Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » sc Heerenveen – Sparta Rotterdam op TV (vrijdag 5 augustus 2022)

sc Heerenveen – Sparta Rotterdam op TV (vrijdag 5 augustus 2022)

  sc Heerenveen – Sparta Rotterdam op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Sparta Rotterdam live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 1. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion, het stadion van sc Heerenveen. De wedstrijd begint om 20:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: sc Heerenveen – Sparta Rotterdam
  • Wanneer: vrijdag 5 augustus 2022
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Abe Lenstra Stadion (Stadion van sc Heerenveen)
  • Op TV: ESPN 1
  sc Heerenveen - Sparta Rotterdam op TV

  sc Heerenveen – Sparta Rotterdam op TV

  De wedstrijd sc Heerenveen – Sparta Rotterdam in de Eredivisie wordt gespeeld op vrijdag 5 augustus 2022. De wedstrijd begint om 20:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • sc Heerenveen – Sparta Rotterdam op TV
  • 19:30: Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : sc Heerenveen – Sparta Rotterdam LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over sc Heerenveen – Sparta Rotterdam

  Alles over sc Heerenveen – Sparta Rotterdam:
  • sc Heerenveen staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • Sparta Rotterdam staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van sc Heerenveen, Abe Lenstra Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  Nieuw begin van het seizoen, nieuwe kansen! De openingswedstrijd is altijd een spektakel.

  sc Heerenveen – Sparta Rotterdam bij ESPN 1

  sc Heerenveen – Sparta Rotterdam kijk je bij ESPN 1. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Ook in het seizoen 22/23 kan je terecht bij ESPN voor alle wedstrijden van de Eredivisie. De clubs hebben deze zomer niet stilgezeten en er zijn veel versterkingen in de Eredivisie. Ajax heeft alle records gebroken met haar transfers maar ook PSV heeft zich niet ingehouden. Geniet van het beste voetbal van Nederland bij ESPN.

  sc Heerenveen – Sparta Rotterdam GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar sc Heerenveen – Sparta Rotterdam kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting sc Heerenveen – Sparta Rotterdam

  Samenvatting sc Heerenveen-Sparta Rotterdam kijken? Wil je de wedstrijd sc Heerenveen – Sparta Rotterdam van vrijdag 5 augustus 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 1. In de samenvatting van sc Heerenveen tegen Sparta Rotterdam zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Bundesliga, Premier League, Liga BBVA, de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De openingswedstrijden van het seizoen staan op het programma. Deze wedstrijden zijn de start voor elke ploeg en naast sc Heerenveen en Sparta Rotterdam willen ook alle andere ploegen uit de Eredivisie een goede start maken.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *