Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SC Freiburg – Eintracht Frankfurt

SC Freiburg – Eintracht Frankfurt

  SC Freiburg – Eintracht Frankfurt op tv kijken? Op woensdag 25 januari 2023 om 20:30 uur spelen SC Freiburg en Eintracht Frankfurt tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SC Freiburg: Europa-Park stadion. Wil je de wedstrijd SC Freiburg – Eintracht Frankfurt live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 34,700 toeschouwers in het Europa-Park stadion nemen SC Freiburg (Freiburg) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: SC Freiburg – Eintracht Frankfurt op tv.
  • Wanneer: woensdag 25 januari 2023.
  • Tijd: 20:30 uur.
  • Waar: Europa-Park stadion, het stadion van SC Freiburg.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  SC Freiburg - Eintracht Frankfurt op tv

  SC Freiburg – Eintracht Frankfurt op tv

  Wil je SC Freiburg – Eintracht Frankfurt op tv kijken? De wedstrijd tussen SC Freiburg uit Freiburg en Eintracht Frankfurt uit Frankfurt wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Om 20:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • SC Freiburg – Eintracht Frankfurt op TV
  • 20:15 uur, Voorbeschouwing
  • 20:30 uur : SC Freiburg – Eintracht Frankfurt LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SC Freiburg-Eintracht Frankfurt op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen SC Freiburg en Eintracht Frankfurt:
  • SC Freiburg staat op dit moment op plaats 4e in de Bundesliga.
  • Eintracht Frankfurt staat op dit moment op plaats 2e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SC Freiburg: “Europa-Park stadion” (34,700 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 20:30 uur.
  Eintracht Frankurt staat op de verrassende tweede plek in de Bundesliga. Het ziet er dus naar uit dat ex-PSV’er Mario Götze een goede overstap naar Frankfurt heeft gemaakt. De club doet het dit seizoen namelijk buitengewoon goed. Ook Freiburg kent een prima seizoen. De club staat vierde in de Bundesliga en daardoor is Freiburg-Eintracht Frankfurt een echte Duitse topwedstrijd. Het belooft dan ook een echte kraker te worden. Het is misschien wel de mooiste wedstrijd van de midweekse speelronde in Duitsland.

  SC Freiburg – Eintracht Frankfurt op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen SC Freiburg en Eintracht Frankfurt is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 20:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SC Freiburg-Eintracht Frankfurt bij Viaplay:
  • 20:15 uur, voorbeschouwing.
  • 20:30 uur, SC Freiburg -Eintracht Frankfurt LIVE
  • 22:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De uitzendrechten voor de Duitse voetbalcompetitie zijn in handen van Viaplay. Je kijkt daardoor alle wedstrijden uit de Bundesliga live bij Viaplay. Omdat Viaplay meerdere zenders heeft kun je alle wedstrijden gewoon tegelijkertijd kijken. Viaplay wordt een steeds grote speler in de wereld van de uitzendrechten van het voetbal. Ze begonnen natuurlijk met de tv-rechten van de Formule 1. Nu hebben ze ook twee van de mooiste voetbalcompetities ter wereld in hun pakket zitten: De Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga. Bovendien is er bij Viaplay veel aandacht voor het vrouwenvoetbal uit verschillende competities.

  Bundesliga op tv

  De match tussen SC Freiburg en Eintracht Frankfurt is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. In de Duitse competitie vind je veel grote clubs. Naast natuurlijk Bayern München en Borssia Dortmund zijn er nog veel meer clubs die de moeite waard zijn om op tv te kijken. Het voebal is vaak van hoge kwaliteit en bovendien verloopt het spel heel snel. Dit maakt de wedstrijden zeer interessant. Ook voor de neutrale kijker zijn de Bundesliga wedstrijden heel interessant. Net als in de Eredivisie is er ook in Duitsland deze week een midweekse speelronde. Als ware voetballiefhebber wil je natuurlijk niets anders dan iedere avond een mooie wedstrijd op tv zien.

  SC Freiburg – Eintracht Frankfurt bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SC Freiburg-Eintracht Frankfurt op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd SC Freiburg – Eintracht Frankfurt kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  SC Freiburg – Eintracht Frankfurt bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Freiburg en Eintracht Frankfurt uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SC Freiburg – Eintracht Frankfurt kijken

  Wil je gratis naar SC Freiburg tegen Eintracht Frankfurt kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SC Freiburg-Eintracht Frankfurt gratis te bekijken.

  Livestream SC Freiburg – Eintracht Frankfurt (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Freiburg en Eintracht Frankfurt via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SC Freiburg – Eintracht Frankfurt kijken

  De samenvatting van SC Freiburg – Eintracht Frankfurt kijken? Wil je de wedstrijd tussen SC Freiburg en Eintracht Frankfurt nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SC Freiburg-Eintracht Frankfurt:
  Wanneer is SC Freiburg – Eintracht Frankfurt op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen SC Freiburg en Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op woensdag 25 januari 2023.

  Hoe laat is SC Freiburg – Eintracht Frankfurt op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SC Freiburg en Eintracht Frankfurt is om 20:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SC Freiburg – Eintracht Frankfurt live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SC Freiburg (Freiburg) en Eintracht Frankfurt (Frankfurt) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SC Freiburg – Eintracht Frankfurt uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SC Freiburg en Eintracht Frankfurt wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik SC Freiburg – Eintracht Frankfurt kijken?

  Je kijkt SC Freiburg – Eintracht Frankfurt op Viaplay.

  Kan ik gratis naar SC Freiburg en Eintracht Frankfurt op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SC Freiburg – Eintracht Frankfurt kunt kijken.

  Kan ik SC Freiburg – Eintracht Frankfurt ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SC Freiburg -Eintracht Frankfurt zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *