Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SC Cambuur – AZ Alkmaar op tv | zondag 28 augustus 2022

SC Cambuur – AZ Alkmaar op tv | zondag 28 augustus 2022

  SC Cambuur – AZ Alkmaar op tv kijken? Op zondag 28 augustus 2022 om 16:45 uur spelen SC Cambuur en AZ Alkmaar tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SC Cambuur: Cambuurstadion. Wil je de wedstrijd SC Cambuur – AZ Alkmaar live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 10,500 toeschouwers in het Cambuurstadion nemen SC Cambuur (Leeuwarden) en AZ Alkmaar (Alkmaar) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: SC Cambuur – AZ Alkmaar op tv.
  • Wanneer: zondag 28 augustus 2022.
  • Tijd: 16:45 uur.
  • Waar: Cambuurstadion, het stadion van SC Cambuur.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  SC Cambuur - AZ Alkmaar op tv

  SC Cambuur – AZ Alkmaar op tv

  Wil je SC Cambuur – AZ Alkmaar op tv kijken? De wedstrijd tussen SC Cambuur uit Leeuwarden en AZ Alkmaar uit Alkmaar wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Om 16:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • SC Cambuur – AZ Alkmaar op TV
  • 16:30 uur, Voorbeschouwing
  • 16:45 uur : SC Cambuur – AZ Alkmaar LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SC Cambuur-AZ Alkmaar op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen SC Cambuur en AZ Alkmaar:
  • SC Cambuur staat op dit momentachtste in de Eredivisie.
  • AZ Alkmaar staat op dit moment zesde in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SC Cambuur: “Cambuurstadion” (10,500 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 16:45 uur.
  Cambuur – AZ op tv is een mooie wedstrijd om op tv te kijken. Cambuur Leeuwarden voelt zich altijd sterk in het eigen stadion en bovendien heeft AZ nog een Europees duel in de benen. Het zal voor AZ dus niet makkelijk worden om in Leeuwarden te winnen. Cambuur zal in ieder geval van de gelegenheid gebruik willen maken om te stunten tegen AZ.

  SC Cambuur – AZ Alkmaar op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen SC Cambuur en AZ Alkmaar is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SC Cambuur-AZ Alkmaar bij ESPN 2:
  • 16:30 uur, voorbeschouwing.
  • 16:45 uur, SC Cambuur -AZ Alkmaar LIVE
  • 18:35 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen SC Cambuur en AZ Alkmaar is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  SC Cambuur – AZ Alkmaar bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SC Cambuur-AZ Alkmaar op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd SC Cambuur – AZ Alkmaar kijk je op ESPN 2.

  SC Cambuur – AZ Alkmaar bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Cambuur en AZ Alkmaar uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SC Cambuur – AZ Alkmaar kijken

  Wil je gratis naar SC Cambuur tegen AZ Alkmaar kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SC Cambuur-AZ Alkmaar gratis te bekijken.

  Livestream SC Cambuur – AZ Alkmaar (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Cambuur en AZ Alkmaar via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SC Cambuur – AZ Alkmaar kijken

  De samenvatting van SC Cambuur – AZ Alkmaar kijken? Wil je de wedstrijd tussen SC Cambuur en AZ Alkmaar nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SC Cambuur-AZ Alkmaar:
  Wanneer is SC Cambuur – AZ Alkmaar op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen SC Cambuur en AZ Alkmaar wordt gespeeld op zondag 28 augustus 2022.

  Hoe laat is SC Cambuur – AZ Alkmaar op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SC Cambuur en AZ Alkmaar is om 16:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SC Cambuur – AZ Alkmaar live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SC Cambuur (Leeuwarden) en AZ Alkmaar (Alkmaar) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SC Cambuur – AZ Alkmaar uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SC Cambuur en AZ Alkmaar wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik SC Cambuur – AZ Alkmaar kijken?

  Je kijkt SC Cambuur – AZ Alkmaar op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar SC Cambuur en AZ Alkmaar op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SC Cambuur – AZ Alkmaar kunt kijken.

  Kan ik SC Cambuur – AZ Alkmaar ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SC Cambuur -AZ Alkmaar zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *