Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Samenvatting Villarreal – Liverpool (03-05-2022)

Samenvatting Villarreal – Liverpool (03-05-2022)

  Samenvatting Villarreal-Liverpool kijken? Op dinsdag 3 mei 2022 speelden Villarreal en Liverpool in de halve finale van de UEFA Champions League tegen elkaar. Het was de tweede wedstrijd in de halve finale van de Champions League tussen beide teams. Nadat Liverpool eerder in het eigen Anfield stadion het Spaanse Villarreal met 2-0 wist te verslaan stond er voor Villarreal een zware wedstrijd voor de deur. Bovendien had de wedstrijd ook een Nederlands tintje. Scheidsrechter Danny Makkelie was door de UEFA aangesteld om de wedstrijd in goede banen te leiden.

  • Samenvatting Villarreal – Liverpool
  • Halve finale Champions League (return)
  • Dinsdag 3 mei 2022
  • Uitslag eerste wedstrijd: 2-0 voor Liverpool
  • Scheidsrechter: Danny Makkelie (Nederland)
  Samenvatting Villarreal-Liverpool

  Samenvatting Villarreal – Liverpool (3 mei 2022)

  Samenvatting Villarreal – Liverpool kijken? In het stadion van Villarreal, het “Estadio de la Cerámica” nam Villarreal het op tegen Liverpool. Het was een zeer mooi Champions League duel tussen twee grote teams. Nadat Liverpool met 2-0 gewonnen had in eigen huis was het nu aan Villarreal om iets terug te doen. Wil je de uitgebreide samenvatting van Villarreal-Liverpool kijken? Bekijk hieronder de samenvatting van Villarreal – Liverpool.

  Video: Samenvatting Villarreal – Liverpool

  Video van de samenvatting van Villarreal – Liverpool op dinsdag 3 mei 2022:

  Of bekijk de samenvatting hier.

  Hoogtepunten Villarreal – Liverpool

  Villarreal nam het in eigen huis op tegen Liverpool. Voor de ogen van 23.500 fans in het Estadio de la Cerámica begon wilde Villarreal er alles aan doen om de Champions League finale te bereiken. De wedstrijd kwam meteen goed los. Villarreal begon ijzersterk aan de wedstrijd en schoot meteen de 1-0 binnen. Al in de derde minuut stonden de Spanjaarden vol en waren dus weer volop in de race voor een plek in de felbegeerde Champions League finale. Voor rust vergrootte Villarreal de voorsprong toen Coquelin de bal achter keeper Becker kopte. Op dat moment stond het dus weer gelijk (over twee wedstrijden). Villarreal ging met een gerust hart de rust in.

  In de tweede helft was het echter Liverpool dat de lakens uitdeelde. Al in de 62e minuut scoorde Fabinho de 2-1 na een voorzet van Salah. 5 minuten later was het alweer raak. Diaz maakte de 2-2. Uiteindelijk was het Liverpool dat aan het langste eind trok. Door een goal van Mané werd de eindstand 2-3. Hierdoor gaat Liverpool naar de Champions League finale die op 28 mei 2022 gespeeld wordt. In de 85e minuut werd Capoue van Villarreal ook nog van het veld gestuurd. Hij kreeg van scheidsrechter Makkelie zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten.

  Wedstrijdverslag halve finale CL

  Alle hoogtepunten van de wedstrijd Villarreal – Liverpool per minuut:

  • ‘3 Goal, B. Dia (Villarreal)
  • ’41 Goal, F. Coquelin (Villarreal)

  Rust

  • ’62, Goal Fabinho (Liverpool)
  • ’63 Geel, Capoue (Villarreal)
  • ’67 Goal, L. Diaz (Liverpool)
  • ’74 Goal, S. Mane (Liverpool)
  • ’81 Geel, G. L. Celso (Villarreal)
  • ’85 Geel, R. Torres (Villarreal)
  • ’86 Rood (2x geel)  E. Capoue (Villarreal)

  Champions League op TV kijken

  Wil je nooit meer een voetbalwedstrijd missen? Liever alle wedstrijden live op tv kijken? In ons voetbal overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag zie je precies welke wedstrijden er live op tv te zien zijn vandaag. Bovendien zie je op welke zender ze uitgezonden worden. Zo hoef je nooit meer een wedstrijd te missen.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *