Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SC Freiburg – FC Schalke 04 op tv | Bundesliga

SC Freiburg – FC Schalke 04 op tv | Bundesliga

  SC Freiburg – FC Schalke 04 op tv kijken? Op zondag 23 april 2023 om 15:30 uur spelen SC Freiburg en FC Schalke 04 tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SC Freiburg: Europa-Park Stadion. Wil je de wedstrijd SC Freiburg – FC Schalke 04 live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 34,700 toeschouwers in het Europa-Park Stadion nemen SC Freiburg (Freiburg im Breisgau) en FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: SC Freiburg – FC Schalke 04 op tv.
  • Wanneer: zondag 23 april 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Europa-Park Stadion, het stadion van SC Freiburg.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  SC Freiburg - FC Schalke 04 op tv

  SC Freiburg – FC Schalke 04 op tv

  Wil je SC Freiburg – FC Schalke 04 op tv kijken? De wedstrijd tussen SC Freiburg uit Freiburg im Breisgau en FC Schalke 04 uit Gelsenkirchen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • SC Freiburg – FC Schalke 04 op TV
  • 15:15 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : SC Freiburg – FC Schalke 04 LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SC Freiburg-FC Schalke 04 op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen SC Freiburg en FC Schalke 04:
  • SC Freiburg staat op dit moment op plaats 5e in de Bundesliga.
  • FC Schalke 04 staat op dit moment op plaats 17e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SC Freiburg: “Europa-Park Stadion” (34,700 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.
  Freiburg-Schalke op tv belooft een waar spektakelstuk te worden. Freiburg is namelijk nog aan het strijden om Europese tickets. Schalke daarentegen heeft hele andere zorgen. De club bevindt zich namelijk in de degradatiezone. Goed nieuws is er ook voor Schalke 04, de ploeg kan namelijk nog handhaven in de Bundesliga. De vorige wedstrijd werd gewonnen en om in de Bundesliga te blijven zal Schalke die goede lijn moeten doorzetten. Kan Schalke ook op bezoek bij de nummer vijf Freiburg stunten?

  SC Freiburg – FC Schalke 04 op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen SC Freiburg en FC Schalke 04 is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SC Freiburg-FC Schalke 04 bij Viaplay:
  • 15:15 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, SC Freiburg -FC Schalke 04 LIVE
  • 17:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft in Nederland de uitzendrechten voor de Duitse Bundesliga. Op één van de kanalen van Viaplay kijk je de wedstrijden uit de Duitse competitie live. Je kunt een abonnement nemen op Viaplay bij onder andere KPN, Ziggo, T-Mobile, YouFone, Online.nl en alle andere grote providers. Viaplay besteedt uitgebreid aandacht aan de Duitse voetbalcompetitie. Dit doen ze onder andere met uitgebreide voor- en nabeschouwingen. Zo blijf je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het Duitse voetbal.

  Bundesliga op tv

  De match tussen SC Freiburg en FC Schalke 04 is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse voetbalcompetitie is de Bundesliga. De Bundesliga is aangekomen bij speeldag 29 van de 34. Dit betekent dat er dus nog maar zes wedstrijden te gaan zijn. In de komende wedstrijden gaan dus de beslissingen vallen. Zowel bovenin als onderin de Bundesliga kan het nog alle kanten op. De strijd om het kampioenschap gaat tussen Bayern en Dortmund, maar ook Union Berlin en RB Leipzig hebben nog een kleine kans. Tenslotte is het ook onderin spannend. Het verschil tussen nummer 13 en nummer 18 is namelijk maar zeven punten. Dat betekent dus dat de wedstrijden in de Bundesliga op tv steeds spannender worden.

  SC Freiburg – FC Schalke 04 bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SC Freiburg-FC Schalke 04 op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd SC Freiburg – FC Schalke 04 kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  SC Freiburg – FC Schalke 04 bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Freiburg en FC Schalke 04 uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SC Freiburg – FC Schalke 04 kijken

  Wil je gratis naar SC Freiburg tegen FC Schalke 04 kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SC Freiburg-FC Schalke 04 gratis te bekijken.

  Livestream SC Freiburg – FC Schalke 04 (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Freiburg en FC Schalke 04 via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SC Freiburg – FC Schalke 04 kijken

  De samenvatting van SC Freiburg – FC Schalke 04 kijken? Wil je de wedstrijd tussen SC Freiburg en FC Schalke 04 nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SC Freiburg-FC Schalke 04:
  Wanneer is SC Freiburg – FC Schalke 04 op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen SC Freiburg en FC Schalke 04 wordt gespeeld op zondag 23 april 2023.

  Hoe laat is SC Freiburg – FC Schalke 04 op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SC Freiburg en FC Schalke 04 is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SC Freiburg – FC Schalke 04 live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SC Freiburg (Freiburg im Breisgau) en FC Schalke 04 (Gelsenkirchen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SC Freiburg – FC Schalke 04 uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SC Freiburg en FC Schalke 04 wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik SC Freiburg – FC Schalke 04 kijken?

  Je kijkt SC Freiburg – FC Schalke 04 op Viaplay.

  Kan ik gratis naar SC Freiburg en FC Schalke 04 op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SC Freiburg – FC Schalke 04 kunt kijken.

  Kan ik SC Freiburg – FC Schalke 04 ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SC Freiburg -FC Schalke 04 zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *