Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » RKC – Go Ahead Eagles op tv | Livestream en online kijken

RKC – Go Ahead Eagles op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 11 november 2023 wordt de wedstrijd tussen RKC en Go Ahead Eagles in de Eredivisie gespeeld. RKC – Go Ahead Eagles is live op tv te zien. RKC–Go Ahead Eagles begint om 18:45 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Geelblauwen en Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in het Mandemakers Stadion, het stadion van RKC.
  RKC - Go Ahead Eagles op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: RKC-Go Ahead Eagles LIVE.
   • Locatie: het Mandemakers Stadion (7,508 toeschouwers).
   • Speelronde: 12 van de 34.
   • Datum: zaterdag 11 november 2023.
   • Aftrap: 18:45 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 3-1 (1 februari 2023).
  RKC – Eagles op tv is een wedstrijd waarbij Go Ahead de grote favoriet is. De club uit deventer kent een topseizoen. RKC daarentegen zakt steeds verder weg op de ranglijst. In eigen huis zal RKC er dus alles aan doen om punten te pakken tegen de Eagles. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. RKC Waalwijk speelt goed de laatste weken, maar behaalt daar geen punten mee. Afgelopen weekend werd er nipt verloren van Feyenoord (1-2) en de week ervoor was FC Utrecht nét te sterk (3-2). Het is dus wachten tot het kwartje weer eens de goede kant op valt voor RKC. Kleine tegenvaller: Shawn Adewoye kreeg in de wedstrijd tegen Feyenoord rood en is er tegen de Go Ahead Eagles dus niet bij ivm een schorsing. Go Ahead Eagles staat op een prachtige vijfde plek. Bovendien zijn de Eagles al vier wedstrijden op rij ongeslagen. Afgelopen weekend won de club uit Deventer met maar liefst 5-1 van Vitesse. Een prachtige uitslag natuurlijk. De Eagles willen die goede lijn natuurlijk doorzetten en zijn dan ook volop gemotiveerd voor het duel tegen RKC.

  Hoe laat is RKC – Go Ahead Eagles op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd RKC – Go Ahead Eagles vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen RKC en Go Ahead Eagles begint vandaag om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over RKC – Go Ahead Eagles. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 20:45 uur de nabeschouwing van RKC – Go Ahead Eagles. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van RKC – Go Ahead Eagles te zien.

  Waar wordt RKC – Go Ahead Eagles uitgezonden?

  De wedstrijd RKC – Go Ahead Eagles wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van sportzender ESPN. De wedstrijden op ESPN 2 zijn niet gratis te bekijken. In tegenstelling tot ESPN 1 heb je voor ESPN 2 t/m 4 een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij iedere grote provider. Gratis tip: Black Friday komt eraan, een goed moment om de ESPN aanbiedingen bij jouw provider in de gaten te houden.

  TV-gids: programma RKC – Go Ahead Eagles

  De TV-gids voor RKC – Go Ahead Eagles op zaterdag 11 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van RKC – Go Ahead Eagles op tv begint om 18:45 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van RKC – Go Ahead Eagles op tv:
  TijdWatZender
  18:15 uurVoorbeschouwingESPN 2
  18:45 uurRKC – Go Ahead Eagles LIVEESPN 2
  20:45uurNabeschouwingESPN 2
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting RKC – Go Ahead Eagles en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma RKC – Go Ahead Eagles op tv

  Op welke zender is RKC – Go Ahead Eagles?

  De wedstrijd tussen RKC en Go Ahead Eagles is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 18:15 uur. Vervolgens is om 18:45 uur de wedstrijd RKC – Go Ahead Eagles LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit het Mandemakers Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal RKC – Go Ahead Eagles uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  RKC -Go Ahead Eagles online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen RKC en Go Ahead Eagles via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen RKC en Go Ahead Eagles kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van RKC – Go Ahead Eagles op zaterdag 11 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  RKC VS Go Ahead Eagles

  De wedstrijd tussen RKC en Go Ahead Eagles is een duel in speelronde Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk van de Eredivisie. RKC staat op dit moment 15e in de Eredivisie. Go Ahead Eagles staat op de 5e plek in de competitie. De clubtopscorers van RKC en Go Ahead Eagles zijn Michiel Kramer met 3 goals (RKC) en Philippe Rommens met 4 goals (Go Ahead Eagles). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over RKC en Go Ahead Eagles:

  Over RKC

   • RKC | Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk
   • Bijnaam: “De Geelblauwen”
   • Plaats: Waalwijk
   • Clubkleuren: Geel en blauw
   • Stand in de Eredivisie: 15e
   • Trainer: Henk Fraser
   • Topscorer: Michiel Kramer met 3 doelpunt(en)).

  Over Go Ahead Eagles

   • Go Ahead Eagles | Go Ahead Eagles
   • Bijnaam: “Eagles”
   • Plaats: Deventer
   • Clubkleuren: Rood en geel
   • Stand in de Eredivisie: 5e
   • Trainer: René Hake
   • Topscorer: Philippe Rommens met 4 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt RKC – Go Ahead Eagles uitgezonden?

  Je kijkt RKC – Go Ahead Eagles op ESPN 2.

  Wanneer is RKC – Go Ahead Eagles?

  RKC – Go Ahead Eagles wordt gespeeld op zaterdag 11 november 2023.

  Hoe laat begint RKC – Go Ahead Eagles?

  RKC – Go Ahead Eagles begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je RKC – Go Ahead Eagles live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen RKC en Go Ahead Eagles wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je RKC – Go Ahead Eagles online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van RKC – Go Ahead Eagles beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *