Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles

RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles

  RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles op tv kijken? Op woensdag 1 februari 2023 om 20:00 uur spelen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RKC Waalwijk: Mandemakers Stadion. Wil je de wedstrijd RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 7,508 toeschouwers in het Mandemakers Stadion nemen RKC Waalwijk (Waalwijk) en Go Ahead Eagles (Deventer) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles op tv.
  • Wanneer: woensdag 1 februari 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Mandemakers Stadion, het stadion van RKC Waalwijk.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles op tv

  RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles op tv

  Wil je RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles op tv kijken? De wedstrijd tussen RKC Waalwijk uit Waalwijk en Go Ahead Eagles uit Deventer wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over RKC Waalwijk-Go Ahead Eagles op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles:
  • RKC Waalwijk staat op dit moment op plaats 10e in de Eredivisie.
  • Go Ahead Eagles staat op dit moment op plaats 12e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van RKC Waalwijk: “Mandemakers Stadion” (7,508 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  RKC – GAE op tv is een inhaalwedstrijd. De wedstrijd RKC – Go Ahead ging eerder niet door vanwege het winterse weer. Vandaag is dus de inhaalwedstrijd RKC-Eagles. De wedstrijd is voor beide clubs een belangrijke. Ze staan dicht bij elkaar op de ranglijst (tiende en twaalfde) en het verschil in punten is slechts drie in het voordeel van RKC. Kan Go Ahead Eagles de lastige uitwedstrijd in Waalwijk winnen en zo uit de degradatiezone blijven? Het belooft een zwaarbevochten duel te worden.

  RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma RKC Waalwijk-Go Ahead Eagles bij ESPN:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, RKC Waalwijk -Go Ahead Eagles LIVE
  • 22:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN besteedt uitgebreid aandacht aan de Nederlandse competitie. Daarom kijk je ook vandaag weer naar de Eredivisiewedstrijd op tv. Het gaat om een inhaalwedstrijd. RKC – Go Ahead Eagles werd namelijk eerder afgelast. Nu wordt de wedstrijd ingehaald. De wedstrijd kijk je live op ESPN 1. Deze zender is bij de meeste providers gratis te kijken. Je vindt ESPN 1 op kanaal 14.

  Eredivisie op tv

  De match tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie in Nederland. De competitie is over de helft en vanaf nu gaat het dus echt spannend worden in de Eredivisie. Dit betekent natuurlijk dat het steeds spannender gaat worden in de competitie. Daardoor is iedere wedstrijd van groot belang.

  RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je RKC Waalwijk-Go Ahead Eagles op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles kijk je op ESPN.

  RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles kijken

  Wil je gratis naar RKC Waalwijk tegen Go Ahead Eagles kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om RKC Waalwijk-Go Ahead Eagles gratis te bekijken.

  Livestream RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles kijken

  De samenvatting van RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles kijken? Wil je de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RKC Waalwijk-Go Ahead Eagles:
  Wanneer is RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles wordt gespeeld op woensdag 1 februari 2023.

  Hoe laat is RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen RKC Waalwijk (Waalwijk) en Go Ahead Eagles (Deventer) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles uitgezonden?

  De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles kijken?

  Je kijkt RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles op ESPN.

  Kan ik gratis naar RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles kunt kijken.

  Kan ik RKC Waalwijk – Go Ahead Eagles ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast RKC Waalwijk -Go Ahead Eagles zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *