Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » sc Heerenveen – Ajax op tv | Eredivisie

sc Heerenveen – Ajax op tv | Eredivisie

  sc Heerenveen – Ajax op tv kijken? Op zondag 12 maart 2023 om 14:30 uur spelen sc Heerenveen en Ajax tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van sc Heerenveen: Abe Lenstra Stadion. Wil je de wedstrijd sc Heerenveen – Ajax live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 27,224 toeschouwers in het Abe Lenstra Stadion nemen sc Heerenveen (Heerenveen) en Ajax (Amsterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: sc Heerenveen – Ajax op tv.
  • Wanneer: zondag 12 maart 2023.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Abe Lenstra Stadion, het stadion van sc Heerenveen.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  sc Heerenveen - Ajax op tv

  sc Heerenveen – Ajax op tv

  Wil je sc Heerenveen – Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen sc Heerenveen uit Heerenveen en Ajax uit Amsterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:32 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • sc Heerenveen – Ajax op TV
  • 14:10 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : sc Heerenveen – Ajax LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over sc Heerenveen-Ajax op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen sc Heerenveen en Ajax:
  • sc Heerenveen staat op dit moment op plaats 9e in de Eredivisie.
  • Ajax staat op dit moment op plaats 3e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van sc Heerenveen: “Abe Lenstra Stadion” (27,224 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.

  sc Heerenveen – Ajax op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen sc Heerenveen en Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma sc Heerenveen-Ajax bij ESPN:
  • 14:10 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, sc Heerenveen -Ajax LIVE
  • 16:32 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: De Eredivisie kijk je natuurlijk live op ESPN. Op één van de vier kanalen van ESPN worden de Eredivisie-wedstrijden live uitgezonden. Bovendien volg je het laatste nieuws rondom de Eredivisie op ESPN. ESPN bestaat uit ESPN 1 (gratis), ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Daardoor kan ESPN ook meerdere Eredivisie wedstrijden tegelijkertijd uitzenden. Daarnaast houdt ESPN jou op de hoogte van het laatste nieuws in de Nederlandse Eredivisie.

  Eredivisie op tv

  De match tussen sc Heerenveen en Ajax is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is natuurlijk het hoogste voetbalniveau in de Nederland. Nu de Eredivisie aangekomen is bij speelronde 25 wordt het steeds spannender. Vanaf nu telt echt iedere wedstrijd. Clubs gaan strijden om het kampioenschap. Ook zijn er natuurlijk clubs die moeten vechten voor degradatie. Als je nog geen abonnement hebt om de Eredivisie live te kijken, dan is dit toch echt het moment. Jij wilt natuurlijk ook geen moment missen van de ontknoping in de Eredivisie.

  sc Heerenveen – Ajax bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je sc Heerenveen-Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd sc Heerenveen – Ajax kijk je op ESPN.

  sc Heerenveen – Ajax bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen sc Heerenveen en Ajax uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS sc Heerenveen – Ajax kijken

  Wil je gratis naar sc Heerenveen tegen Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om sc Heerenveen-Ajax gratis te bekijken.

  Livestream sc Heerenveen – Ajax (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen sc Heerenveen en Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting sc Heerenveen – Ajax kijken

  De samenvatting van sc Heerenveen – Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd sc Heerenveen-Ajax:
  Wanneer is sc Heerenveen – Ajax op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen sc Heerenveen en Ajax wordt gespeeld op zondag 12 maart 2023.

  Hoe laat is sc Heerenveen – Ajax op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Ajax is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt sc Heerenveen – Ajax live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen sc Heerenveen (Heerenveen) en Ajax (Amsterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt sc Heerenveen – Ajax uitgezonden?

  De wedstrijd tussen sc Heerenveen en Ajax wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik sc Heerenveen – Ajax kijken?

  Je kijkt sc Heerenveen – Ajax op ESPN.

  Kan ik gratis naar sc Heerenveen en Ajax op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar sc Heerenveen – Ajax kunt kijken.

  Kan ik sc Heerenveen – Ajax ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast sc Heerenveen -Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *