Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC – NEC op tv | Eredivisie

RKC – NEC op tv | Eredivisie

  • door
RKCNEC op tv kijken of streamen? Op vrijdag 9 februari 2024 om 20:00 uur spelen RKC en NEC tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt RKC – NEC op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 2.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
RKC - NEC op tv

RKC – NEC op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
vrijdag 9 februari 2024 20:00 uur RKC – NEC ESPN 2
Je kunt RKC – NEC op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van RKC – NEC is om 20:00. Voorafgaand aan het duel tussen RKC en NEC is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 19:30 uur. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen RKC en NEC. Programma RKC – NEC op tv en livestream:
  • 19:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : RKC – NEC LIVE
  • 22:00 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

RKC – NEC bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen RKC en NEC is te zien op ESPN. RKC – NEC wordt uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN Compleet. In totaal zijn er vier zenders bij ESPN; ESPN 1 t/m ESPN 4. Op alle zenders wordt er volop voetbal uitgezonden. Zowel Nederlands voetbal als voetbal uit de buitenlandse competities. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij alle providers.

(Gratis) livestream RKC – NEC

Wil je RKC – NEC streamen? Je kunt RKC – NEC ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Je kunt de RKC – NEC gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

RKC – NEC kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen RKC en NEC in de Eredivisie wordt gespeeld op vrijdag 9 februari 2024 om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het Mandemakers Stadion, het stadion van RKC. Bij de wedstrijd kunnen 7,508 aanwezig zijn. RKC neemt het in het eigen Mandemakers Stadion op tegen NEC. De club uit Waalwijk kan wel weer een overwinning gebruiken. RKC zakt namelijk steeds verder weg op de ranglijst en staat nu zelfs op de 16e plek. Bovendien wordt het gat met de rest van de clubs steeds groter. Er staat dus veel op het spel voor RKC. NEC daarentegen doet het juist heel goed. Van de laatste vijf wedstrijden werd er niet één verloren. Daardoor gaat NEC nu zelfs richting Europees voetbal.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd RKC-NEC:
Wanneer is RKC – NEC op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen RKC en NEC wordt gespeeld op vrijdag 9 februari 2024.

Hoe laat is RKC – NEC op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen RKC en NEC is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt RKC – NEC live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen RKC (Waalwijk) en NEC (Nijmegen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt RKC – NEC uitgezonden?

De wedstrijd tussen RKC en NEC wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik RKC – NEC kijken?

Je kijkt RKC – NEC op ESPN 2.

Kan ik gratis naar RKC en NEC op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar RKC – NEC kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast RKC -NEC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *