Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SC Freiburg – Juventus op tv | Europa League

SC Freiburg – Juventus op tv | Europa League

  SC Freiburg – Juventus op tv kijken? Op donderdag 16 maart 2023 om 18:45 uur spelen SC Freiburg en Juventus tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SC Freiburg: Europa-Park Stadion. Wil je de wedstrijd SC Freiburg (Duitsland) – Juventus (Italië) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld voor 34,700 toeschouwers. In het Europa-Park Stadion nemen SC Freiburg (Duitsland, Freiburg) en Juventus (Italië, Turijn) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook SC Freiburg – Juventus via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: SC Freiburg – Juventus op tv.
  • Wanneer: donderdag 16 maart 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Europa-Park Stadion, het stadion van SC Freiburg.
  • Uitgezonden op: ESPN 3.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  SC Freiburg - Juventus op tv

  SC Freiburg – Juventus op tv

  Wil je SC Freiburg – Juventus op tv kijken? De wedstrijd tussen SC Freiburg uit Duitsland en Juventus uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 3 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • SC Freiburg – Juventus op TV
  • 18:25 uur: Voorbeschouwing SC Freiburg – Juventus
  • 18:45 uur : SC Freiburg – Juventus LIVE
  • 20:50 uur: Nabeschouwing SC Freiburg – Juventus

  Over SC Freiburg-Juventus Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen SC Freiburg en Juventus:
  • SC Freiburg staat op dit moment5e in de Bundesliga.
  • Juventus staat op dit moment 7e in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SC Freiburg: “Europa-Park Stadion” (34,700 toeschouwers).
  • De thuisclub is SC Freiburg uit Duitsland. SC Freiburg komt uit Freiburg in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • De uitclub is Juventus uit Italië. SC Freiburg komt uit Turijn in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Freiburg neemt het in eigen huis op tegen Juventus. Vorige week won Juventus nipt van Freiburg door een goal van Angel di Maria in de tweede helft. Toch kan het duel nu dus nog alle kanten op. Bovendien heeft Freiburg het thuisvoordeel. De ploeg van onder andere ex-Eredivisie speler Ritsu Doan en keeper Mark Flekken wil ook graag doorgaan in de Europa League. Bovendien weet Freiburg dat Juve niet het allerbeste seizoen kent. Freiburg – Juve op tv belooft dan ook een interessante match te worden die alle kanten op kan gaan.

  SC Freiburg – Juventus op ESPN 3

  De Europa League wedstrijd tussen SC Freiburg en Juventus is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SC Freiburg-Juventus bij ESPN 3:
  • donderdag 16 maart 2023
  • 18:45 uur, SC Freiburg -Juventus (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 3. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 3.
  Voetbal bij ESPN 3: ESPN zendt de Europa League en Conference League wedstrijden live uit op tv. De wedstrijden van de Nederlandse clubs (AZ en Feyenoord) zijn zowel op ESPN als op Veronica te zien. Daarnaast zendt ESPN veel van de overige wedstrijden in de Europa League uit. Zo kijk je onder andere deze week op ESPN de Europa League wedstrijden van Juventus, Manchester United en Arsenal. Dit maakt het natuurlijk extra interessant om de Europa League op ESPN te kijken.

  Europa League op tv

  De match tussen SC Freiburg en Juventus is een wedstrijd in de Europa League. De Europa League is na de Champions League de belangrijkste Europese voetbalcompetitie. Dit betekent natuurlijk niet dat de competitie niet leuk is om te volgen. Veel grote clubs spelen in de Europa League. Wat dacht je van AS Roma, Juventus, Arsenal en Manchester United. Met zulke clubs had het net zo goed de Champions League kunnen zijn. De Europa League is aangekomen bij de achtste finales. Daarna volgen de kwartfinales, de halve finale en tenslotte natuurlijk de Europa League finale. De belangen in de Europa League worden dus steeds groter. Dit is ook terug te zien in de wedstrijden. Voor iedere bal wordt gevochten en iedere club wil natuurlijk door naar de volgende ronde. Dit maakt de Europa League op tv zeker de moeite waard om live te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 3. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen SC Freiburg en Juventus is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN 3.

  SC Freiburg – Juventus bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SC Freiburg-Juventus op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd SC Freiburg – Juventus kijk je op ESPN 3.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  SC Freiburg – Juventus bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Freiburg en Juventus uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS SC Freiburg – Juventus kijken

  Wil je gratis naar SC Freiburg tegen Juventus kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SC Freiburg-Juventus gratis te bekijken. De wedstrijd tussen SC Freiburg en Juventus in de Europa League is te zien op ESPN 3.

  Livestream SC Freiburg – Juventus (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Freiburg en Juventus via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SC Freiburg – Juventus kijken

  De samenvatting van SC Freiburg – Juventus kijken? Wil je de wedstrijd tussen SC Freiburg en Juventus nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is SC Freiburg – Juventus op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen SC Freiburg – Juventus? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is SC Freiburg – Juventus op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast SC Freiburg vs Juventus zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SC Freiburg-Juventus:
  Wanneer is de SC Freiburg – Juventus livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen SC Freiburg en Juventus wordt gespeeld op donderdag 16 maart 2023.

  Hoe laat is SC Freiburg – Juventus op tv?

  De wedstrijd tussen SC Freiburg en Juventus begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SC Freiburg – Juventus live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen SC Freiburg uit Freiburg, Duitsland en Juventus (Turijn), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SC Freiburg – Juventus via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SC Freiburg en Juventus wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik SC Freiburg – Juventus kijken?

  Je kijkt SC Freiburg – Juventus op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar SC Freiburg en Juventus op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SC Freiburg – Juventus kunt kijken.

  Kan ik SC Freiburg – Juventus ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SC Freiburg -Juventus zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *