Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC – PSV op tv | Eredivisie

RKC – PSV op tv | Eredivisie

  RKC – PSV op tv kijken? Op zondag 5 maart 2023 om 14:30 uur spelen RKC en PSV tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RKC: Mandemakers Stadion. Wil je de wedstrijd RKC – PSV live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 7,508 toeschouwers in het Mandemakers Stadion nemen RKC (Waalwijk) en PSV (Eindhoven) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: RKC – PSV op tv.
  • Wanneer: zondag 5 maart 2023.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Mandemakers Stadion, het stadion van RKC.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  RKC - PSV op tv

  RKC – PSV op tv

  Wil je RKC – PSV op tv kijken? De wedstrijd tussen RKC uit Waalwijk en PSV uit Eindhoven wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:13 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:32 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • RKC – PSV op TV
  • 14:13 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : RKC – PSV LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over RKC-PSV op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen RKC en PSV:
  • RKC staat op dit moment op plaats 8e in de Eredivisie.
  • PSV staat op dit moment op plaats 4e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van RKC: “Mandemakers Stadion” (7,508 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.
  PSV moet dit weekend op bezoek bij RKC Waalwijk. RKC is in goede vorm en staat op een knappe achtste plaats. Bovendien won de club uit Waalwijk van de laatste vijf wedstrijden maar liefst drie keer. Daarnaast werden de laatste twee wedstrijden gewonnen. Ook PSV doet het goed, de laatste vijf wedstrijden werd er niet verloren. Toch verspilde PSV kostbare punten in de titelstrijd door twee keer gelijk te spelen. Nu moet PSV dus winnen op bezoek bij het lastige RKC. RKC-PSV op tv wordt een spannende wedstrijd.

  RKC – PSV op ESPN 3

  De Eredivisie wedstrijd tussen RKC en PSV is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma RKC-PSV bij ESPN 3:
  • 14:13 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, RKC -PSV LIVE
  • 16:32 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: De Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN. ESPN heeft vier verschillende kanalen, ESPN 1 t/m 4. Bij alle providers zit ESPN 1 tegenwoordig standaard in het basispakket. De wedstrijden op ESPN 1 kun je dus sowieso gratis op tv kijken. Daarnaast kun je een extra abonnement nemen om ook de wedstrijden op ESPN 2, 3 en 4 te kijken. Dat is zeker de moeite waard, want er zijn tal van topwedstrijden dit weekend. Bovendien wil jij als voetbalfan natuurlijk geen match missen in de Eredivisie. Je kunt ESPN voor het voetbal krijgen bij alle grote TV-aanbieders. Soms kun je ook een losse wedstrijd kopen.

  Eredivisie op tv

  De match tussen RKC en PSV is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). Speelronde 24 staat voor de deur in de Nederlandse Eredivisie. De Eredivisie gaat dus richting het einde en dit betekent natuurlijk dat iedere wedstrijd vanaf nu heel erg belangrijk gaat worden. Voor veel clubs moet het in de komende wedstrijden gaan gebeuren. Clubs gaan vechten voor het kampioenschap, andere ploegen zijn in de een hevige strijd om handhaving in de Eredivisie verwikkeld. De wedstrijden in de Eredivisie worden vanaf nu alleen maar belangrijker. Dit zul je op het veld ook gaan terugzien. Dit is hét moment om de Eredivisie op tv te kijken.

  RKC – PSV bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je RKC-PSV op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd RKC – PSV kijk je op ESPN 3.

  RKC – PSV bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RKC en PSV uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS RKC – PSV kijken

  Wil je gratis naar RKC tegen PSV kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om RKC-PSV gratis te bekijken.

  Livestream RKC – PSV (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RKC en PSV via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting RKC – PSV kijken

  De samenvatting van RKC – PSV kijken? Wil je de wedstrijd tussen RKC en PSV nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RKC-PSV:
  Wanneer is RKC – PSV op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen RKC en PSV wordt gespeeld op zondag 5 maart 2023.

  Hoe laat is RKC – PSV op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen RKC en PSV is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt RKC – PSV live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen RKC (Waalwijk) en PSV (Eindhoven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt RKC – PSV uitgezonden?

  De wedstrijd tussen RKC en PSV wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik RKC – PSV kijken?

  Je kijkt RKC – PSV op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar RKC en PSV op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RKC – PSV kunt kijken.

  Kan ik RKC – PSV ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast RKC -PSV zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *