Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC Waalwijk – FC Utrecht op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

RKC Waalwijk – FC Utrecht op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

  RKC Waalwijk – FC Utrecht op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en FC Utrecht live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 2. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion, het stadion van RKC Waalwijk. De wedstrijd begint om 21:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie ()
  • Wie: RKC Waalwijk – FC Utrecht
  • Wanneer: zaterdag 6 augustus 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Mandemakers Stadion (Stadion van RKC Waalwijk)
  • Op TV: ESPN 2
  RKC Waalwijk - FC Utrecht op TV

  RKC Waalwijk – FC Utrecht op TV

  De wedstrijd RKC Waalwijk – FC Utrecht in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 6 augustus 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • RKC Waalwijk – FC Utrecht op TV
  • 20:30: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : RKC Waalwijk – FC Utrecht LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over RKC Waalwijk – FC Utrecht

  Alles over RKC Waalwijk – FC Utrecht:
  • RKC Waalwijk staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • FC Utrecht staat op dit moment gedeeld eerste in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RKC Waalwijk, Mandemakers Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, .
  Bas Dost maakt zijn debuut bij FC Utrecht en RKC wil de eerste punten van het seizoen in eigen huis houden.

  RKC Waalwijk – FC Utrecht bij ESPN 2

  RKC Waalwijk – FC Utrecht kijk je bij ESPN 2. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Ook in het seizoen 22/23 kan je terecht bij ESPN voor alle wedstrijden van de Eredivisie. De clubs hebben deze zomer niet stilgezeten en er zijn veel versterkingen in de Eredivisie. Ajax heeft alle records gebroken met haar transfers maar ook PSV heeft zich niet ingehouden. Geniet van het beste voetbal van Nederland bij ESPN.

  RKC Waalwijk – FC Utrecht GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar RKC Waalwijk – FC Utrecht kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting RKC Waalwijk – FC Utrecht

  Samenvatting RKC Waalwijk-FC Utrecht kijken? Wil je de wedstrijd RKC Waalwijk – FC Utrecht van zaterdag 6 augustus 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 2. In de samenvatting van RKC Waalwijk tegen FC Utrecht zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Bundesliga, Premier League, Liga BBVA, de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De openingswedstrijden van het seizoen staan op het programma. Deze wedstrijden zijn de start voor elke ploeg en naast RKC Waalwijk en FC Utrecht willen ook alle andere ploegen uit de Eredivisie een goede start maken.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *