Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » sc Heerenveen – AZ Alkmaar op TV (donderdag 19 mei 2022)

sc Heerenveen – AZ Alkmaar op TV (donderdag 19 mei 2022)

  sc Heerenveen – AZ Alkmaar op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen sc Heerenveen en AZ Alkmaar live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion, het stadion van sc Heerenveen. De wedstrijd begint om 18:45 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: sc Heerenveen – AZ Alkmaar
  • Wanneer: donderdag 19 mei 2022
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Abe Lenstra Stadion (Stadion van sc Heerenveen)
  • Op TV: ESPN
  sc Heerenveen - AZ Alkmaar op TV

  sc Heerenveen – AZ Alkmaar op TV

  De wedstrijd sc Heerenveen – AZ Alkmaar in de Eredivisie wordt gespeeld op donderdag 19 mei 2022. De wedstrijd begint om 18:45 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • sc Heerenveen – AZ Alkmaar op TV
  • : Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : sc Heerenveen – AZ Alkmaar LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over sc Heerenveen – AZ Alkmaar

  Alles over sc Heerenveen – AZ Alkmaar:
  • sc Heerenveen staat op dit moment achtste in de Eredivisie.
  • AZ Alkmaar staat op dit moment vijfde in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van sc Heerenveen, Abe Lenstra Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  Heerenveen neemt het in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt natuurlijk helemaal live op tv uitgezonden. Voor de Friezen is het natuurlijk leuk wanneer zij weer eens Europees voetbal halen. De laatste keer was alweer in 2012. AZ is de laatste jaren vaak aanwezig in het Europees voetbal. Maar ze zullen zich dit jaar via de play-offs moeten plaatsen.

  sc Heerenveen – AZ Alkmaar bij ESPN

  sc Heerenveen – AZ Alkmaar kijk je bij ESPN. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Alle 34 wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie zitten erop. Dit betekent dat de eindstand van de ranglijst bekend is. Maar dit betekent nog niet dat het seizoen klaar is. Er wordt namelijk nog volop gestreden om Europees voetbal. Daarin wordt bepaald welke clubs het aankomende seizoen in Europa aan de bak mogen. De winnaar van de play-offs om Europees voetbal stroomt in de tweede voorronde van de UEFA Conference League in. Dit jaar strijden AZ, Vitesse, FC Utrecht en Heerenveen om deze plek.

  sc Heerenveen – AZ Alkmaar GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar sc Heerenveen – AZ Alkmaar kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting sc Heerenveen – AZ Alkmaar

  Samenvatting sc Heerenveen-AZ Alkmaar kijken? Wil je de wedstrijd sc Heerenveen – AZ Alkmaar van donderdag 19 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN. In de samenvatting van sc Heerenveen tegen AZ Alkmaar zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag volop gevoetbald in twee van de mooiste en meest relevante competities (vinden wij). Allereerst worden de play-off wedstrijden voor Europees voetbal gespeeld in onze “eigen” Eredivisie. Daarnaast komt de Engelse Premier League ten einde. Ook daar wordt bepaald welke club kampioen wordt, welke clubs Europees voetbal gaan spelen en welke clubs degraderen. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *