Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » SC Cambuur – AFC Ajax

SC Cambuur – AFC Ajax

  SC Cambuur – AFC Ajax op tv kijken? Op zondag 5 februari 2023 om 12:15 uur spelen SC Cambuur en AFC Ajax tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van SC Cambuur: Cambuur stadion. Wil je de wedstrijd SC Cambuur – AFC Ajax live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 10,250 toeschouwers in het Cambuur stadion nemen SC Cambuur (Leeuwarden) en AFC Ajax (Amsterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: SC Cambuur – AFC Ajax op tv.
  • Wanneer: zondag 5 februari 2023.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: Cambuur stadion, het stadion van SC Cambuur.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  SC Cambuur - AFC Ajax op tv

  SC Cambuur – AFC Ajax op tv

  Wil je SC Cambuur – AFC Ajax op tv kijken? De wedstrijd tussen SC Cambuur uit Leeuwarden en AFC Ajax uit Amsterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 12:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • SC Cambuur – AFC Ajax op TV
  • 12:00 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : SC Cambuur – AFC Ajax LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over SC Cambuur-AFC Ajax op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen SC Cambuur en AFC Ajax:
  • SC Cambuur staat op dit moment op plaats 17e in de Eredivisie.
  • AFC Ajax staat op dit moment op plaats 4e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van SC Cambuur: “Cambuur stadion” (10,250 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  Ajax moet dit weekend op bezoek bij Cambuur. Met de aanstelling van coach Heitinga lijkt de rust weer een beetje teruggekeerd in Amsterdam. Heitinga maakt het seizoen af als hoofdtrainer van Ajax en moet het seizoen voor de Amsterdammers zien te redden. Daarvoor moet er gewonnen worden van Cambuur. Vorig seizoen maakte Cambuur het Ajax nog lastig, maar ook die wedstrijd wist Ajax uiteindelijk te winnen. In eigen huis won Ajax dit seizoen eenvoudig met 4-0 van Cambuur. De odds van Cambuur-Ajax zijn dus in het voordeel van Ajax. Toch zal Cambuur er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten tegen Ajax. Degradatie ligt namelijk op de loer voor Cambuur. Cambuur-Ajax op tv is een wedstrijd die je niet mag missen.

  SC Cambuur – AFC Ajax op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen SC Cambuur en AFC Ajax is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma SC Cambuur-AFC Ajax bij ESPN 2:
  • 12:00 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, SC Cambuur -AFC Ajax LIVE
  • 14:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: De TV rechten voor de Nederlandse Eredivisie zijn al jaren in handen van ESPN. Omdat ESPN vier verschillende kanalen heeft hoef je geen wedstrijd meer te missen van jouw favoriete club. Bovendien besteedt ESPN veel aandacht aan al het nieuws rondom de Eredivisie. De vele praatprogramma’s, uitstekende analyses en uitgebreide voor- en nabeschouwing zorgen ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van het laatste voetbalnieuws. Een abonnement op ESPN kun je eenvoudig afsluiten bij Ziggo, KPN of één van de vele andere providers.

  Eredivisie op tv

  De match tussen SC Cambuur en AFC Ajax is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie wordt steeds spannender. Zowel onderin als bovenin zijn de verschillen klein. Er kan dus nog van alles gebeuren en de punten worden steeds belangrijker. De competitie is net over de helft en er is dus nog wel een lange weg te gaan. Toch worden de verschillen steeds duidelijker. Welke club kan meedoen om het kampioenschap? Wie gaat Europees voetbal halen? Welke ploeg moet vrezen voor degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie? Op al deze vragen ga je de komende weken een antwoord krijgen. De Eredivisie op tv wordt steeds leuker om te kijken.

  SC Cambuur – AFC Ajax bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je SC Cambuur-AFC Ajax op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd SC Cambuur – AFC Ajax kijk je op ESPN 2.

  SC Cambuur – AFC Ajax bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Cambuur en AFC Ajax uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS SC Cambuur – AFC Ajax kijken

  Wil je gratis naar SC Cambuur tegen AFC Ajax kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om SC Cambuur-AFC Ajax gratis te bekijken.

  Livestream SC Cambuur – AFC Ajax (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen SC Cambuur en AFC Ajax via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting SC Cambuur – AFC Ajax kijken

  De samenvatting van SC Cambuur – AFC Ajax kijken? Wil je de wedstrijd tussen SC Cambuur en AFC Ajax nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd SC Cambuur-AFC Ajax:
  Wanneer is SC Cambuur – AFC Ajax op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen SC Cambuur en AFC Ajax wordt gespeeld op zondag 5 februari 2023.

  Hoe laat is SC Cambuur – AFC Ajax op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen SC Cambuur en AFC Ajax is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt SC Cambuur – AFC Ajax live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen SC Cambuur (Leeuwarden) en AFC Ajax (Amsterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt SC Cambuur – AFC Ajax uitgezonden?

  De wedstrijd tussen SC Cambuur en AFC Ajax wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik SC Cambuur – AFC Ajax kijken?

  Je kijkt SC Cambuur – AFC Ajax op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar SC Cambuur en AFC Ajax op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar SC Cambuur – AFC Ajax kunt kijken.

  Kan ik SC Cambuur – AFC Ajax ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast SC Cambuur -AFC Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *