Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Salernitana – AS Roma op tv | Serie A

Salernitana – AS Roma op tv | Serie A

  Salernitana – AS Roma op tv kijken? Op zondag 14 augustus 2022 om 20:45 uur spelen Salernitana en AS Roma tegen elkaar in de Serie A. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Salernitana: Stadio Arechi. Wil je de wedstrijd Salernitana – AS Roma live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 37,800 toeschouwers in het Stadio Arechi nemen Salernitana (Salerno) en AS Roma (Rome) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Serie A.
  • Wie: Salernitana – AS Roma op tv.
  • Wanneer: zondag 14 augustus 2022.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Stadio Arechi, het stadion van Salernitana.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal
  Salernitana - AS Roma op tv

  Salernitana – AS Roma op tv

  Wil je Salernitana – AS Roma op tv kijken? De wedstrijd tussen Salernitana uit Salerno en AS Roma uit Rome wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Salernitana – AS Roma op TV
  • 20:40 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Salernitana – AS Roma LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Salernitana-AS Roma op tv

  Alles over de Serie A wedstrijd tussen Salernitana en AS Roma:
  • Salernitana staat op dit momentveertiende in de Serie A.
  • AS Roma staat op dit moment dertiende in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Salernitana: “Stadio Arechi” (37,800 toeschouwers).
  • Competitie: Serie A, Italië
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  Salernitana – AS Roma op Ziggo Sport Voetbal

  De Serie A wedstrijd tussen Salernitana en AS Roma is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Serie A wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Salernitana-AS Roma bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:40 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Salernitana -AS Roma LIVE
  • 22:35 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Wil je de Italiaanse voetbalcompetitie live op tv kijken? Dan zit je bij Ziggo Sport goed. Teams als AS Roma, Atalanta, Internazionale en AC Milaan kun je allemaal live volgen op Ziggo Sport. Bovendien besteedt Ziggo Sport uitgebreid aandacht aan onder andere de Spaanse competitie en de Franse Competitie.

  Serie A op tv

  De match tussen Salernitana en AS Roma is een wedstrijd in de Serie A (De voetbalcompetitie in Italië). De Serie A stond vroeger bekend om het defensieve spel, maar dat is in de loop der jaren gelukkig veranderd. Er zijn steeds meer Italiaanse teams die kiezen voor aanvallend en attractief voetbal. Daardoor is de Serie A nu ook een interessante competitie geworden om op tv te volgen.

  Salernitana – AS Roma bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Salernitana-AS Roma op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Salernitana – AS Roma kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Salernitana – AS Roma bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Salernitana en AS Roma uit de Serie A (Italië) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Serie A. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Italië op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Salernitana – AS Roma kijken

  Wil je gratis naar Salernitana tegen AS Roma kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Salernitana-AS Roma gratis te bekijken.

  Livestream Salernitana – AS Roma (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Salernitana en AS Roma via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Salernitana – AS Roma kijken

  De samenvatting van Salernitana – AS Roma kijken? Wil je de wedstrijd tussen Salernitana en AS Roma nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Serie A worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Salernitana-AS Roma:
  Wanneer is Salernitana – AS Roma op tv?

  De Serie A wedstrijd tussen Salernitana en AS Roma wordt gespeeld op zondag 14 augustus 2022.

  Hoe laat is Salernitana – AS Roma op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Salernitana en AS Roma is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Salernitana – AS Roma live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Salernitana (Salerno) en AS Roma (Rome) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Salernitana – AS Roma uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Salernitana en AS Roma wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Salernitana – AS Roma kijken?

  Je kijkt Salernitana – AS Roma op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Salernitana en AS Roma op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Salernitana – AS Roma kunt kijken.

  Kan ik Salernitana – AS Roma ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Salernitana -AS Roma zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *