Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SC Cambuur – Willem II op TV (woensdag 11 mei 2022)

SC Cambuur – Willem II op TV (woensdag 11 mei 2022)

  SC Cambuur – Willem II op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen SC Cambuur en Willem II live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN Extra. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Cambuur Stadion, het stadion van SC Cambuur. De wedstrijd begint om 20:00.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie ()
  • Wie: SC Cambuur – Willem II
  • Wanneer: woensdag 11 mei 2022
  • Tijd: 20:00.
  • Waar: Cambuur Stadion (Stadion van SC Cambuur)
  • Op TV: ESPN Extra
  SC Cambuur - Willem II op TV

  SC Cambuur – Willem II op TV

  De wedstrijd SC Cambuur – Willem II in de Eredivisie wordt gespeeld op woensdag 11 mei 2022. De wedstrijd begint om 20:00. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • SC Cambuur – Willem II op TV
  • 19:00 uur: Voorbeschouwing
  • 20:00 : SC Cambuur – Willem II LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SC Cambuur – Willem II

  Alles over SC Cambuur – Willem II:
  • SC Cambuur staat op dit moment twaalfde in de Eredivisie.
  • Willem II staat op dit moment zeventiende in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SC Cambuur, Cambuur Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, .
  De belangen bij Cambuur – Willen II zijn zeer groot. Willem II wil allesbehalve degraderen en zal daarvoor echt aan de bak moeten. De zeventiende plaats is namelijk niet genoeg om nacompetitie te ontlopen. Je kijkt deze degradatiewedstrijd op het schakelkanaal van ESPN Extra.

  SC Cambuur – Willem II bij ESPN Extra

  SC Cambuur – Willem II kijk je bij ESPN Extra. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  De Nederlandse Eredivisie komt ten einde en dit betekent dat er beslist wordt wie er kampioen wordt, wie degradeert en welke clubs Europees voetbal gaan spelen. Met nog slechts 2 wedstrijden op het programma zijn de meeste wedstrijden nu dus alles beslissend. Ajax lijkt zeker van het kampioenschap, maar moet dit tegen Heerenveen natuurlijk nog wel zien waar te maken. Bovendien staat PSV slechts op 2 punten achterstand. De plekken 4 t/m 8 geven recht op de play-offs voor Europees voetbal. Daar strijden dus nog meerdere teams voor. Ook onderin het nog reuze spannend. De plaatsen 12 t/m 18 kunnen nog degraderen. Een goede reden dus om de Eredivisie live te volgen.

  SC Cambuur – Willem II GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar SC Cambuur – Willem II kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting SC Cambuur – Willem II

  Wil je de wedstrijd SC Cambuur – Willem II van woensdag 11 mei 2022 nog eens rustig terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN Extra. Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie. Je kunt de samenvatting van SC Cambuur – Willem II dus sowieso bij ESPN Extra kijken. Daarnaast kijk je samenvattingen van de Eredivisie bij NOS Studio Sport Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Vandaag kun je een hoop mooie voetbalwedstrijden op tv kijken. Bij Ziggo Sport en ESPN kijk je vandaag live naar de mooiste wedstrijden. Natuurlijk is er uitgebreid aandacht voor de kampioenswedstrijd van Ajax. Maar er staan ook een aantal mooie degradatie wedstrijden op het programma. Daarnaast wordt er ook nog Premier League uitgezonden en als kers op de taart is de finale van de Coppa Italia op tv te zien. Een goede voetbaldag dus! Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden op tv vandaag.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *