Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » sc Heerenveen – Go Ahead Eagles op TV (zondag 15 mei 2022)

sc Heerenveen – Go Ahead Eagles op TV (zondag 15 mei 2022)

  sc Heerenveen – Go Ahead Eagles op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Go Ahead Eagles live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN Extra. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion, het stadion van sc Heerenveen. De wedstrijd begint om 14:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: sc Heerenveen – Go Ahead Eagles
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Abe Lenstra Stadion (Stadion van sc Heerenveen)
  • Op TV: ESPN Extra
  sc Heerenveen - Go Ahead Eagles op TV

  sc Heerenveen – Go Ahead Eagles op TV

  De wedstrijd sc Heerenveen – Go Ahead Eagles in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • sc Heerenveen – Go Ahead Eagles op TV
  • 13:30: Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : sc Heerenveen – Go Ahead Eagles LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over sc Heerenveen – Go Ahead Eagles

  Alles over sc Heerenveen – Go Ahead Eagles:
  • sc Heerenveen staat op dit moment negende in de Eredivisie.
  • Go Ahead Eagles staat op dit moment tiende in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van sc Heerenveen, Abe Lenstra Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  Heerenveen tegen Go Ahead Eagles is een belangrijke Eredivisie wedstrijd met het oog op Europees voetbal. Beide teams kunnen nog op die felbegeerde achtste plek eindigen die recht geeft op play-offs voor Europees voetbal. Daarom is Heerenveen-GAE een zeer mooie wedstrijd om op tv te kijken. Ook deze wedstrijd is te zien op het schakelkanaal van ESPN. Je ziet dus alle hoogtepunten van de wedstrijd. Bovendien ben je meteen ook op de hoogte van de ontwikkelingen van alle concurrenten op de andere velden.

  sc Heerenveen – Go Ahead Eagles bij ESPN Extra

  sc Heerenveen – Go Ahead Eagles kijk je bij ESPN Extra. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Op de laatste speeldag in de Nederlandse Eredivisie wordt beslist welke teams Europees voetbal gaan spelen en welke niet. Bovendien wordt uitgemaakt welke clubs volgend jaar in de tweede divisie (de KKD) moeten beginnen. De strijd om degradatie en de play-offs voor Europees voetbal is nog in volle gang. Een goede reden dus om naar de Nederlandse Eredivisie op TV te kijken. De laatste speelronde van de Eredivisie belooft in ieder geval een reuze spannende te worden.

  sc Heerenveen – Go Ahead Eagles GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar sc Heerenveen – Go Ahead Eagles kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting sc Heerenveen – Go Ahead Eagles

  Samenvatting sc Heerenveen-Go Ahead Eagles kijken? Wil je de wedstrijd sc Heerenveen – Go Ahead Eagles van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN Extra. In de samenvatting van sc Heerenveen tegen Go Ahead Eagles zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *