Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC – Twente op tv

RKC – Twente op tv

  RKC – Twente op tv kijken? Op zondag 24 september 2023 om 16:45 uur spelen RKC en Twente tegen elkaar in speelronde 6 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RKC: het Mandemakers Stadion. Wil je de wedstrijd RKC – Twente live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 7,508 toeschouwers in het Mandemakers Stadion nemen RKC en Twente het tegen elkaar op. RKC-Twente is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  RKC - Twente op tv

  RKC – Twente op tv

   • Wat: RKC-Twente op tv
   • Datum: zondag 24 september 2023
   • Tijd: 16:45 uur
   • Waar: het Mandemakers Stadion, Waalwijk
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen RKC uit Waalwijk en Twente uit Enschede wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt RKC – Twente op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma RKC – Twente op tv

   • Wedstrijd op tv: RKC-Twente LIVE.
   • Speelronde: 6 van de 34.
   • Datum: zondag 24 september 2023.
   • Voorbeschouwing: 16:15 uur.
   • Aftrap: 16:45 uur.
   • Nabeschouwing: 18:45 uur.
  Na afloop van de RKC-Twente live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van RKC – Twente, analyses en interviews

  RKC – Twente kijken

  De wedstrijd tussen RKC en Twente op zondag 24 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  RKC - Twente bij Canal Digitaal
  RKC - Twente Online.nl
  RKC - Twente Ziggo
  RKC - Twente KPN
  RKC - Twente Youfone
  RKC - Twente T-Mobile

  Over RKC – Twente

  • Uitslag laatste wedstrijd RKC-Twente: 0-5 (21 mei 2023) .
  De wedstrijd tussen Football Club Twente en Football Club Twente is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 6 van de 34 in de Eredivisie. RKC – Twente op tv is een duel waarbij FC Twente de grote favoriet is. Twente is namelijk nog ongeslagen in de Eredivisie en wist afgelopen week ook eenvoudig te winnen van Ajax. RKC won afgelopen week, na vier nederlagen op rij, hun eerste wedstrijd in 2023/2024. RKC wil tegen FC Twente die goede lijn doortrekken, terwijl FC Twente natuurlijk ongeslagen wil blijven. RKC-Twente wordt dan ook een interessant duel. Onze voorspelling van RKC-FC Twente: 0-3.

  Speelronde 6

  We zijn alweer aangekomen bij de zesde speelronde in de Eredivisie. De Eredivisiewedstrijden worden deze speelronde gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september 2023. Er staan een aantal hele mooie wedstrijden op het programma deze speelronde. We beginnen op vrijdag met het duel tussen Go Ahead en Fortuna. Vervolgens zijn er op zaterdag vier wedstrijden. Op zondag zijn er ook vier duels in de Eredivisie. Bovendien staat zondag de enige echte Klassieker op het programma. Het wordt dus weer een prachtig voetbalweekend.

  Over RKC

   • Football Club Twente
   • Bijnaam: “De Geelblauwen”
   • Plaats: Waalwijk
   • Clubkleuren: Geel en blauw
   • Stand op de ranglijst: 16e
   • Trainer : Henk Fraser
   • Topscorer: Michiel Kramer (2 doelpunt(en)).
  Afgelopen week wist RKC eindelijk eens een wedstrijd te winnen dit seizoen. Tegen 10 man van Vitesse won de club uit Waalwijk met 0-2 in het Gelredome. Het was een overwinning die de club uit Waalwijk hard nodig had. De eerste vier duels gingen namelijk allemaal verloren. Het is belangrijk dat RKC die vorm vast houdt. Ze willen nu de lijn natuurlijk doorzetten. Toch staat er voor RKC meteen weer een moeilijke wedstrijd op het programma. FC Twente komt namelijk op bezoek in Waalwijk. Kan RKC in eigen huis stand houden tegen het sterke Twente?

  Over Twente

   • Football Club Twente
   • Bijnaam: “De Tukkers”
   • Plaats: Enschede
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 3e
   • Trainer: Joseph Oosting
   • Topscorer Ricky van Wolfswinkel( 3 doelpunt(en)).
  FC Twente is 2023/2024 uitstekend begonnen. De club is nog ongeslagen in de Eredivisie. Als klap op de vuurpijl werd er afgelopen week in de Grolsch Veste met 3-1 gewonnen van Ajax. Nu staat de wedstrijd tegen RKC op het programma voor de Tukkers. Hoewel FC Twente op papier natuurlijk de grote favoriet is, zal het moeten waken voor onderschatting. Kunnen de mannen van coach Joseph Oosting de goede lijn vasthouden?

  RKC – Twente bij ESPN 1

  RKC-Twente is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het open kanaal van ESPN. Dit betekent dat je de wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Deze zender is tegenwoordig gratis te zien op tv bij iedere provider. Op deze manier wordt het voetbal natuurlijk steeds toegankelijker voor iedereen. Niet alle Eredivisiewedstrijden worden uitgezonden op ESPN 1. Er wordt een selectie gemaakt van wedstrijden die gratis te zien zijn. De wedstrijden die deze week gratis op ESPN te zien zijn: Almere City-PSV, Sparta-Vitesse en RKC-FC Twente. Je kijkt Football Club Twente-Football Club Twente op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream RKC – Twente (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen RKC en Twente via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen RKC en Twente kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van RKC – Twente op zondag 24 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting RKC – Twente

  De wedstrijd tussen RKC – Twente op tv wordt gespeeld op zondag 24 september 2023. De aftrap is om 16:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Mandemakers Stadion. Er is plek voor 7,508 toeschouwers. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 18:45 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. RKC – Twente is de een wedstrijd in speelronde 6 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt RKC – Twente uitgezonden?

  Je kijkt RKC – Twente op ESPN 1.

  Wanneer is RKC – Twente?

  RKC – Twente wordt gespeeld op zondag 24 september 2023.

  Hoe laat begint RKC – Twente?

  RKC – Twente begint om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je RKC – Twente live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen RKC – Twente wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je RKC – Twente online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van RKC – Twente beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *