Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle

Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle

  Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle op tv kijken? Op maandag 30 januari 2023 om 20:00 uur spelen Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Roda JC Kerkrade: Parkstad Limburg Stadion. Wil je de wedstrijd Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 19,979 toeschouwers in het Parkstad Limburg Stadion nemen Roda JC Kerkrade (Kerkrade) en PEC Zwolle (Zwolle) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle op tv.
  • Wanneer: maandag 30 januari 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Parkstad Limburg Stadion, het stadion van Roda JC Kerkrade.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle op tv

  Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle op tv

  Wil je Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle op tv kijken? De wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade uit Kerkrade en PEC Zwolle uit Zwolle wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle op TV
  • 19:40 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Roda JC Kerkrade-PEC Zwolle op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle:
  • Roda JC Kerkrade staat op dit moment op plaats achtste in de Keuken Kampioen Divisie.
  • PEC Zwolle staat op dit moment op plaats eerste in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Roda JC Kerkrade: “Parkstad Limburg Stadion” (19,979 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Roda – PEC is een wedstrijd tussen twee clubs die graag terug willen keren naar de Eredivisie. PEC Zwolle staat er heel goed voor. De ploeg staat bovenaan in de Keuken Kampioen Divisie en heeft bovendien een voorsprong van zes punten op de nummer twee. Voor Roda JC is het seizoen minder goed begonnen. De club staat op een teleurstellende achtste plek in de KKD. De lastige thuiswedstrijd van Roda tegen PEC wordt heel interessant. Roda won zijn laatste twee wedstrijden en begint de goede vorm dus ook te vinden. Roda JC – PEC vandaag op tv is een mooie wedstrijd om live te kijken.

  Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle op ESPN

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Roda JC Kerkrade-PEC Zwolle bij ESPN:
  • 19:40 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Roda JC Kerkrade -PEC Zwolle LIVE
  • 22:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN heeft de uitzendrechten op de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie. Al jaren besteedt ESPN uitgebreid aandacht aan de op één na hoogste voetbaldivisie in Nederland. Op ESPN volg je de strijd om promotie en degradatie in de Eerste Divisie op de voet. Bovendien wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de strijd om het periodekampioenschap. Vooraf kijk je naar een uitgebreide voorbeschouwing van de KKD. Na afloop van de wedstrijd volgt een nabeschouwing met daarin analyses, interviews en het laatste nieuws rondom de KKD wedstrijden.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie is de naam van de eerste voetbaldivisie in Nederland. Het is de op één na hoogste voetbalcompetitie van Nederland. In de KKD wordt gestreden om promotie naar de Eredivisie. Iedere club in de Keuken Kampioen Divisie wil natuurlijk promoveren naar het hoogste niveau in Nederland. Dat maakt de KKD extra interessant om naar te kijken. Bovendien worden er aan het eind van het seizoen promotie/degradatiewedstrijden gespeeld. Dit maakt de competitie nog weer extra interessant.

  Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Roda JC Kerkrade-PEC Zwolle op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle kijk je op ESPN.

  Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle kijken

  Wil je gratis naar Roda JC Kerkrade tegen PEC Zwolle kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Roda JC Kerkrade-PEC Zwolle gratis te bekijken.

  Livestream Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle kijken

  De samenvatting van Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle kijken? Wil je de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Roda JC Kerkrade-PEC Zwolle:
  Wanneer is Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle wordt gespeeld op maandag 30 januari 2023.

  Hoe laat is Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade (Kerkrade) en PEC Zwolle (Zwolle) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle kijken?

  Je kijkt Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle op ESPN.

  Kan ik gratis naar Roda JC Kerkrade en PEC Zwolle op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle kunt kijken.

  Kan ik Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Roda JC Kerkrade -PEC Zwolle zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *