Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC – NEC op tv | Eredivisie

RKC – NEC op tv | Eredivisie

  RKC – NEC op tv kijken? Op zaterdag 18 maart 2023 om 21:00 uur spelen RKC en NEC tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van RKC: Mandemakers Stadion. Wil je de wedstrijd RKC – NEC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 7,508 toeschouwers in het Mandemakers Stadion nemen RKC (Waalwijk) en NEC (Nijmegen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: RKC – NEC op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Mandemakers Stadion, het stadion van RKC.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  RKC - NEC op tv

  RKC – NEC op tv

  Wil je RKC – NEC op tv kijken? De wedstrijd tussen RKC uit Waalwijk en NEC uit Nijmegen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • RKC – NEC op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : RKC – NEC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over RKC-NEC op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen RKC en NEC:
  • RKC staat op dit moment op plaats achtste in de Eredivisie.
  • NEC staat op dit moment op plaats negende in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van RKC: “Mandemakers Stadion” (7,508 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie,
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  RKC – NEC op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen RKC en NEC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma RKC-NEC bij ESPN:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, RKC -NEC LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: ESPN zendt al jaren de Nederlandse Eredivisie op tv uit. Eerder deden ze dit onder de naam FOX Sport, maar tegenwoordig heet het ESPN. ESPN bestaat uit vier verschillende kanalen. Van ESPN 1 t/m ESPN 4. Voor de kanalen ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4 heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. ESPN 1 is daarentegen voor iedereen gratis te bekijken. Dit betekent dus dat je al veel wedstrijden gratis op tv kunt kijken. Wil je niets missen van de Nederlandse Eredivisie? Dan kun je een abonnement nemen op alle ESPN zenders. Dan kun je dit weekend bijvoorbeeld ook de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op tv kijken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen RKC en NEC is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in ). De Eredivisie is aangekomen bij speelronde 26 van de 34. Er zijn dus nog negen wedstrijden te gaan voordat bekend wordt wie er dit seizoen landskampioen wordt. Ook wordt bekend welke clubs degraderen uit de Eredivisie, wie kans maken op Europees voetbal en welke clubs in de play-offs terecht komen. Speelronde 26 wordt een interessante speelronde in de Eredivisie. Het weekend begint op vrijdag met Volendam-Fortuna Sittard. Daarnaast zijn er deze speelronde nog een aantal interessante wedstrijden. Zo gaat PSV op bezoek bij Vitesse, speelt Twente thuis tegen AZ en natuurlijk staat de Klassieker op het programma. Ajax en Feyenoord nemen het tegen elkaar op in misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Het wordt dus een mooi Eredivisieweekend.

  RKC – NEC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je RKC-NEC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd RKC – NEC kijk je op ESPN.

  RKC – NEC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RKC en NEC uit de Eredivisie () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS RKC – NEC kijken

  Wil je gratis naar RKC tegen NEC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om RKC-NEC gratis te bekijken.

  Livestream RKC – NEC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen RKC en NEC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting RKC – NEC kijken

  De samenvatting van RKC – NEC kijken? Wil je de wedstrijd tussen RKC en NEC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RKC-NEC:
  Wanneer is RKC – NEC op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen RKC en NEC wordt gespeeld op zaterdag 18 maart 2023.

  Hoe laat is RKC – NEC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen RKC en NEC is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt RKC – NEC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen RKC (Waalwijk) en NEC (Nijmegen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt RKC – NEC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen RKC en NEC wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik RKC – NEC kijken?

  Je kijkt RKC – NEC op ESPN.

  Kan ik gratis naar RKC en NEC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RKC – NEC kunt kijken.

  Kan ik RKC – NEC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast RKC -NEC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *