Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op tv | Champions League

Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op tv | Champions League

  Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op tv kijken? Op woensdag 4 oktober 2023 om 18:45 uur spelen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Royal Antwerp: Bosuilstadion. Wil je de wedstrijd Royal Antwerp (België) – Shakhtar Donetsk (Oekraïne) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Select. De wedstrijd wordt gespeeld voor 16,144 toeschouwers. In het Bosuilstadion nemen Royal Antwerp (België, Antwerpen) en Shakhtar Donetsk (Oekraïne, Donetsk) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op tv.
  • Wanneer: woensdag 4 oktober 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Bosuilstadion, het stadion van Royal Antwerp.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Select.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  Royal Antwerp - Shakhtar Donetsk op tv

  Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op tv

  Wil je Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op tv kijken? De wedstrijd tussen Royal Antwerp uit België en Shakhtar Donetsk uit Oekraïne wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Select. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Select een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op TV
  • 17:45 uur: Voorbeschouwing Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk
  • 18:45 uur : Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk LIVE
  • 20:45 uur: Nabeschouwing Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk

  Over Royal Antwerp-Shakhtar Donetsk Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk:
  • Royal Antwerp staat op dit moment5e in de Jupiler Pro League.
  • Shakhtar Donetsk staat op dit moment 1e in de Premjer Liha.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Royal Antwerp: “Bosuilstadion” (16,144 toeschouwers).
  • De thuisclub is Royal Antwerp uit België. Royal Antwerp komt uit Antwerpen in België en speelt zijn competitiewedstrijden in de Jupiler Pro League.
  • De uitclub is Shakhtar Donetsk uit Oekraïne. Royal Antwerp komt uit Donetsk in Oekraïne en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premjer Liha.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk is voor beide clubs een belangrijk duel. Beide clubs verloren namelijk hun eerste Champions League wedstrijd. De andere twee clubs in de poule zijn FC Barcelona en Porto. De onderlinge wedstrijden tussen Shakhtar en Antwerp kunnen dus wel eens heel belangrijk worden voor de eindstand in de poule. Zowel om plek 3 in de poule als voor een eventuele tweede plaats kan het tussen Antwerp en Shakhtar wel eens heel spannend worden. Daarom kan Antwerp-Shakhtar op tv maar zo eens een zwaarbevochten wedstrijd worden. Onze voorspelling van Antwerp – Shakhtar: 2-1.

  Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op Ziggo Sport Select

  De Champions League wedstrijd tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Select. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Select naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Royal Antwerp-Shakhtar Donetsk bij Ziggo Sport Select:
  • woensdag 4 oktober 2023
  • 18:45 uur, Royal Antwerp -Shakhtar Donetsk (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Select. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Select.
  Kijk Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk in de Champions League live bij: Voetbal bij Ziggo Sport Select: Ziggo Sport Select is het eerste kanaal van Ziggo Sport. Op die zender wordt het vaakst een Champions League wedstrijd uitgezonden. Ook vandaag is er een Champions League wedstrijd te zien op Ziggo Sport Select. Het duel tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk is live te zien op Ziggo Sport Select. Bovendien kunnen Ziggo Abonnees gratis naar deze Champions League wedstrijd kijken. Daarvoor gaan ze naar kanaal 14. Abonnees bij andere providers hebben een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal. Dan krijg je niet alleen de zender Ziggo Sport Select, maar ook alle andere zenders van Ziggo Sport.

  Champions League op tv

  De match tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk is een wedstrijd in de Champions League. De Champions League is aangekomen bij de tweede speelronde van in totaal zes wedstrijden. De clubs in de Champions League weten nu dus waar ze aan toe zijn en hoe het er in de poule voorstaat. Iedere club zet alles op alles om eerste of tweede in de poule te eindigen en zo door te mogen naar de knockout-fase van de Champions League. De UEFA Champions League is namelijk de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. De beste clubs en spelers voetballen in de Champions League. Bovendien is er een hoop geld te verdienen in de Champions League. Het toernooi wordt daarom ook wel het miljoenenbal genoemd. Redenen genoeg dus om live naar de Champions League wedstrijden op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Select. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk is vanaf 18:45 uur live te zien op Ziggo Sport Select.

  Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Royal Antwerp-Shakhtar Donetsk op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk kijk je op Ziggo Sport Select.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk kijken

  Wil je gratis naar Royal Antwerp tegen Shakhtar Donetsk kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Royal Antwerp-Shakhtar Donetsk gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Select.

  Livestream Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk kijken

  De samenvatting van Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk kijken? Wil je de wedstrijd tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Select. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Select. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Royal Antwerp vs Shakhtar Donetsk zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Royal Antwerp-Shakhtar Donetsk:
  Wanneer is de Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk wordt gespeeld op woensdag 4 oktober 2023.

  Hoe laat is Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op tv?

  De wedstrijd tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Royal Antwerp uit Antwerpen, België en Shakhtar Donetsk (Donetsk), Oekraïne wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk wordt uitgezonden op Ziggo Sport Select.

  Op welke zender kan ik Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk kijken?

  Je kijkt Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk op Ziggo Sport Select.

  Kan ik gratis naar Royal Antwerp en Shakhtar Donetsk op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Select in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk kunt kijken.

  Kan ik Royal Antwerp – Shakhtar Donetsk ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Royal Antwerp -Shakhtar Donetsk zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *