Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Royal Antwerp – Royal Charleroi op tv | Jupiler Pro League

Royal Antwerp – Royal Charleroi op tv | Jupiler Pro League

  Royal Antwerp – Royal Charleroi op tv kijken? Op zondag 19 maart 2023 om 13:30 uur spelen Royal Antwerp en Royal Charleroi tegen elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Royal Antwerp: Bosuilstadion. Wil je de wedstrijd Royal Antwerp – Royal Charleroi live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Tennis. Voor het oog van 16,144 toeschouwers in het Bosuilstadion nemen Royal Antwerp (Antwerpen) en Royal Charleroi (Charleroi) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Jupiler Pro League.
  • Wie: Royal Antwerp – Royal Charleroi op tv.
  • Wanneer: zondag 19 maart 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Bosuilstadion, het stadion van Royal Antwerp.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Tennis (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Royal Antwerp - Royal Charleroi op tv

  Royal Antwerp – Royal Charleroi op tv

  Wil je Royal Antwerp – Royal Charleroi op tv kijken? De wedstrijd tussen Royal Antwerp uit Antwerpen en Royal Charleroi uit Charleroi wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Royal Antwerp – Royal Charleroi op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Royal Antwerp – Royal Charleroi LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Royal Antwerp-Royal Charleroi op tv

  Alles over de Jupiler Pro League wedstrijd tussen Royal Antwerp en Royal Charleroi:
  • Royal Antwerp staat op dit moment op plaats derde in de Jupiler Pro League.
  • Royal Charleroi staat op dit moment op plaats elfde in de Jupiler Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Royal Antwerp: “Bosuilstadion” (16,144 toeschouwers).
  • Competitie: Jupiler Pro League, België
  • De aftrap is om 13:30 uur.

  Royal Antwerp – Royal Charleroi op Ziggo Sport Tennis

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen Royal Antwerp en Royal Charleroi is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Tennis. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Jupiler Pro League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Tennis naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Royal Antwerp-Royal Charleroi bij Ziggo Sport Tennis:
  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Royal Antwerp -Royal Charleroi LIVE
  • 15:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Tennis: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Belgische competitie. De Jupiler Pro League is te zien op één van de kanalen van Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft in totaal zes verschillende kanalen. De topwedstrijden in de Belgische Pro League worden live uitgezonden op één van die zes kanalen bij Ziggo Sport. Met name voor de toppers in de Belgische competitie is veel aandacht.

  Jupiler Pro League op tv

  De match tussen Royal Antwerp en Royal Charleroi is een wedstrijd in de Jupiler Pro League (De voetbalcompetitie in België). De Belgische competitie heet de Jupiler Pro League. Dit is de hoogste divisie in België. De divisie heet officieel Profvoetbal 1A. De competitie is gesponsord door Jupiler en heet daarom de Jupiler Pro League. In de Belgische competitie vind je veel topclubs. Anderlecht, Club Brugge, Standard Luik en meer. Bovendien spelen er veel Nederlanders in de Pro League. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om te volgen. De duels in de Jupiler Pro League zijn zeker de moeite waard om te kijken.

  Royal Antwerp – Royal Charleroi bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Royal Antwerp-Royal Charleroi op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Royal Antwerp – Royal Charleroi kijk je op Ziggo Sport Tennis.

  Royal Antwerp – Royal Charleroi bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Royal Antwerp en Royal Charleroi uit de Jupiler Pro League (België) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Jupiler Pro League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit België op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Royal Antwerp – Royal Charleroi kijken

  Wil je gratis naar Royal Antwerp tegen Royal Charleroi kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Royal Antwerp-Royal Charleroi gratis te bekijken.

  Livestream Royal Antwerp – Royal Charleroi (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Royal Antwerp en Royal Charleroi via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Royal Antwerp – Royal Charleroi kijken

  De samenvatting van Royal Antwerp – Royal Charleroi kijken? Wil je de wedstrijd tussen Royal Antwerp en Royal Charleroi nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Jupiler Pro League worden uitgezonden op Ziggo Sport Tennis. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Royal Antwerp-Royal Charleroi:
  Wanneer is Royal Antwerp – Royal Charleroi op tv?

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen Royal Antwerp en Royal Charleroi wordt gespeeld op zondag 19 maart 2023.

  Hoe laat is Royal Antwerp – Royal Charleroi op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Royal Antwerp en Royal Charleroi is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Royal Antwerp – Royal Charleroi live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Royal Antwerp (Antwerpen) en Royal Charleroi (Charleroi) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Royal Antwerp – Royal Charleroi uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Royal Antwerp en Royal Charleroi wordt uitgezonden op Ziggo Sport Tennis.

  Op welke zender kan ik Royal Antwerp – Royal Charleroi kijken?

  Je kijkt Royal Antwerp – Royal Charleroi op Ziggo Sport Tennis.

  Kan ik gratis naar Royal Antwerp en Royal Charleroi op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Tennis in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Royal Antwerp – Royal Charleroi kunt kijken.

  Kan ik Royal Antwerp – Royal Charleroi ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Royal Antwerp -Royal Charleroi zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *