler-Arena, het stadion van SC Paderborn 07.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  SC Paderborn 07 - VfB Stuttgart op tv

  SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart op tv

  Wil je SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart op tv kijken? De wedstrijd tussen SC Paderborn 07 uit Paderborn en VfB Stuttgart uit Stuttgart wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Om 17:50 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart op TV
  • 17:50 uur, Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SC Paderborn 07-VfB Stuttgart op tv

  Alles over de DFB-Pokal wedstrijd tussen SC Paderborn 07 en VfB Stuttgart:

  • SC Paderborn 07 staat op dit moment op plaats 5e in de 2. Bundesliga.
  • VfB Stuttgart staat op dit moment op plaats 15e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SC Paderborn 07: “Benteler-Arena” (15,000 toeschouwers).
  • Competitie: DFB-Pokal, Duitsland
  • De aftrap is om 18:00 uur.

  De wedtrijd van vandaag tussen Paderborn en Stuttgart is een prachtig affiche in het Duitse bekertoernooi. Een hoge club uit de tweede Duitse Bundesliga (Paderborn) neemt het in eigen huis op tegen de nummer vijftien uit de Bundesliga (Stuttgart). Het kan maar zo eens zijn dat de thuisclub een verrassend resultaat in de beker weet te behalen. Bij Paderborn zien we bovendien Jasper van der Werff in actie. Het belooft in ieder geval een interessante wedstrijd te worden in de DFB-Pokal vandaag.

  SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart op Ziggo Sport

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen SC Paderborn 07 en VfB Stuttgart is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 18:00 uur. Voor de DFB-Pokal wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma SC Paderborn 07-VfB Stuttgart bij Ziggo Sport:

  • 17:50 uur, voorbeschouwing.
  • 18:00 uur, SC Paderborn 07 -VfB Stuttgart LIVE
  • 20:05 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport:

  Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor het Duitse bekertoernooi, de DFB-Pokal. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kijk je het Duitse bekervoetbal live. Met veel live-wedstrijden, uitgebreide analyses, samenvattingen en hoogtepunten hoef je geen moment meer te missen van de Duitse beker. Nu het toernooi is aangekomen bij de achtste finales komen er steeds meer mooie wedstrijden aan. De kleine clubs vallen vaak af terwijl de grote clubs overblijven. Extra redenen dus om juist nu naar de DFB-Pokal op tv te kijken.

  DFB-Pokal op tv

  De match tussen SC Paderborn 07 en VfB Stuttgart is een wedstrijd in de DFB-Pokal (De voetbalcompetitie in Duitsland). De DFB-Pokal is de naam van het Duitse bekertoernooi. Net zoals wij in Nederland de KNVB beker kennen, hebben ze in Duitsland de DFB-Pokal. Het toernooi bestaat al sinds 1935 en werd toen gewonnen door FC Nürnberg. Het bekertoernooi heette toen nog de Tschammer-beker. Vanaf 1952 heeft het Duitse bekertoernooi de naam DFB-Pokal gekregen. Bayern München heeft het toernooi al 20x gewonnen. Veel vaker dan de nummer twee: Werder Bremen (6x). De regerend kampioen is RB Leipzig. De winnaar van de DFB-Pokal plaatst zich voor de Europa League.

  SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SC Paderborn 07-VfB Stuttgart op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart kijk je op Ziggo Sport.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Paderborn 07 en VfB Stuttgart uit de DFB-Pokal (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de DFB-Pokal. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart kijken

  Wil je gratis naar SC Paderborn 07 tegen VfB Stuttgart kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SC Paderborn 07-VfB Stuttgart gratis te bekijken.

  Livestream SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Paderborn 07 en VfB Stuttgart via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart kijken

  De samenvatting van SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart kijken? Wil je de wedstrijd tussen SC Paderborn 07 en VfB Stuttgart nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de DFB-Pokal worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SC Paderborn 07-VfB Stuttgart:

  Wanneer is SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart op tv?

  De DFB-Pokal wedstrijd tussen SC Paderborn 07 en VfB Stuttgart wordt gespeeld op dinsdag 31 januari 2023.

  Hoe laat is SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SC Paderborn 07 en VfB Stuttgart is om 18:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SC Paderborn 07 (Paderborn) en VfB Stuttgart (Stuttgart) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SC Paderborn 07 en VfB Stuttgart wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart kijken?

  Je kijkt SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar SC Paderborn 07 en VfB Stuttgart op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart kunt kijken.

  Kan ik SC Paderborn 07 – VfB Stuttgart ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SC Paderborn 07 -VfB Stuttgart zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *