Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Roda JC Kerkrade – NAC Breda op tv | vrijdag 26 augustus 2022

Roda JC Kerkrade – NAC Breda op tv | vrijdag 26 augustus 2022

  Roda JC Kerkrade – NAC Breda op tv kijken? Op vrijdag 26 augustus 2022 om 20:00 uur spelen Roda JC Kerkrade en NAC Breda tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Roda JC Kerkrade: Parkstad Limburg Stadion. Wil je de wedstrijd Roda JC Kerkrade – NAC Breda live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 19,979 toeschouwers in het Parkstad Limburg Stadion nemen Roda JC Kerkrade (Kerkrade) en NAC Breda (Breda) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: Roda JC Kerkrade – NAC Breda op tv.
  • Wanneer: vrijdag 26 augustus 2022.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Parkstad Limburg Stadion, het stadion van Roda JC Kerkrade.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Roda JC Kerkrade - NAC Breda op tv

  Roda JC Kerkrade – NAC Breda op tv

  Wil je Roda JC Kerkrade – NAC Breda op tv kijken? De wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade uit Kerkrade en NAC Breda uit Breda wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Roda JC Kerkrade – NAC Breda op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Roda JC Kerkrade – NAC Breda LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Roda JC Kerkrade-NAC Breda op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en NAC Breda:
  • Roda JC Kerkrade staat op dit momentderde in de Keuken Kampioen Divisie.
  • NAC Breda staat op dit moment achtste in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Roda JC Kerkrade: “Parkstad Limburg Stadion” (19,979 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.

  Roda JC Kerkrade – NAC Breda op ESPN 3

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en NAC Breda is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Roda JC Kerkrade-NAC Breda bij ESPN 3:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Roda JC Kerkrade -NAC Breda LIVE
  • 21:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: ESPN is al jaren de vaste zender om onder andere het Eredivisie voetbal op tv te kijken. Daarnaast kijk je bij ESPN ook naar onder andere de Keuken Kampioen Divisie en de Major Soccer League (MLS). Bovendien staat ESPN de hele dag in het teken van voetbal. Met veel verschillende praatprogramma’s rondom voetbal waarin alle wedstrijden uitvoerig worden besproken. Maar ook met documentaires over voetbal. Tenslotte zie je natuurlijk alle samenvattingen van de wedstrijden bij ESPN. ESPN heeft maar liefst vier verschillende kanalen waardoor je geen wedstrijd hoeft te missen. Daarnaast is ESPN 1 bij veel providers gratis te bekijken.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen Roda JC Kerkrade en NAC Breda is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland).

  Roda JC Kerkrade – NAC Breda bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Roda JC Kerkrade-NAC Breda op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Roda JC Kerkrade – NAC Breda kijk je op ESPN 3.

  Roda JC Kerkrade – NAC Breda bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en NAC Breda uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Roda JC Kerkrade – NAC Breda kijken

  Wil je gratis naar Roda JC Kerkrade tegen NAC Breda kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Roda JC Kerkrade-NAC Breda gratis te bekijken.

  Livestream Roda JC Kerkrade – NAC Breda (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en NAC Breda via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Roda JC Kerkrade – NAC Breda kijken

  De samenvatting van Roda JC Kerkrade – NAC Breda kijken? Wil je de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en NAC Breda nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Roda JC Kerkrade-NAC Breda:
  Wanneer is Roda JC Kerkrade – NAC Breda op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en NAC Breda wordt gespeeld op vrijdag 26 augustus 2022.

  Hoe laat is Roda JC Kerkrade – NAC Breda op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en NAC Breda is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Roda JC Kerkrade – NAC Breda live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade (Kerkrade) en NAC Breda (Breda) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Roda JC Kerkrade – NAC Breda uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en NAC Breda wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Roda JC Kerkrade – NAC Breda kijken?

  Je kijkt Roda JC Kerkrade – NAC Breda op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Roda JC Kerkrade en NAC Breda op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Roda JC Kerkrade – NAC Breda kunt kijken.

  Kan ik Roda JC Kerkrade – NAC Breda ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Roda JC Kerkrade -NAC Breda zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *